- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.441
Amin cnm ne güzel dua ettin inş kabul olur hayırlı kandillerGünaydın arkadaşlar
Berat kandiliniz mübarek olsun
Bu gece Allahım mağfiretinr ikramına ihsanına affına bizide dahil etsin inş.Bu sene doğacak her çocuk ve ölecek herkes bugün deftere geçirilirmiş peygamberimizin hadisine göre...
Rabbim gönlümüzdeki bebeklerimizi inş bu sene hayırla sağlıkla doğacaklar listesine eklesin bugün.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Canım inşallah bebektir:) aç tok farketmiyor ben gittiğimde kimse bana aç mısın diye sormamıştıGünaydın Can'lar,Benim bat 9 mayısdı. Adet görmeme sebebi stres, baharın gelmesi hormonlar, ama bunun dışında geç döllenme de olabilir . Test yapmıştım dün negatifti acaba bir betahcg mi baktırsaydım aç karna mı bakılıyor yoksa tok karna da olur mu öğlen fizik tedaviye gitmişken baktırayım
Aminnn yuregi guzel arkadasim dualarin kabul ve makbul olsun kandiliniz mubarek olsun herkese dua edicem sizde dualarinizda eksik etmeyinGünaydın arkadaşlar
Berat kandiliniz mübarek olsun
Bu gece Allahım mağfiretinr ikramına ihsanına affına bizide dahil etsin inş.Bu sene doğacak her çocuk ve ölecek herkes bugün deftere geçirilirmiş peygamberimizin hadisine göre...
Rabbim gönlümüzdeki bebeklerimizi inş bu sene hayırla sağlıkla doğacaklar listesine eklesin bugün.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Gitti derken çok bunalıma sokmuyorum kendimi gülüp geçiyorum 2 günlük dünya için kendimizi üzmeye değmez valla çok düşünüp üzüldüğüm günler aklıma geldikçe kendime kızıyorum çok şükür Rabbim bize sağlık vermiş güç kuvvet vermiş kimseye muhtaç değiliz daha ne verirse Rabbim vericek vermezse yine Rabbim vermiycekKafa gitmesinn kuzum lazim o sana Aminnn canim insallah..Dualarinda benide unutma rabbim kabul etsin..
ne guzel yazmissin sen oyle kuzumrabbimin hikmetide kapisida cok demekki uygun zamani bekliyordur el actik bekliyoruz rabbim tez zamanda versinGitti derken çok bunalıma sokmuyorum kendimi gülüp geçiyorum 2 günlük dünya için kendimizi üzmeye değmez valla çok düşünüp üzüldüğüm günler aklıma geldikçe kendime kızıyorum çok şükür Rabbim bize sağlık vermiş güç kuvvet vermiş kimseye muhtaç değiliz daha ne verirse Rabbim vericek vermezse yine Rabbim vermiycek
Canım.inşallah sağ-salim duyarsınız bu sefer bebisin kalp atışlarını midenin bulantısı göğüslerin de bence güzel bir işaret ben inanıyorum bebisin sağlıklı olduğuna hayırlı haberlerle gel inşallahÂmin Cnm daha cuma bi hafta olacak o zaman gidecem hastaneye ama çok fena bulantılarım var çıkarsam rahatlıycam ama yok bütün gün bulantı hali ve göğüslerim hala çok hassas ve acıyorlar çok sağol cnm sorduğun ve güzel dileklerin için Dr gittiğimde yazarım size
Kuzum yumurtlamadan sonra idrarda her zaman lh oluyor sen buna takılma çünkü adet geçince yaparsan bu kopkoyu oluyor hamile oldugunda. adetten önce hamile olsanda olmasanda sürekli bu şekildeEki Görüntüle 1993972
Kızlar adetime 3 gün var bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı ne anlama geliyo ki acaba? Normalde benim adete yakın yok denicek kadar az hayalet çizgi olurdu bu neyin nesi şimdi?
Eki Görüntüle 1993972
Kızlar adetime 3 gün var bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı ne anlama geliyo ki acaba? Normalde benim adete yakın yok denicek kadar az hayalet çizgi olurdu bu neyin nesi şimdi?
Tmm cnn benim sen bilirsin. Hakkında hayırlısı olsunCanım mrhbTurkuazKrampon ben adet oldum ama yeni bat veremeyeceğim maalesef cünkü listeden çıkmak istiyorum çünkü çok yoruldum ayları kovalamaktan.Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun.
Anladım Canım tahminen 10 gün falan oldu pazar günüde bat tarihim zatenCanım bende yapmıştım kopkoyu çıkmıştı. Ne zaman yumurtladığını biliyosan 11 12 gün geçtiyse test yapabilrsin
Canım kimileri diyo ya adet gecikmesi olmadan 1 kaç gün kala yapın falan diye benimde o yüzden kafam karıştı demek ki adet gecikmesi olunca kopkoyu çıkıyo inşaAllah bu ay bebeğim benimledir :)Kuzum yumurtlamadan sonra idrarda her zaman lh oluyor sen buna takılma çünkü adet geçince yaparsan bu kopkoyu oluyor hamile oldugunda. adetten önce hamile olsanda olmasanda sürekli bu şekilde
Bide canım benim hayalet çizgi olurdu böyle olunca şaşırdım soruyım dedim :))Kuzum yumurtlamadan sonra idrarda her zaman lh oluyor sen buna takılma çünkü adet geçince yaparsan bu kopkoyu oluyor hamile oldugunda. adetten önce hamile olsanda olmasanda sürekli bu şekilde
İnşallah canım benim :)Canım kimileri diyo ya adet gecikmesi olmadan 1 kaç gün kala yapın falan diye benimde o yüzden kafam karıştı demek ki adet gecikmesi olunca kopkoyu çıkıyo inşaAllah bu ay bebeğim benimledir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?