- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.461
Canım.inşallah sağ-salim duyarsınız bu sefer bebisin kalp atışlarını midenin bulantısı göğüslerin de bence güzel bir işaret ben inanıyorum bebisin sağlıklı olduğuna hayırlı haberlerle gel inşallah
Eki Görüntüle 1993972
Kızlar adetime 3 gün var bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı ne anlama geliyo ki acaba? Normalde benim adete yakın yok denicek kadar az hayalet çizgi olurdu bu neyin nesi şimdi?
Sıfır stres canım ama heycanlı gibiyim anlamadım :)) bi arkadaş daha gebelik testi yap demiş ama bat pazar günü zaten bişey kalmadı 2 gün daha bekliyim belki c.tesi yada pazar yaparım hayırlısı hakkımızda :)Cnm bi gebelik testi denesene varsa çıkar belki fakat çıkmasa da hemen üzülüp stres yapma bata kadar umut var
bncedee beklee canimm. kesin olsunn..ic sesini dinlee. jns. hamilesindir canimmm.Sıfır stres canım ama heycanlı gibiyim anlamadım :)) bi arkadaş daha gebelik testi yap demiş ama bat pazar günü zaten bişey kalmadı 2 gün daha bekliyim belki c.tesi yada pazar yaparım hayırlısı hakkımızda :)
Aminnnn inşaAllah canım bakalımbncedee beklee canimm. kesin olsunn..ic sesini dinlee. jns. hamilesindir canimmm.
Kelebeğim nasil olur biz seninle aynı gidiyorduk havalar senide etkiledi sanırımCanım mrhbTurkuazKrampon ben adet oldum ama yeni bat veremeyeceğim maalesef cünkü listeden çıkmak istiyorum çünkü çok yoruldum ayları kovalamaktan.Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun.
Evet şayet adet in geçtiğinde ovulasyon testi yapıp kopkoyu çıkarsa ya da koyuya yakin işte o zaman hamilesin demek oluyor reglin 1lbi kaç gün geçerse evde gebelik testi olmazsa ovi. Testi yap canim.Kuzum yumurtlamadan sonra idrarda her zaman lh oluyor sen buna takılma çünkü adet geçince yaparsan bu kopkoyu oluyor hamile oldugunda. adetten önce hamile olsanda olmasanda sürekli bu şekilde
ins. hayirlisiylaa bh ay hamile olursunn canimm.İyi geceler kızlarr ben geldim :) bu hafta ovulasyon dönemimdi ve güzel değerlendirdiğimizi düşünüyorum(insallah) ve şuan sol kasigimda ve belimde bir ağrı mevcut..ağzımda da böyle ıspanak yersin de demir taDi kalır ya öyle bi tat var..bu ay çok rahattım hiç takmadım kafaya ve bu belirtilerı de 2gundur hissediyorum inşallah hayırlısı olur bu ay
Ovulasyon daha yeni bitmiş belirtiler bu kadar erken kendini gösterir mi şaşırdım doğrusu .Eğer bu kadar erken belirti gösteriyosa ben hiç umutlanmayımİyi geceler kızlarr ben geldim :) bu hafta ovulasyon dönemimdi ve güzel değerlendirdiğimizi düşünüyorum(insallah) ve şuan sol kasigimda ve belimde bir ağrı mevcut..ağzımda da böyle ıspanak yersin de demir taDi kalır ya öyle bi tat var..bu ay çok rahattım hiç takmadım kafaya ve bu belirtilerı de 2gundur hissediyorum inşallah hayırlısı olur bu ay
Kuzum benim 28 günde geliyor adetim gününde geldi yani gecikmedi yada erken gelmedi yani.Eşim ve ben çok üzgünüz.Kelebeğim nasil olur biz seninle aynı gidiyorduk havalar senide etkiledi sanırımsağlık olsun canım
Canım bende öyleydim 2 hafta falan hatta söyledim mide bulantılarım yüzünden iyi yapmışsın kan vermekle gerekirse takviye yaparlar inşallah düzelirsin bir an önce. Bende ayağa kalkıp böyle evin.içinde bi tur atsam nefes nefese kalıyorum uzanıyorum sürekli yemekte yapamıyorum . sende uzan.kalkma yerindenkizlar cok kotuyum benn. cok hlsizim. hic gucum yok. oyleki kmbur yuruyorum artik isletimi duz tutack halim yok. knim cok dusuktu zaten ilac kullniyorum bugun tekrar kn verdim demire tekrar bakacklar. bide b12 ye bakilsin istedimm. hic ayykta duramiyirumm hep uzaniyorumm. boyle olan var mi aranizdaa.
bende istanbuldayim nereye hangi doktora gitceksin cnmAy evet bende çok sinir oluyorum alt tarafimi kan vercem degerlerime bakıp ona göre bişey soylecekler ama nerdee. Haftaya İstanbul'a gidicem oncedende adet duzensizligim olduğunda sürekli gittiğim bı doktor vardı ona randevu alıp gozukucem çok ilgili bı doktor sen sormadan herşeyi açıklar falan bakalım neler diyecek o zaman adetli olmayacağım hormon testi yapamaz o da neyse kısmet artık
ben yeni aliyim ne olur ne olmaz tarihi yazmiyo cunku cnm bayagi oldu eminimAynen canım reçetesizde satılıyo aç tok farketmez ama benim dr.aç yazmıştı reçeteye bende öyle içiyorum tabikide düzenli iç zaten hamile kalmak isteyen herkese doktorlar en az 3 ay öncesinden folikasit öneriyo tarihi geçmediyse içebilirsin ama istersen yeni al
dusunmedim degil bu testleri ama dahs cok yipranirim her gun gozlemekten psikolojim bozulur bir de istemsiz zoraki iliski haline gelir diye vazgectim cnmCanım ben ovulasyon testiyle tespit ediyorum akıntı bazen yanıltabiliyo mesela bu ay benden hafif kan geldi ve yumurtlama dönemi bazı kadınlarda oluyomuş buda yumurtaların iyi geliştiğinin göstergesiymiş ve ondan 2 gün sonra testim pozitifti buda 24-36 saat için yumurtlama olucağını gösteriyodu ve sanırım ben p.tesi yumurtladım ama ondan sonrada yapışkan kıvamlı akıntı gelmişti bence sende bu testlerden kullan em sağlıklısı bu
hayirilisi cnm benim adetim dun bitti bakalimbu arada adetime tam 1 hafta var canım bakalım hakkımızda hayırlısı
surekli yatiyorumm valla. ans vazen kizima dut bile yapamiyirumm. cook uxuluyorumm.Canım bende öyleydim 2 hafta falan hatta söyledim mide bulantılarım yüzünden iyi yapmışsın kan vermekle gerekirse takviye yaparlar inşallah düzelirsin bir an önce. Bende ayağa kalkıp böyle evin.içinde bi tur atsam nefes nefese kalıyorum uzanıyorum sürekli yemekte yapamıyorum . sende uzan.kalkma yerinden
Üzülme canım geçer elbet bu zamanlarda dinlen sen bol.bol üzme.kendini :)surekli yatiyorumm valla. ans vazen kizima dut bile yapamiyirumm. cook uxuluyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?