- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.561
Ne kadar oldu peki ne kadar sürdü ?canim bn hamile oldugumu ogrendikten 4 gun sonra kanamam oldu. cok korktum evde test yapmistim sadecee. yerlesme kanamasi dedi doktor.. ilk cocugumda hic oyle bisey olmamisti..
evet canm bende bu dediğin şeylerin hepsi oldu ama belirtilere çok kaptırma kendini. Ne kadar kaldı adetineKızlar bugün sol kasigimda inanılmaz bir ağrı var ve afedersiniz vajinada sızı var 2 gündür de ateş baslamaları beni mahvetti..bana bi haller oluyor..sizde bunlara benzer şeyler olmuşmuydu
?? J jewayleydii18 melikeecgl
10 gün kaldı canım..yok haklısın kaptırmak değil de bu ay öncekilerden çok daha farklıyım o yüzden meraktayım :)evet canm bende bu dediğin şeylerin hepsi oldu ama belirtilere çok kaptırma kendini. Ne kadar kaldı adetine
10 gün kaldı canım..yok haklısın kaptırmak değil de bu ay öncekilerden çok daha farklıyım o yüzden meraktayım :)
Canım bende hamileligimi öğrendiğim ilk haftadan.beri var o sıcak basmaları şuanda nefes bile alamıyorum yani sıcaktan bata kaç gün varKızlar bugün sol kasigimda inanılmaz bir ağrı var ve afedersiniz vajinada sızı var 2 gündür de ateş baslamaları beni mahvetti..bana bi haller oluyor..sizde bunlara benzer şeyler olmuşmuydu
10 gün var canimcimCanım bende hamileligimi öğrendiğim ilk haftadan.beri var o sıcak basmaları şuanda nefes bile alamıyorum yani sıcaktan bata kaç gün var
Hi o zaman bilemicem kuzucum ben adet öncesi hic belirti yaşamadım valla öyle normal adet olmayı bekledim ama öğrendikten sonra geceleri bile sıcaktan yatamadigim oldu. Kızlar bide ben burgerking yedim ya bisey olur mu10 gün var canimcim
Hi o zaman bilemicem kuzucum ben adet öncesi hic belirti yaşamadım valla öyle normal adet olmayı bekledim ama öğrendikten sonra geceleri bile sıcaktan yatamadigim oldu. Kızlar bide ben burgerking yedim ya bisey olur muo.kadar dikkat ediyordum yediklerime gerçi doğru düzgün bişeyde yiyemiyorum ama ilk defa böyle bisey yedim
İçimi rahatlattin canim ya inan çay bile içmiyorum kafein var diye normalde asitli içecek çok tüketen biri değilim 9 haftadır ağzıma sürmedim yani Yoğurt falan yiyorum şimdi canım burgerking çekti yedim zaten bitiremedim de patatesini de yemedim yani sonra biraz korktum keşke yemesemiydim diyeYok canım bişey olmaz zaten bebek şuan bizden beslenmiyo içini ferah tut
Canım ya bu kadar takma kafana ben kolada içiyorum cipste yiyorum çiğ köftede yiyorum. Allahın izniyle bişey olmaaz sen tadını çıkan canın ne çekiyosa ye :)İçimi rahatlattin canim ya inan çay bile içmiyorum kafein var diye normalde asitli içecek çok tüketen biri değilim 9 haftadır ağzıma sürmedim yani Yoğurt falan yiyorum şimdi canım burgerking çekti yedim zaten bitiremedim de patatesini de yemedim yani sonra biraz korktum keşke yemesemiydim diye
Ne biliyim doktor bitek çiğ et yeme dedi tamam dedim hic bisey yiyemez oldum valla fazla mi takıntı yaptım nedir ağzıma atarken yesemmi yemesem mi.diye düşünüyorumC
Canım ya bu kadar takma kafana ben kolada içiyorum cipste yiyorum çiğ köftede yiyorum. Allahın izniyle bişey olmaaz sen tadını çıkan canın ne çekiyosa ye :)
Canım ben dün hastalandımCanım sen test yapmadınmııı
Canım sen çatlatma iğnesi olmamış mıydın? Bide ondan sonra test yapıp hamileyim demiştin sankiBugün sabah yaptım....
Biraz önce iç çamaşırımda iki damla pembe leke gördüm çoook az
Resimlerde tek çizgi gibi duruyo canımBugün sabah yaptım....
Biraz önce iç çamaşırımda iki damla pembe leke gördüm çoook az
Eveeet dün sabah tekrarladım çok silik ikinci çizgi görsüm ve emin olamadımmmCanım sen çatlatma iğnesi olmamış mıydın? Bide ondan sonra test yapıp hamileyim demiştin sanki
cok sutmedi canimm. zaten cok azdii. aksam oldu kanamam. gece korkudan uyuyamdim zirt pirt gidip bakiyrdum. sadece pecetede belli oluyordu. sabh bktigimdada yoktu.Ne kadar oldu peki ne kadar sürdü ?
cnim benim pek belirtim olmamisti coook uşüyordum ben.hala bile ayaklarim uşür..Kızlar bugün sol kasigimda inanılmaz bir ağrı var ve afedersiniz vajinada sızı var 2 gündür de ateş baslamaları beni mahvetti..bana bi haller oluyor..sizde bunlara benzer şeyler olmuşmuydu
hic takma kafana canimm. sen kola icmezsin cips yemezsin hamburger faln dikkat edersin yarin bebidin dogsun hepsini gor bak nasil istahla yiyip iciyor. yemk yemezler bu bebeler ama asitli icecekler ve zararli dedigimiz seylere bayilirlar. kizimdan biliyorumm. bn kola icmedim hic hamileykn kizim likir likir fanta kola iciyorr. bide bi ohhhh deysi var gorulmeyee deger.. ne kadar istemesende basa cikamiyorsun. takmaa cok kafanaa rahtt oll.Hi o zaman bilemicem kuzucum ben adet öncesi hic belirti yaşamadım valla öyle normal adet olmayı bekledim ama öğrendikten sonra geceleri bile sıcaktan yatamadigim oldu. Kızlar bide ben burgerking yedim ya bisey olur muo.kadar dikkat ediyordum yediklerime gerçi doğru düzgün bişeyde yiyemiyorum ama ilk defa böyle bisey yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?