- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.201
Allah kabul etsin inşaallhh.. ALLAH RAZI OLSUN HERKESTEN.....16.600 okunmuş nurcum allah kabul etsin
Seninkinide okudumm canimmm 1000 tane vatanina milletine annesine babasina saglikli ve hayirli bi evladin ayrica ablasinada iyi bi kardes olur insallah rabbim dileklerini kabul etsin şengülcümYarın benim dua gunumdur bilginize:)))
kuzum ben nur arkadaşımıza 750 okuyabildim kusura bakmayn annemlere geldm malum burda boş vaktim olmuyor anck girip yazabildm artik RABBİM kabul etsin. Sanada baslicm şimdiden okurum İnşAllahYarın benim dua gunumdur bilginize:)))
Seninkinide okudumm canimmm 1000 tane vatanina milletine annesine babasina saglikli ve hayirli bi evladin ayrica ablasinada iyi bi kardes olur insallah rabbim dileklerini kabul etsin şengülcüm
Allah razı olsun kuzum benim ağzına saglikKi
kuzum ben nur arkadaşımıza 750 okuyabildim kusura bakmayn annemlere geldm malum burda boş vaktim olmuyor anck girip yazabildm artik RABBİM kabul etsin. Sanada baslicm şimdiden okurum İnşAllah
Insallah kabul edicek kapisina giden bos donmemis niyetler belli insallahh hepimiz hamile kaliriz ama sanirim umutlarim tukendi rabbim bu caresiz halime acisin ne diyeyimAy cnm benim duygulandirdin beni rabbim kabul etsin duani amin amin.
Bilgim yok ama sana tavsiyem sahibinden den bak fikir sahibi olursunuzKizlar bu arada bi konuda yardiminiza ihtiyacm var ablamlarin tayini bursa nilufere cikti orada kira fiyatlari ne kadar cevrenizde uygun fiyata kiralik daire varmidir bilgilendiriseniz sevinirim
TurkuazKrampon canm 700tane okudumm sana...
maşallah ne hizlisiniz ağzınıza sağlık canlarim rabbim kabul etsinTurkuazKrampon cnm 700 tane okudum sana
Ne demek cnm yaa. Kız bu arada ben bugün bisey farkettim göğüs uçlarım büyümüş ben her adettn önce baktığm için hemn farkettm bide ağrı var adet olmadan once hep çenemde bi tane sivilce çıkardı yine çıktı olcm dedim ama sivilceler ilk defa arttı 4 5 tane çıktı şaşırdım ne olduğunu anlamadım hala adette olmadmAllah razı olsun kuzum benim ağzına saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?