- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.581
Ayyy aynı ağrı bende de var sabahtan beri kıvranıyorumSol kasığım da çok ağrım var ve hala hastalanmadım moralim çok bozuk
Ayyy aynı ağrı bende de var sabahtan beri kıvranıyorum
Benim adetim geçti ve heran adet olacakmışım gibi ağrım var korkumdan testde yapamıyorum ayyy karmakarışığımAyyy aynı ağrı bende de var sabahtan beri kıvranıyorum
Benim bata daha çok var neden bu ağrı anlamadimBenim adetim geçti ve heran adet olacakmışım gibi ağrım var korkumdan testde yapamıyorum ayyy karmakarışığım
Bende ağrımın sebebini çözemiyorun ilk kez böyle ağrım oluyoBenim bata daha çok var neden bu ağrı anlamadim
Sebep inşallah hayırlı bişeydir canımBende ağrımın sebebini çözemiyorun ilk kez böyle ağrım oluyo
ecet oldum malesef yeni bat 27mays canmya insAllah olmamBugün adet olmayi bekleyenler.. 28 nisan
Bejan19 @Kelebek090 @novasa @just__married
kızlar oldunuz mu??
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah :)Kızlar testim iyice koyulaştı bugün resim çekemedim tam köye geldim kan ve idrarda verdim yarın beta kaç öğrenicemmm ...
Rabbim isteyen herkeze verir inşallah
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah :)[/QUOT513Aminnn rabbim herkeze nasip eylesin
Kızlar testim iyice koyulaştı bugün resim çekemedim tam köye geldim kan ve idrarda verdim yarın beta kaç öğrenicemmm ...
Yaptırdım yarın öğrenicem inşallaaahhhCanım ya çok sevindim kan testi yaptır artık
Vallahi doktoruma gidince öğrenicem tam kesin şu an sata göre 4 haftalıkhayrli olsunn canimm. allh gonlune gore versinn. ins. degismez. kac haftaliksin canmm sen. cinsiyet icin bize erken dedi doktor.
allh gonlune gore versin canimm. ins kizin olur. yuzde 90 deedigine gore bnce degismez. kac haftaliksiniz. bize erken dedi doktor cinsiyet icin.Kızlar bugün dr randevum vardı.13 haftalık bebek 14 haftalık çıktı 1 hafta önden gidiyor gelişimi gayet iyiymiş kıza benziyor dedi dr çikarkende %90 kız ama birdahaki gelişinde kesinleşir dedi yanılma payı olabilirmi acaba baya heveslendim 1 oğlum var kızımda olsa daha ne isterim önemli olan tabiki sağlıklı olması.2 li testi yaptırmadım bir sorun çıksa aldırmiycağim icin detaylıya gircem sadece ense kalınlığida normal çıktı zaten dr baktı.
Beni etiketle cnm mutlaka:)Kızlar testim iyice koyulaştı bugün resim çekemedim tam köye geldim kan ve idrarda verdim yarın beta kaç öğrenicemmm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?