- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.181
[/QUOTE]Rabbi hebli mines salihin"
6.günnovasa nur arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inş
1.gunMucize2107 Büşra 1000 okudum
2.gun @mervem-metem betül 1000 okudu
3.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gunKelebekcikk34 şeyma 1000 OKUDU
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif 200 okudu
9.gunRunkli ilknur 1200 okudu
10.gunnoniponi tuğba
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gunpinpirik90 gamze 800 okudu
15.gunzehzeh2 zehra
16.gunS_V_S_88 sumeyye 300 okundu
17.gunkdryknk
18.gun G glry21
19.gunYagmureylul
20.gun M Masalkader beyza
21.gunZeze493 zeynep 550 okudu
Şimdi okudum msjların tamamını canım 1 gün geçtiyse silik olabilir belkide geç döllenmedir Rabbim sağlıklısını versinde gerisi boş inşaAllah sana sımsıkı tutunur bişey daha sorucam bu ovulasyon testi nasıldı adete 8 gğn kala yapmıştın yaAminnn çok saolasın canım benim darısı isteyen herkeze olsunn
Bak topiğin eskileri nasıl kendini biliyor :) kuzucum valla şu içimizden biri cok istiyorum şunu kırsın...gerçiYaaa öyle demeyin amaaa.. Sanırım uzuuuuun süredir bekleyenler olarak hepimiz öyle hissediyoruz.Ama ben inanıyorum er ya da geç bizde yazıcaz buraya hamileyim diye inşallah :)
Canım ben adete 2 gün kala gebelik yaptım ovu koyu olunca gebelik yaptım silik çıktı ertesi günde yaptım yine çıktı allaha şükür..Şimdi okudum msjların tamamını canım 1 gün geçtiyse silik olabilir belkide geç döllenmedir Rabbim sağlıklısını versinde gerisi boş inşaAllah sana sımsıkı tutunur bişey daha sorucam bu ovulasyon testi nasıldı adete 8 gğn kala yapmıştın ya
3750 okudum canım allah kabul etsin inşallahHatırlatma:
zehzeh2 kdryknk N Nadrun35 noniponi Smydnz Yagmureylul M Masalkader
Bugün nur arkadasimiza okuyoruz kızlar.
Canım 1000 tane daha okudum8.350 okundu.novasa allah kabul etsin.
Kusuratlarini düzeltmek isteyenler düzeltebilir kızlar okuyup haber verin
Burcummmmm123 Kelebekcikk34 @mervem-metem S seda7782
Canım Allah razı olsun senden herkesten....Canım 1000 tane daha okudumnovasa ya..
Soyle tabikiTurkuazKrampon canım çok tesekkür ederim.. Allah Razı olsun herkesten... Benim bugün annemin arkdslrı geldi beni tesbih çekerken gördüler... Anneme sormuşlar. Oda söylemiş onlarda cekmiş. Sayıyı soyle sem olur mu kendi okudugumla birlikte.
Canım 16500 dahaSoyle tabiki
Yazamadım ya 16500 okundu. Allah Razı olsun herkesten..Canım 16500 daha
Ne güzel yapmışlar mübarek günde Allah razı olsun hepsinden..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah canımYazamadım ya 16500 okundu. Allah Razı olsun herkesten..
Aynen annem sadece soylemiş arkdslarıyla okuyorlar demiş... Ağlıcaktım neredeyse... Kağıdı elime tutuşturduklarında...Ne güzel yapmışlar mübarek günde Allah razı olsun hepsinden..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah canım
Soyle tabikiTurkuazKrampon canım çok tesekkür ederim.. Allah Razı olsun herkesten... Benim bugün annemin arkdslrı geldi beni tesbih çekerken gördüler... Anneme sormuşlar. Oda söylemiş onlarda cekmiş. Sayıyı soyle sem olur mu kendi okudugumla birlikte.
Kiyamam canım ya allah kabul etsin ne güzel denk gelmiş. Sen kaç okudun? Topikte okuyanlarin sayısını yazalım sadece biz.Aynen annem sadece soylemiş arkdslarıyla okuyorlar demiş... Ağlıcaktım neredeyse... Kağıdı elime tutuşturduklarında...
3500tane okudum cnm...Soyle tabiki
Kiyamam canım ya allah kabul etsin ne güzel denk gelmiş. Sen kaç okudun? Topikte okuyanlarin sayısını yazalım sadece biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?