- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.161
Ayy cok sevındım kız :) yanlış anlamassan bi tezide cürütmek istiyorum :) kafaya takınca olmuyormuş. Sen kafayada taktın oldu. Demekki bunla alakası yokmuş ögrenmiş olduk :)Kızlaar 2 kez üst üste ikinci çizgileri gördüm şimdiye hastalanmamlazımdı olmadı allahın izniyle hamileyim bu sefer kesin :S
Testinib fotosunu istiyorum birde kaç gün geçti adetin :)Canım gittigidiyordan ovu testi aldım yanında da gebelik...Bende öyle diyordum hamileyim diyemicekmiyim diye amaaaaaa hamileyim allaha şükür darısıda sizlere
Böyle nasıl hissediyorum biliyon mu herkes gider ben kalır hesabı bu topikte kimseler kalmıycak ben en son kepenki indircemBanada kelebegimmmmm banada
Aynı duyguları paylaşıyoruz. Sanki hiç anne olamıcakmısım gibi geliyorBöyle nasıl hissediyorum biliyon mu herkes gider ben kalır hesabı bu topikte kimseler kalmıycak ben en son kepenki indircem
Ben geçen ay kafaya taktım bu ay çook rahattım adete son 8 gün kala ovu testine taktım gebeysem çıkarmı diyeAyy cok sevındım kız :) yanlış anlamassan bi tezide cürütmek istiyorum :) kafaya takınca olmuyormuş. Sen kafayada taktın oldu. Demekki bunla alakası yokmuş ögrenmiş olduk :)
Daha bugün 1.günTestinib fotosunu istiyorum birde kaç gün geçti adetin :)
Bende bazen kendimi motive ediyorum inanıyorum diyorum ama çoğunluk umutsuzum...yani bizde böyle o tontiş ellerini öpecekmiyiz kime benziyo kavgası yapacakmıyız ah ya cok merak ediyorum.Aynı duyguları paylaşıyoruz. Sanki hiç anne olamıcakmısım gibi geliyor
Ayy cok sevındım kız :) yanlış anlamassan bi tezide cürütmek istiyorum :) kafaya takınca olmuyormuş. Sen kafayada taktın oldu. Demekki bunla alakası yokmuş ögrenmiş olduk :)
Daha bugün 1.günbiraz işlerim var musait olunca atayım
AminBende bazen kendimi motive ediyorum inanıyorum diyorum ama çoğunluk umutsuzum...yani bizde böyle o tontiş ellerini öpecekmiyiz kime benziyo kavgası yapacakmıyız ah ya cok merak ediyorum.
Allahım sana zor gelmez sen nasip et bize
Canım tekrarladım testi gün geçtikce az az belirginleşiyor bir kaç gün geçsinde bi zaten kesin hamileyim allahıma şükürHayali cizgi var sanırım. Kan testi yaptır ama cnm
Hahahahaaa hic gulcegim yoktu bende oyle dusunuyorum sen kepenki kaptirsin bende kilit vururummmBöyle nasıl hissediyorum biliyon mu herkes gider ben kalır hesabı bu topikte kimseler kalmıycak ben en son kepenki indircem
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah ❤❤Ederim canım inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırsınız hepiniz..Bugün gidemem daha işlerimiz var yarın olmadı veririm
Yaaa öyle demeyin amaaa.. Sanırım uzuuuuun süredir bekleyenler olarak hepimiz öyle hissediyoruz.Ama ben inanıyorum er ya da geç bizde yazıcaz buraya hamileyim diye inşallah :)Böyle nasıl hissediyorum biliyon mu herkes gider ben kalır hesabı bu topikte kimseler kalmıycak ben en son kepenki indircem
Aminnn çok saolasın canım benim darısı isteyen herkeze olsunnCanım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah ❤❤
canım hayırlı olsun ama çok fazla silik değilmi senin adetin hatırladığım kadarıyla bayaa önce olması gerekmiyomuydu? Yani ona göre silik değilmi?İnşallah en kısa zamanda sizlerde görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?