2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yok kız evdeyim ben bir ara çalıştım eşarpcıda kendi akrabamızdı can sıkıntısından geri baktım olmuyor çıktım

Sen çalışıyomusun canım
Ben evde abiye işliyorum cnm :) eşim çalışmamı istemiyor. Çalışıcam deyince küsüyor. Ama gezmeye tozmaya izin veriyor hatta harçlık bile veriyor ben anlamıyorum neden calısıtırmadıgını :)

Ben evde abiye işliyorum cnm :) eşim çalışmamı istemiyor. Çalışıcam deyince küsüyor. Ama gezmeye tozmaya izin veriyor hatta harçlık bile veriyor ben anlamıyorum neden calısıtırmadıgını :)
Ahahh kız benimkinde de o var eşarpcıyada akrabamız diye izin verdi ben senin yorulmanı istemiyorum evde otur diyor ..Evde ek iş yapayım diyorum ben senin istediklerini yapmıyormuyum diyor

Bir ara bileklik yapmaya başladım onda da emeğime hiç değmedi onun için izin vermiyor haklı adam bir bileklik 5 kuruş

Bu abiye işlemesi nasıl oluyor kız
Model atayım ozelden :) ya cnm evde bi tanıdımıgmız sarma sarıyor oda iyi iş. Evde dolap süsü falan yapıyorşar. Bu saydıgım işlerin malzdmelerini iş yaptıran veriyor ve cok kârlı işler

3.gün kızlar şimdi Burcummmmm123 burcu arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allah kabul etsin.

Mucize2107 büşra1000 okudum
@mervem-metem betül 1000 okudu
3.gün Burcummmmm123 burcu 1500 okudu
S seda7782 seda 1100 OKUDU
Kelebekcikk34 şeyma 500 OKUDUM
S_V_S_88 sumeyye 250 OKUDU
TurkuazKrampon şengül 500 okundu
@Saman Alevi elif 100 tane okudum
Y yagmur_20 yağmur
Runkli ilknur 1350 okudu
noniponi tuğba
Smydnz sumeyye 1000 tane okudu
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze 300 okudu
zehzeh2 zehra
novasa nur 300 OKUDU
Yagmureylul
G glry21
kdryknk Kadriye 300 OKUDU
E esmer58
Edibe 300 OKUDU
B Busranm34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…