- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.681
Amin :)İnşallah canımm rabbim büyük kiösenin kucağını boş bırakmasın çok zor
Ben ilk bebeğimi 17 haftada kan pıhtılaşması nedeniyle kaybettim 1 sene olucak Ağustos da o kadar zor günler geçirdim ki henüz bile tam atlatmış değilim ve biliyorum ki bu acının merhemi ancak başka bir bebeği sağlıkla gelişi oda beni bekletiyor işte içimde yarım kalan annelik duygusuyla bendr bekleyenler arasındayım senin hikayen nedirKızlar sizlerin ne sorunu var gebe kalamıyorsunuz??
Kaçıncı haftada düşük olduİnşallah canımm rabbim büyük kiösenin kucağını boş bırakmasın çok zor
4.haftaya yakındıkKaçıncı haftada düşük oldu
Kıyamam hemen gitmiş4.haftaya yakındık
Brawo bende tam olarak böyle düşünüyorumHaziran oldu hala hamile kalamadık.
Allah bize tez zamanda sağlıklı hamlelilik versin yoksa travma sadece geriye kalan.benimde 2 ay önce 9 haftalıkken kalbı durdu((((( cok acı bişey rabbim kimseye yaşatmasın
İnsan çok değişik hislere kapılıyor nekadar tamamen oluşmasada hissedemesende annelik duygusu enjekte ediliyor hemen.Daha tadına bile bakamamıştım rabbim inşallah en kısa zqmanda bebişlerimizi yollar sanada çook geçmiş olsun canım...Kıyamam hemen gitmişbenmde 17 haftalıkken kalbi durdu işte benimde 1 sene olcak
hemde ne travma hergün aklımızdan cıkmıyorkiAllah bize tez zamanda sağlıklı hamlelilik versin yoksa travma sadece geriye kalan.
hemde ne travma hergün aklımızdan cıkmıyorkiKK6
cnm testini atsana bakalımZaten ramazana dek geldiği için zaten susuz kalıyorumanladım saolasın canım gebelik testi yaptım dün çoook hafif bir çizgi çıkmıştı bir iki gün sonra tekrarlicam bat a az kaldı ovu testinede devam ediyorum
Dayanamadım attım çöpe yoksa dk başı elime alıp bakıp duruyorum çizgi varmı yokmu hayalmi görüyorum diye...cnm testini atsana bakalım
Sen benim halimi görsen görüştüğüm aile dostları hepsi doğurdu kuzenim doğurdu öbürü 2. Hamile kaldı geçen ay ben resmen insanda kaçıyom artık cünkü yanlarında kendimi eksik hissediyorum kocam onların bebeklerini severken canım gidiyo benimkide böyle olcaktı diye hep kendimi suçladım kıskançmıyım ben diye ama özeniyoruz elimizde değil...yeri geliyor sohbetleri uymuyo seninle onlar ek gıda puset muhabbti yapıyo cünkü sen kollarını bağlayıp oturuyosunİnsan çok değişik hislere kapılıyor nekadar tamamen oluşmasada hissedemesende annelik duygusu enjekte ediliyor hemen.Daha tadına bile bakamamıştım rabbim inşallah en kısa zqmanda bebişlerimizi yollar sanada çook geçmiş olsun canım...
Artık olsun diyorum olsun etrafda hamileleri doğum yapanları duydukca iyice kıskançlık başladı.
Aynen öyle eşimle göz göze geliyoruz böyle anlarda kuzenim benden 1 yıl önce evlendi 2.yi doğurdu büyütüyor 3 ay önce evlenen akrabamız var hamile karısı eşimi aramış bebek bekliyorum sizde daha yokmu bide böyle lüzumsuzlar var böyle laflar ediyor insan artık kalabalık bir ortama gitmek istemiyorum direk bebek soruyorlar sadece bebek bizde istiyoruz ama yok napabilirizSen benim halimi görsen görüştüğüm aile dostları hepsi doğurdu kuzenim doğurdu öbürü 2. Hamile kaldı geçen ay ben resmen insanda kaçıyom artık cünkü yanlarında kendimi eksik hissediyorum kocam onların bebeklerini severken canım gidiyo benimkide böyle olcaktı diye hep kendimi suçladım kıskançmıyım ben diye ama özeniyoruz elimizde değil...yeri geliyor sohbetleri uymuyo seninle onlar ek gıda puset muhabbti yapıyo cünkü sen kollarını bağlayıp oturuyosun
Ay hep aynı şeyler yaşananlar o göz göze gelmeler yok mu Allahım aratmasın artık gerçktn cok zor bişey gittiğin geldiğin yer burnundan geliyo bir de artık gerçekten aile olma ihtiyacı hissediyorsun yani bizde 2,5 yıllık evliyiz ilk 1 sene korunduk manyak gibi ne bilelim böyle olcgnı.Zaten 4,5 aylık kaybım bebeğüm büyüdüğü için başlı başına travmaydı. O yüzden soramıyorlar bize ne yaşadığımızı gördükleri için.Sormalarına gerek yok ama birisi hamile olunca ah nasıl söylicez dediklerine göre yeterince acıyorlar zatenAynen öyle eşimle göz göze geliyoruz böyle anlarda kuzenim benden 1 yıl önce evlendi 2.yi doğurdu büyütüyor 3 ay önce evlenen akrabamız var hamile karısı eşimi aramış bebek bekliyorum sizde daha yokmu bide böyle lüzumsuzlar var böyle laflar ediyor insan artık kalabalık bir ortama gitmek istemiyorum direk bebek soruyorlar sadece bebek bizde istiyoruz ama yok napabiliriz
Cok uzuldum canımBen ilk bebeğimi 17 haftada kan pıhtılaşması nedeniyle kaybettim 1 sene olucak Ağustos da o kadar zor günler geçirdim ki henüz bile tam atlatmış değilim ve biliyorum ki bu acının merhemi ancak başka bir bebeği sağlıkla gelişi oda beni bekletiyor işte içimde yarım kalan annelik duygusuyla bendr bekleyenler arasındayım senin hikayen nedir
ANLADM CNM İNŞ HAMİLESİNDİRDayanamadım attım çöpe yoksa dk başı elime alıp bakıp duruyorum çizgi varmı yokmu hayalmi görüyorum diye...
Bir an önce 19 u olsun istiyorum
Dun eşime tatlı yaptım. Ya bugun aklımdan gecti biliyormusun? Ben bu tatlıyı düşündüm. Keske başka birsey dileseydim cocugum olsun deseydim dedi. Gecen gun avmye gittik. Bak gordunmu babasının kucagında bebek ne kadar da tatlı. İnşAllah bizde boyle oluruz dedi. Bende ona dedim. Ahh ahh hayaller ve gerçekler dedim. Kırıldı biraz . Takmıyormuş gibi yapıyor ama takıyor farkındayımAynen öyle eşimle göz göze geliyoruz böyle anlarda kuzenim benden 1 yıl önce evlendi 2.yi doğurdu büyütüyor 3 ay önce evlenen akrabamız var hamile karısı eşimi aramış bebek bekliyorum sizde daha yokmu bide böyle lüzumsuzlar var böyle laflar ediyor insan artık kalabalık bir ortama gitmek istemiyorum direk bebek soruyorlar sadece bebek bizde istiyoruz ama yok napabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?