- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.281
Amin cnm.TurkuazKrampon canım elif arkadasımıza 1000tane okudum.. Rabbim kabul etsin
Canım bende 500 okudum etiketlemiştim ama arkadaşlar başka alıntı yaptığı için yazmıyo bilgin olsunAmin cnm.Kelebekcikk34 :)
Rabbimmmm gonlune gore versin suan burada ezan okunuyor kuzum ve duamdasinnn insallahhh hamilesindirrKızlar acil yardım ne olur sahuru yaptm niyetimi ettm bide lavaboya gittim ne görim şeffaf hafif kahverengi akıntı pedim de şok oldm belim sol taraf ağrısı durmadı özellikle ani hareketlerde ve otururken bazen ne yapcgmi şaşırdım acaba adetmi annem niyet et ikindiye kadar bisey görmezsen abdest alirsn olur dedi ne bilm açıkçası biraz umutlandm ve bisey diym mi sanki biseyler hissediyorm bilmiyrm çok heyecanlym var gibi bi his doğdu ne olur çok dua edin ALLAH rızası için
Sağol canm yaa amin inşAllah valla bilmiyrm hissediyorm sanki kendimi çok fazla umutlandirmak istemiyorm ama RABBİM biliyor ne kadar çok istediğimi umarm duymuştur sesimi offfRabbimmmm gonlune gore versin suan burada ezan okunuyor kuzum ve duamdasinnn insallahhh hamilesindirr
Canım benm de olmuştu kahve akıntım inş gebesindir cok isterim bunu inan ama sen sakin ol bi yinede sonra aksilik olursa hepimiz üzülürüz temkinli olalım ama bunlar güzel belirttiler sen anneni dinle bekle bakalım inşallah devamı gelmez inş canm bu defa olmuşturKızlar acil yardım ne olur sahuru yaptm niyetimi ettm bide lavaboya gittim ne görim şeffaf hafif kahverengi akıntı pedim de şok oldm belim sol taraf ağrısı durmadı özellikle ani hareketlerde ve otururken bazen ne yapcgmi şaşırdım acaba adetmi annem niyet et ikindiye kadar bisey görmezsen abdest alirsn olur dedi ne bilm açıkçası biraz umutlandm ve bisey diym mi sanki biseyler hissediyorm bilmiyrm çok heyecanlym var gibi bi his doğdu ne olur çok dua edin ALLAH rızası için
ALLAH razı olsun canm aynen bende kendimi dinlemym diyorm çünkü üzülürüm hiç değilse umutlansm kesin sorun değil rabbimin bileceği iş yinede ama ne bilym İnşAllah hayırlısı olurCanım benm de olmuştu kahve akıntım inş gebesindir cok isterim bunu inan ama sen sakin ol bi yinede sonra aksilik olursa hepimiz üzülürüz temkinli olalım ama bunlar güzel belirttiler sen anneni dinle bekle bakalım inşallah devamı gelmez inş canm bu defa olmuşturGönülden diliyorum
Umutların sevince dönüşsün inş şu güzel geceler hürmetine canım dualrımız seninleALLAH razı olsun canm aynen bende kendimi dinlemym diyorm çünkü üzülürüm hiç değilse umutlansm kesin sorun değil rabbimin bileceği iş yinede ama ne bilym İnşAllah hayırlısı olur
Amin inşAllah canm bel ağrım akşama göre daha fazla simdi yine baktm leke gördüm bu sefer tam kahverengi adet olucm galiba ne yaplm nasip diyp önümüze bakczUmutların sevince dönüşsün inş şu güzel geceler hürmetine canım dualrımız seninle
Kime okudun cnm elifemi?Canım bende 500 okudum etiketlemiştim ama arkadaşlar başka alıntı yaptığı için yazmıyo bilgin olsun
Sana canımKime okudun cnm elifemi?
Hastalandınmı canım?Amin inşAllah canm bel ağrım akşama göre daha fazla simdi yine baktm leke gördüm bu sefer tam kahverengi adet olucm galiba ne yaplm nasip diyp önümüze bakcz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?