- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.261
Bi test yapın isterseniz içiniz rahatlar en azından...Kızlar birsey sorsam size... Ya Adetim 18 inde olacaktı... Olmadı. Bugün sabah 11 gibi pembe kan geldi... Ve birdaha hiçbir belirti yok...ama adetmişim gibi agrım var... Hiç olmazdı böyle...
Amin cnm.benim ağzına saglik allah razı olsun1350 OKUYABİLDİM ANCAKALLAHIM KABUL ETSİN İNŞALLAH EN KISA SÜREDE SENDE BİZLERDE GÜZEL HABERLERLE SEVİNELİM HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZ OLSUN İNŞALLAH
Allah kabul etsin cnm ağzınıza sağlık.300 okuyabildim bebde cnm bu aralar yuksek lisansin dersleriyle de ugrasiyim fazla da giremiyim ama hepsini okuyorum hamis olan arkadasim tebrik ederim rabbim kucagini da almayi nasip etsin cnmTurkuazKrampon gece sahura kadar yine okuyabildigim kadar okuyup bilgi vereyim simdilik 300 cnm
O zaman seni test yapmaya davet ediyoruz :))Kızlar birsey sorsam size... Ya Adetim 18 inde olacaktı... Olmadı. Bugün sabah 11 gibi pembe kan geldi... Ve birdaha hiçbir belirti yok...ama adetmişim gibi agrım var... Hiç olmazdı böyle...
Yaptım dayanamadım negatif... Bakalım iki gün daha beklicem olmasamO zaman seni test yapmaya davet ediyoruz :))
Bi test yap bakalım yerleşme olabilirKızlar birsey sorsam size... Ya Adetim 18 inde olacaktı... Olmadı. Bugün sabah 11 gibi pembe kan geldi... Ve birdaha hiçbir belirti yok...ama adetmişim gibi agrım var... Hiç olmazdı böyle...
Naptın canım kan verdin mi nasıl değerin ?Bi test yap bakalım yerleşme olabilir
Tamam canım hadi hayırlısı inşallahYaptım dayanamadım negatif... Bakalım iki gün daha beklicem olmasam
Sabah gittim kan vermeye kimliğimi annemde unutmuşumNaptın canım kan verdin mi nasıl değerin ?
Tamam canım yine çok sevinme erkenden ne olur ne olmaz kan değerin iyi olsun iyi ilerlesin keseyi gör de öyle bence... seni geçen aydan hatırlıyorum test de pozitif kanda negatifdin hakkında hayırlısı inşallah sağlıklı hamilesindir yanlış anlama ama herşeye hazırlıklı ol canım dualarım seninle..Sabah gittim kan vermeye kimliğimi annemde unutmuşumkimliksizde giriş yapmadılar perşembe sabah anasağlığa gidicem yarın annem gelicek inşallah..
2 gün geçti adetim
Geçen ay gibi olucak diye korktum 3 kez tekrarladım hergün test yaptım farklı markaylada çıktı çizgi zaten bu ay adetim çabuk bitti kahve akıntım felanda oldu olumsuz olacağına inanmıyorum..Hayırlısı tabi Rabbim ne eylerse güzel eyler miğde bulantısı var ara ara sık olmasada oluyor aşırı idrara çuçıkma başladı yorgunluk zaten çok fenaTamam canım yine çok sevinme erkenden ne olur ne olmaz kan değerin iyi olsun iyi ilerlesin keseyi gör de öyle bence... seni geçen aydan hatırlıyorum test de pozitif kanda negatifdin hakkında hayırlısı inşallah sağlıklı hamilesindir yanlış anlama ama herşeye hazırlıklı ol canım dualarım seninle..
cümlemizden canım benim allahım kabul etsin inşallah :)Amin cnm.benim ağzına saglik allah razı olsun
Canım benim ağzına saglik allah razı olsunTurkuazKrampon . Canm 2000 okudum sana RABBİM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşAllah kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?