2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Iyi fikir cnm o zaman siz ona günlük 300 yazarsınız ben de okuduğum kadarıyla söylerim size

genelde iyi bri marka sıkıntı cıkmıyor ama inş hamilesindir şu mübarek günlerde rabbim yüzünü güldürsün
Ay aminnnn inşallah canım rabbim isteyen herkeze versin..Artık sıkılıyorum her ay deniyoruz hüsran deniyoruz hüsran benle evlenen sonra evlenen herkez kucağına aldı bebekleri gelip soruyolar insan birşeyde diyemiyor

O zaman vaktı gelmemiş . Bı yerde okudum ciflerin %25 ilk 3ayda, %50 bi senede, %85 ikinci senede gebe kalıyormuş. Bu yanlışta olabilr ama ben boyle hatırlıyorum :)
Ağustosda 2yıl olacak zamanımm geldi bence bu ay olsunn ya inşallah rabbim yollar bebişimi

Hayırlısıyla saglıkla gelsin cnm oyle dua et. 2 senede hiçbirşey olmadan olmamasıda ilginç. Doktorlar ne acıklama yapıyor
Evlendikten 6.7 ay sonra hamile kaldım hiç beklemiyodum düşünmüyodumda düşük oldu malesef.Her testi yaptımdım hiçbir sorunumuz yok ama bebişde yok malesef doktor olur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…