- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.501
Gozunaydinnn hayırlı olsun canım insallahhTurkuazKrampon canım ben 3 mayısta çatlatma iğnesi vurulmuştum dün idrar testi yaptım pozitifi gördüm , 9.ve 10.günde öğrenenler vardı sanırım hamileyim mmmm hayırlısıysa eğer yarın tekrarlicam testi ve acilde kan vericem inşallah
Normal canım benim hep olur akıntım başlarda gebeliğe yorardim ama sonra adet olurdumYarın bat ama akıntım var sebebi ne olabilir ki adet öncesi akıntı olması normal mi acaba ...
Normal canım benim hep olur akıntım başlarda gebeliğe yorardim ama sonra adet olurdumYarın bat ama akıntım var sebebi ne olabilir ki adet öncesi akıntı olması normal mi acaba ...
Saolasın canım inşallah kesin vardırda boşa sevinmemiş olurumGozunaydinnn hayırlı olsun canım insallahh
Canım fazladan testin varsa hergün tekrarla koyulaşmasını izlersin ben öyle yaptımTurkuazKrampon canım ben 3 mayısta çatlatma iğnesi vurulmuştum dün idrar testi yaptım pozitifi gördüm , 9.ve 10.günde öğrenenler vardı sanırım hamileyim mmmm hayırlısıysa eğer yarın tekrarlicam testi ve acilde kan vericem inşallah
Varcanım elimde şuan bir tane yarın yapmayı düşünüyorum sen iğnemi vuruldun yoksa kendiliğinden mi olduCanım fazladan testin varsa hergün tekrarla koyulaşmasını izlersin ben öyle yaptım
Yok canım kendiliğinden. İnşallah hamilesindiiiirVarcanım elimde şuan bir tane yarın yapmayı düşünüyorum sen iğnemi vuruldun yoksa kendiliğinden mi oldu
İnşallah canım rabbim büyük bende meleğime kavuşmuşumdurYok canım kendiliğinden. İnşallah hamilesindiiiir
Çok sevindim cnm tebrik ederim.kan testi sonuçlarını da patlasmayi unutma:)TurkuazKrampon canım ben 3 mayısta çatlatma iğnesi vurulmuştum dün idrar testi yaptım pozitifi gördüm , 9.ve 10.günde öğrenenler vardı sanırım hamileyim mmmm hayırlısıysa eğer yarın tekrarlicam testi ve acilde kan vericem inşallah
İnşallah canım paylaşırım , dün resmen yerimde duramadım oynayıp durdum bir göbek atmadımÇok sevindim cnm tebrik ederim.kan testi sonuçlarını da patlasmayi unutma:)
Ay bende çok merak ediyorum ya sağlıklı olsunlar da içim.içimi yiyor ama meraktanHaftaya kontrole gidicem ama cinsiyet için çok erken daha çok merak ediyorum ben
Hadi ya valla sen benim geçen haftaki halim gibisin desene aynı .. Bana doktor bulantı için premises diye bi hap önerdi eczanede 55 tl dediler bende 1 2 gün bekleyip öyle alayim dedim belki geçer diye 2 gündür hafif hafif var almicam o yüzden ama belki sen sorabilirsin doktoruna bu ilacıgunydinn canimm.... bn yine pertimm. hic halimm yok. cinsiyet bizim icin etkenn dahaa. ogrenen car mi bnde merak ettim valla.
hayrlii olsunn canimm. inss kan testindede cikarr.. gelismelerden gaberdar et bizii.TurkuazKrampon canım ben 3 mayısta çatlatma iğnesi vurulmuştum dün idrar testi yaptım pozitifi gördüm , 9.ve 10.günde öğrenenler vardı sanırım hamileyim mmmm hayırlısıysa eğer yarın tekrarlicam testi ve acilde kan vericem inşallah
canimm bulntim yok ki. gucsuz ve halsizimm.Ay bende çok merak ediyorum ya sağlıklı olsunlar da içim.içimi yiyor ama meraktan
Hadi ya valla sen benim geçen haftaki halim gibisin desene aynı .. Bana doktor bulantı için premises diye bi hap önerdi eczanede 55 tl dediler bende 1 2 gün bekleyip öyle alayim dedim belki geçer diye 2 gündür hafif hafif var almicam o yüzden ama belki sen sorabilirsin doktoruna bu ilacı
Saolasın canım inşallah bebişim tutunmuştur iyicehayrlii olsunn canimm. inss kan testindede cikarr.. gelismelerden gaberdar et bizii.
canimm bulntim yok ki. gucsuz ve halsizimm.
Ayy canım çok sevindim seninle batlarımız aynıydı bende bekliyorum yarın yada p.tesi yapıcam testiTurkuazKrampon canım ben 3 mayısta çatlatma iğnesi vurulmuştum dün idrar testi yaptım pozitifi gördüm , 9.ve 10.günde öğrenenler vardı sanırım hamileyim mmmm hayırlısıysa eğer yarın tekrarlicam testi ve acilde kan vericem inşallah
Saolasın canım inşallah sende poxitifi görürsün bakalım yarın yenilicem testi inşallah tez zamanda isteyen herkez mucizesine kavuşurAyy canım çok sevindim seninle batlarımız aynıydı bende bekliyorum yarın yada p.tesi yapıcam testi
Canım senin belirtilerinde ateş basması arada bel ağrısı ve adet olucakmış gibi his varmıydı? Bende şuan bunlar var belkide psikolojik yada adet olmak istemediğim için bilmiyorum ama bugün ve yarın bir an önce geçsin istiyorum ve pozitifi görmek istiyorumSaolasın canım inşallah sende poxitifi görürsün bakalım yarın yenilicem testi inşallah tez zamanda isteyen herkez mucizesine kavuşur
Canım bende bazen bir anda üşüme veya yanma oluyordu ve ençok topuklarımda sıcaklığı hissediyordum.Bazen arada belim ağrıyor adet ağrısını hafif andırıyorCanım senin belirtilerinde ateş basması arada bel ağrısı ve adet olucakmış gibi his varmıydı? Bende şuan bunlar var belkide psikolojik yada adet olmak istemediğim için bilmiyorum ama bugün ve yarın bir an önce geçsin istiyorum ve pozitifi görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?