- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.641
Betulemi okudun cnm
Ağzına sağlık allah kabul etsin insallahYok canım 1520 taneyi sadece büşra için okudum. 1020 idi az once aklıma geldi 500 tane daha zikir cektim. RABBim kabul eylesin
Sanada maşAllah kız calıstıgın halde yine iyisinMaşallah benim arkadaşıma
Amin cnm :) hepimizin arkadaşlarımıza hediyesini kabul etsin Rabb'im. Zikir okumaya başlarken birşey diyoemusunuz cnm sizAğzına sağlık allah kabul etsin insallah
Cnm senin edibe arkadasin okudu mu diye sormuştum ama
Evet kuzum betul kardesimize okudummmBetulemi okudun cnm
Listede sana sıra geldiğinde de biz ona okumuş oluruz o zaman canım :) sanada okuruz tabiki istersen ayrıCnm kendisine söylemedim bile haberi yok böyle bi dua zincirinden kabul ederseniz işte ben onun yerine de okuyorum
Besmele çekiyorum sadece ben sizAmin cnm :) hepimizin arkadaşlarımıza hediyesini kabul etsin Rabb'im. Zikir okumaya başlarken birşey diyoemusunuz cnm siz
Canimsinnn sennn allah kabul ve makbul eylesinMucize2107 kuzum seninkini bende 1000 tamamlayacağım yarına kadar yarında betüle okucam nasipse
2.gün kızlar şimdi betül arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allah kabul etsin
Mucize2107 busra 1000 OKUDU
2. Gün @mervem-metem betül
Burcummmmm123 burcu
S seda7782 seda
Kelebekcikk34 şeyma
S_V_S_88 sumeyye
TurkuazKrampon şengül
@Saman Alevi elif
Y yagmur_20 yağmur
Runkli ilknur
noniponi tuğba
Smydnz sumeyye
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze
zehzeh2 zehra
novasa nur
Yagmureylul 100 OKUDU
G glry21 500 OKUDU
kdryknk
E esmer58
Kızlar elimden geldiğince okudum diyenlerin sayısı ekleyip listeyi güncel paylaşıyorum son paylaşılan listeden alıntı yapmaya devam edebilirsiniz. :)
Listede sana sıra geldiğinde de biz ona okumuş oluruz o zaman canım :) sanada okuruz tabiki istersen ayrıAy pardon edibe ismi listede varmış tamam anladım :)
200kere okudum canımm2.gün kızlar şimdi betül arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allah kabul etsin
Mucize2107 busra 1000 OKUDU
2. Gün @mervem-metem betül
Burcummmmm123 burcu
S seda7782 seda
Kelebekcikk34 şeyma
S_V_S_88 sumeyye
TurkuazKrampon şengül
@Saman Alevi elif
Y yagmur_20 yağmur
Runkli ilknur
noniponi tuğba
Smydnz sumeyye
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze
zehzeh2 zehra
novasa nur
Yagmureylul 100 OKUDU
G glry21 500 OKUDU
kdryknk
E esmer58
Kızlar elimden geldiğince okudum diyenlerin sayısı ekleyip listeyi güncel paylaşıyorum son paylaşılan listeden alıntı yapmaya devam edebilirsiniz. :)
Olurız tabiki canım zaten demiştik hamilelerede okuyalım diye sıradan herkese okuruz zaten cok ağır gelcek bi dua değil sen onuda ara mesela hergün 200 okusun o atıyorum hergün 200 yazalım ona her seferinde sormayalım okudumu diyeBana da okuyalım bebeğimi sağlıkla kucağıma almam için desem çok mu yüzsüzlük olur acep
Bende oyşe yapıyordum ama kimin için okuyucaksam onun adını söylücem başlamadan artık. Allah'ım şu arkadasımın saglıklı ve salih evlet sahibi olması niyetine okuyorum sen kabul eyle dicem :)Besmele çekiyorum sadece ben siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?