2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canlar ben çalışıyorum en az 100 okurum fazlası olursa bildiririm, bence her gün akşam sayı bildirilsin bugun şu kadar okudum diye. Bi de o gün kimin için okucaz onu seçin niyet etcez çünkü.

Eger isme hitap edersek daha iyi olur. Ismini vermek istemeyen olursa kullanici adına okuruz . 1.sayfaya bakın tamamsa yarın basliyoruz
ah canım en sona koymuş kendisini yarın başlıyoruz Allah ın izniyle, Herkes o günki kişi niyetine okuyup kendi bağışlasın. gün sonunda da şu kadar okudum bağışladım densin. Kime Kaç tane okunduğunu not alırız

Kuzum emeğine sağlık
Herkes farklı olursa karışıklık olur çok 200 olmaz derlerse günde 100 olsun madem ama herkes aynı okusun 1 kişiye 1000 okunmuş olur. Okurken niyet edelim bugün niyet ettim şu arkadaşım için okumaya şeklinde şu mübarek günler çabucak bitirelim

TurkuazKrampon canim bu tesbihati baska bi topikte 5 bin ile baslamislar 108 hamike var topikte simdi degismis ama baya kalabaliklar 52 kisi her gun 4 kisiye okunuyo 100 taneden 400 tane ve cok cabuk ilerliyo tesbih yarin hemen baslamayalim listeyi oturtalim oyle baslayalim nacizane fikrim

Ay inşallah ya hemen başlayalım kızlar heycan yaptım vallahi

Kafam karıştı kimi hemen bu akşam diyor kimi biraz bekleyelim o zaman şöyle yapalım ben etiketlileyip sorayim katılmak isteyen var mı diye sen de istermisin katılmak. Bu arada isimlerinizi yazın kızlar

Kafam karıştı kimi hemen bu akşam diyor kimi biraz bekleyelim o zaman şöyle yapalım ben etiketlileyip sorayim katılmak isteyen var mı diye sen de istermisin katılmak. Bu arada isimlerinizi yazın kızlar
Canim karar verdiginizde beni etiketlemen yeterli olur TurkuazKrampon ama kızların dediği gibi gün sonunda sayı verelim kimin gücü ne kadara yeterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…