- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.601
Yok 2 gün var ken bat perşembeidrarda 5 gün varkenmi çıktı cnmRabisscyln
seninde mi cinsiyet belli cnmVallahi doktoruma gidince öğrenicem tam kesin şu an sata göre 4 haftalıkgenelde gebelikte eltim 2.5 aydan sonra öğreniliyor dedi o 2 gebeliğinde de 2.5 aylıkken öğrenmiş
21 mayıs yazıyordu bat cnm ondan sordumYok 2 gün var ken bat perşembe
Yok kız daha bebişi görmeye gitmedim kiseninde mi cinsiyet belli cnm
Ay hadi gözün aydın canım maşallah maşallah prenses geliyor desene :)Kızlar bugün dr randevum vardı.13 haftalık bebek 14 haftalık çıktı 1 hafta önden gidiyor gelişimi gayet iyiymiş kıza benziyor dedi dr çikarkende %90 kız ama birdahaki gelişinde kesinleşir dedi yanılma payı olabilirmi acaba baya heveslendim 1 oğlum var kızımda olsa daha ne isterim önemli olan tabiki sağlıklı olması.2 li testi yaptırmadım bir sorun çıksa aldırmiycağim icin detaylıya gircem sadece ense kalınlığida normal çıktı zaten dr baktı.
18 mayıs canım yanlış olmuş heralde21 mayıs yazıyordu bat cnm ondan sordum
Gözün aydın canım darısı başıma ben hala öğrenemedim cinsiyeti,inşallah kızım olur benim de.kasim anneleri grubu var canım gelmek istersenKızlar bugün dr randevum vardı.13 haftalık bebek 14 haftalık çıktı 1 hafta önden gidiyor gelişimi gayet iyiymiş kıza benziyor dedi dr çikarkende %90 kız ama birdahaki gelişinde kesinleşir dedi yanılma payı olabilirmi acaba baya heveslendim 1 oğlum var kızımda olsa daha ne isterim önemli olan tabiki sağlıklı olması.2 li testi yaptırmadım bir sorun çıksa aldırmiycağim icin detaylıya gircem sadece ense kalınlığida normal çıktı zaten dr baktı.
Canm bende senin gibi düşünüyorum o konuda vakti gelmediyse istersen 10 embriyo koysunlar tutmayacaksa tutmuyor. Tevekkül etmekten başka çaremiz yok. inş aşılama sizin için bir sebep olur Allah tarafından.Allah yardımcımız olsun.Kelebekcikk34 canim bak bende malesef adet oldum TurkuazKrampon canım bende yeni bat 11 haziran olarak görünüyor ve biz bu ay asilama yaptırmaya karar verdik bu ay ümitliyim hem laparoskopjnin etkisi olur diye düşünmüştüm daha fazla beklemebi manası yok dedik.. gerçi vakti zamanı gelmemişse ne asilama ne tüp faydası olmaz Allah büyük vardır bir hayır diyelim dua etmeye ve hayirlisini dilemeye devam edelim
ayyy pardonn cnmm ya. bn alintilamayi karistiriyorum hep. o yuzden yanlis anlamalarim oluyorr..Yok kız daha bebişi görmeye gitmedim ki
ins. olmazsinn canimm. testlerde pozitifler gurursunn :)Bu gun adet gunum kizlar dua edin ne olur
ins. olmazsinn canimm. testlerde pozitifler gurursunn :)
Konuştum negatif dedi kız bilmiyorum idrar testide kıyu ca çıktı cuma .pazar yaptım görünmezdi çizgisiRabisscyln sonuç ne çıktı? Meraktayim
canimm ne olduu. nasill sonucc.Konuştum negatif dedi kız bilmiyorum idrar testide kıyu ca çıktı cuma .pazar yaptım görünmezdi çizgisi
Anasağlığa vermiştim kanı bugün aradım müjdeli haber vereyimmi dedi negatif dedi idrarda birşeyler var sen gelince kanıda yenileyelim dedicanimm ne olduu. nasill sonucc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?