2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ay hadi gözün aydın canım maşallah maşallah prenses geliyor desene :)

Merhaba TurkuazKrampon canım

Gözün aydın canım darısı başıma ben hala öğrenemedim cinsiyeti,inşallah kızım olur benim de.kasim anneleri grubu var canım gelmek istersen

Kelebekcikk34 canim bak bende malesef adet oldum TurkuazKrampon canım bende yeni bat 11 haziran olarak görünüyor ve biz bu ay asilama yaptırmaya karar verdik bu ay ümitliyim hem laparoskopjnin etkisi olur diye düşünmüştüm daha fazla beklemebi manası yok dedik.. gerçi vakti zamanı gelmemişse ne asilama ne tüp faydası olmaz Allah büyük vardır bir hayır diyelim dua etmeye ve hayirlisini dilemeye devam edelim

Canm bende senin gibi düşünüyorum o konuda vakti gelmediyse istersen 10 embriyo koysunlar tutmayacaksa tutmuyor. Tevekkül etmekten başka çaremiz yok. inş aşılama sizin için bir sebep olur Allah tarafından.Allah yardımcımız olsun.

Kızlar bende kaç gündür yazamıyorum c.tesi adet oldum ve doktoruma msj attım çünkü ovulasyon testi kullanıyorum pozitifi yakalıyorum değerlendirmeler tamam ama olmadı ve ben geçen ay hsg çektirmiştim daha fazla ümitliydim sonra kendi kendime dedim ki belkide yumurtalarım sağlıklı gelişmiyo belkide olgunlaşmadan çatlıyo bu yüzden tutmuyo ve doktoruma tedaviye başlamak istediğimi danıştım oda adetin bitince gel dedi yumurtlama takibi yapıcaz sanırım artık ilaç falan kullanırmıyım bilmiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun tabikide Rabbim ol demeden olmıycak buna inancım sonsuz fakat şifayıda aramak gerekiyo çünkü ben evleneli 18 ay oldu dış gebelik hariç henüz hamile kalamadım 2 seneye gidiyoruz aylar geçiyo üzülüyorum bu yüzden bu yola başvurdum bakalım önümüzdeki günler neler göstericek dua'larınızı bekliyorum ..

İyi günler hanımlar. Tekrar döndüm buraya. Bugün regl oldum yarın Dr gidicem klomen başlayacağım. Klomen bitince de soğan kürüne başlayacağım inşallah. @TurkuazKrampon bat 18 haziran tekrar ekleyebilirsin listeye beni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…