2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Âmin cnm çok sağol sen de diğer hamilelerde inşallah sağlıkla alırız kucağımıza Rabbim bekleyenleri de daha faz la bekletmesin mutlu haberler alırlar inşallah

Cnm bi gebelik testi denesene varsa çıkar belki fakat çıkmasa da hemen üzülüp stres yapma bata kadar umut var

Cnm bi gebelik testi denesene varsa çıkar belki fakat çıkmasa da hemen üzülüp stres yapma bata kadar umut var
Sıfır stres canım ama heycanlı gibiyim anlamadım :)) bi arkadaş daha gebelik testi yap demiş ama bat pazar günü zaten bişey kalmadı 2 gün daha bekliyim belki c.tesi yada pazar yaparım hayırlısı hakkımızda :)

bncedee beklee canimm. kesin olsunn..ic sesini dinlee. jns. hamilesindir canimmm.

İyi geceler kızlarr ben geldim :) bu hafta ovulasyon dönemimdi ve güzel değerlendirdiğimizi düşünüyorum (insallah) ve şuan sol kasigimda ve belimde bir ağrı mevcut..ağzımda da böyle ıspanak yersin de demir taDi kalır ya öyle bi tat var..bu ay çok rahattım hiç takmadım kafaya ve bu belirtilerı de 2gundur hissediyorum inşallah hayırlısı olur bu ay

Kuzum yumurtlamadan sonra idrarda her zaman lh oluyor sen buna takılma çünkü adet geçince yaparsan bu kopkoyu oluyor hamile oldugunda. adetten önce hamile olsanda olmasanda sürekli bu şekilde
Evet şayet adet in geçtiğinde ovulasyon testi yapıp kopkoyu çıkarsa ya da koyuya yakin işte o zaman hamilesin demek oluyor reglin 1lbi kaç gün geçerse evde gebelik testi olmazsa ovi. Testi yap canim.

ins. hayirlisiylaa bh ay hamile olursunn canimm.

Ovulasyon daha yeni bitmiş belirtiler bu kadar erken kendini gösterir mi şaşırdım doğrusu .Eğer bu kadar erken belirti gösteriyosa ben hiç umutlanmayım

kizlar cok kotuyum benn. cok hlsizim. hic gucum yok. oyleki kmbur yuruyorum artik isletimi duz tutack halim yok. knim cok dusuktu zaten ilac kullniyorum bugun tekrar kn verdim demire tekrar bakacklar. bide b12 ye bakilsin istedimm. hic ayykta duramiyirumm hep uzaniyorumm. boyle olan var mi aranizdaa.

Canım bende öyleydim 2 hafta falan hatta söyledim mide bulantılarım yüzünden iyi yapmışsın kan vermekle gerekirse takviye yaparlar inşallah düzelirsin bir an önce. Bende ayağa kalkıp böyle evin.içinde bi tur atsam nefes nefese kalıyorum uzanıyorum sürekli yemekte yapamıyorum . sende uzan.kalkma yerinden

bende istanbuldayim nereye hangi doktora gitceksin cnm

ben yeni aliyim ne olur ne olmaz tarihi yazmiyo cunku cnm bayagi oldu eminim
ilk isim almak olucak buradan resmini atabilir misin hangisini alcam bilmiyorum da

dusunmedim degil bu testleri ama dahs cok yipranirim her gun gozlemekten psikolojim bozulur bir de istemsiz zoraki iliski haline gelir diye vazgectim cnm
gun asiri iliski denicem bu ay
malum kisin gun asiri iliski olmuyodu bizde bencok sık usutuyorum yoksa ama bu ay calismalar hizlancak :)
hastaligim bitti dun ve bebek calismalari basladi bakalim bu ay da umutlanmak isterdim ama umutlu degilim
birde bu ay yumurtladigim gun asiri bi agri cekiyorum o yuzden o gun iliski olmuyodu gozum girmuyodu hic bisey ama bu ay denicem

surekli yatiyorumm valla. ans vazen kizima dut bile yapamiyirumm. cook uxuluyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…