- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.541
Kızz baktınmıYok gelmedi bildirim
Evet baktım ne kadar çamaşır suyu koydunuzKızz baktınmı
canım çok az göz kararıEvet baktım ne kadar çamaşır suyu koydunuz
Size özelden mesaj attım bi bakabilir misinizcanım çok az göz kararı
Aynen canım hayırlısıahh cok uzuldumm canimm yaa.. herseyin hayrlisi olsun diyelimm.
Canım burayada atarmısın fotoyu bende merak ettimcanım çok az göz kararı
Kan sonucumla birlikte yollarım canım inşallahCanım burayada atarmısın fotoyu bende merak ettim
Tmm canımKan sonucumla birlikte yollarım canım inşallah
Bugün sabah yaptım....Tmm canım
Tmm canım
Canım sen test yapmadınmııı
Canım sende leke de olsun hiç pembe leken oldumu ben biraz önce baktım 2 damla pembe lekem vardı 3.4 gün öncede 1 damla vardı....Ay tamam okumuştum hatırladım pardoon adet olmuştun pardon ...
Canım sende leke de olsun hiç pembe leken oldumu ben biraz önce baktım 2 damla pembe lekem vardı 3.4 gün öncede 1 damla vardı....
Adet olacak olsam sancım çok olurdu ama ypok
4 gün kaldıya gitmek istemiyorum artıkCanım bende hiç lekelenme pembe kahve hiç olmadı. Ama olan çokmuuş. Yani eğer adet olmazsan devamında büyük ihtimal yerleşmedir. Canım bence sen git acile kan testi yaptır
O zaman erken gebelik testide yapabilirsin merak ediyosan4 gün kaldıya gitmek istemiyorum artık
Ediyorumda onuda yapmam çizgi görmezsem hüsrana uğrarım en iyisi 4 gün dayanmakO zaman erken gebelik testide yapabilirsin merak ediyosan
Aminn inşallahhAnneler günümüz kutlu olsun kizlarrr inşallah bu anneler günü vesilesiyle bizler de anniş oluruzzz bu ay
canim bn hamile oldugumu ogrendikten 4 gun sonra kanamam oldu. cok korktum evde test yapmistim sadecee. yerlesme kanamasi dedi doktor.. ilk cocugumda hic oyle bisey olmamisti..Canım sende leke de olsun hiç pembe leken oldumu ben biraz önce baktım 2 damla pembe lekem vardı 3.4 gün öncede 1 damla vardı....
Adet olacak olsam sancım çok olurdu ama ypok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?