- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.661
Olurız tabiki canım zaten demiştik hamilelerede okuyalım diye sıradan herkese okuruz zaten cok ağır gelcek bi dua değil sen onuda ara mesela hergün 200 okusun o atıyorum hergün 200 yazalım ona her seferinde sormayalım okudumu diye
Hamile misin canimKızlar ben bugün kendime hiç gelemedim. Baş ağrısı başladı gözlere kadar vurdu bide bacaklarm bi ağrıyor anlatamam öyle uykum geliyor ki uyuyamyrm
Geçen ayki duruma düşmek istemiyorum vallahi sevinemiyorumda geçen ay dereyi görmeden paçayı sıvadıl bi pozitifi gördükdiye kanda negatifdiKız o zaman sen hamilesin:))))
cnm hangi marka test kullanıyorsunGeçen ayki duruma düşmek istemiyorum vallahi sevinemiyorumda geçen ay dereyi görmeden paçayı sıvadıl bi pozitifi gördükdiye kanda negatifdiadeti beklicez inşallah hamişimdir ay ağzından bal damlıyor baaaal
Şuanda innivotion kullanıyorumcnm hangi marka test kullanıyorsun
genelde iyi bri marka sıkıntı cıkmıyor ama inş hamilesindir şu mübarek günlerde rabbim yüzünü güldürsünŞuanda innivotion kullanıyorum
Ay aminnnn inşallah canım rabbim isteyen herkeze versin..Artık sıkılıyorum her ay deniyoruz hüsran deniyoruz hüsran benle evlenen sonra evlenen herkez kucağına aldı bebekleri gelip soruyolar insan birşeyde diyemiyorgenelde iyi bri marka sıkıntı cıkmıyor ama inş hamilesindir şu mübarek günlerde rabbim yüzünü güldürsün
Hiçbir sorun yokKızlar sizlerin ne sorunu var gebe kalamıyorsunuz??
O zaman vaktı gelmemiş . Bı yerde okudum ciflerin %25 ilk 3ayda, %50 bi senede, %85 ikinci senede gebe kalıyormuş. Bu yanlışta olabilr ama ben boyle hatırlıyorum :)Hiçbir sorun yokeşimde de bende de
Sanada maşAllah kız calıstıgın halde yine iyisinbenım arkadasım nede olsa
Hiç olur mu öyle şey elbette okuruz sanada allah izin verirse. Sende inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırsın kucağına canımBana da okuyalım bebeğimi sağlıkla kucağıma almam için desem çok mu yüzsüzlük olur acep
AMİN cnm :) ne kadar okuyabilirsen artıkAllah kabul etsin hergün okuyabilirim inşallah kuzu
Ağustosda 2yıl olacakO zaman vaktı gelmemiş . Bı yerde okudum ciflerin %25 ilk 3ayda, %50 bi senede, %85 ikinci senede gebe kalıyormuş. Bu yanlışta olabilr ama ben boyle hatırlıyorum :)
Hayırlısıyla saglıkla gelsin cnm oyle dua et. 2 senede hiçbirşey olmadan olmamasıda ilginç. Doktorlar ne acıklama yapıyorAğustosda 2yıl olacakzamanımm geldi bence bu ay olsunn ya inşallah rabbim yollar bebişimi
Evlendikten 6.7 ay sonra hamile kaldım hiç beklemiyodum düşünmüyodumda düşük oldu malesef.Her testi yaptımdım hiçbir sorunumuz yok ama bebişde yok malesef doktor olur diyorHayırlısıyla saglıkla gelsin cnm oyle dua et. 2 senede hiçbirşey olmadan olmamasıda ilginç. Doktorlar ne acıklama yapıyor
O zaman olur Allah 'ın izniyle. 1 kere gebelik yasamıssın zatenEvlendikten 6.7 ay sonra hamile kaldım hiç beklemiyodum düşünmüyodumda düşük oldu malesef.Her testi yaptımdım hiçbir sorunumuz yok ama bebişde yok malesef doktor olur diyor
İnşallah canımm rabbim büyük kiösenin kucağını boş bırakmasın çok zorO zaman olur Allah 'ın izniyle. 1 kere gebelik yasamıssın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?