2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar testim iyice koyulaştı bugün resim çekemedim tam köye geldim kan ve idrarda verdim yarın beta kaç öğrenicemmm ...

Rabbim isteyen herkeze verir inşallah

Eklentiler

• 20170516_160238-1.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar bugün dr randevum vardı.13 haftalık bebek 14 haftalık çıktı 1 hafta önden gidiyor gelişimi gayet iyiymiş kıza benziyor dedi dr çikarkende %90 kız ama birdahaki gelişinde kesinleşir dedi yanılma payı olabilirmi acaba baya heveslendim 1 oğlum var kızımda olsa daha ne isterim önemli olan tabiki sağlıklı olması.2 li testi yaptırmadım bir sorun çıksa aldırmiycağim icin detaylıya gircem sadece ense kalınlığida normal çıktı zaten dr baktı.

hayrli olsunn canimm. allh gonlune gore versinn. ins. degismez. kac haftaliksin canmm sen. cinsiyet icin bize erken dedi doktor.
Vallahi doktoruma gidince öğrenicem tam kesin şu an sata göre 4 haftalık genelde gebelikte eltim 2.5 aydan sonra öğreniliyor dedi o 2 gebeliğinde de 2.5 aylıkken öğrenmiş

allh gonlune gore versin canimm. ins kizin olur. yuzde 90 deedigine gore bnce degismez. kac haftaliksiniz. bize erken dedi doktor cinsiyet icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…