2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

300 okuyabildim bebde cnm bu aralar yuksek lisansin dersleriyle de ugrasiyim fazla da giremiyim ama hepsini okuyorum hamis olan arkadasim tebrik ederim rabbim kucagini da almayi nasip etsin cnm TurkuazKrampon gece sahura kadar yine okuyabildigim kadar okuyup bilgi vereyim simdilik 300 cnm

Kızlar birsey sorsam size... Ya Adetim 18 inde olacaktı... Olmadı. Bugün sabah 11 gibi pembe kan geldi... Ve birdaha hiçbir belirti yok...ama adetmişim gibi agrım var... Hiç olmazdı böyle...

Allah kabul etsin cnm ağzınıza sağlık.

Rabbi hebli mines salihin"
7.gün TurkuazKrampon Şengül arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inş

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül 2000 okudu
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 1000 okudum
5.gun @Kelebekcikkk şeyma 850 okudu
6.gun novasa nur 700 okudu
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif 300 okudu
9.gun @Lknrokan35 ilknur 1500 okudu
10.gun noniponi tuğba 1350 OKUDUM
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gun pinpirik90 gamze 1000 okudu
15.gun zehzeh2 zehra
16.gun S_V_S_88 sumeyye 300 okudu
17.gun kdryknk
18.gun G glry21 700 okudu
19.gun Yagmureylul 150 okudu
20.gun M Masalkader beyza
21.gun Zeze493 zeynep 700 okudu
22.gun E esmer58 gamze 300 okudu

Kızlar birsey sorsam size... Ya Adetim 18 inde olacaktı... Olmadı. Bugün sabah 11 gibi pembe kan geldi... Ve birdaha hiçbir belirti yok...ama adetmişim gibi agrım var... Hiç olmazdı böyle...
Bi test yap bakalım yerleşme olabilir

Sabah gittim kan vermeye kimliğimi annemde unutmuşum kimliksizde giriş yapmadılar perşembe sabah anasağlığa gidicem yarın annem gelicek inşallah..

2 gün geçti adetim
Tamam canım yine çok sevinme erkenden ne olur ne olmaz kan değerin iyi olsun iyi ilerlesin keseyi gör de öyle bence... seni geçen aydan hatırlıyorum test de pozitif kanda negatifdin hakkında hayırlısı inşallah sağlıklı hamilesindir yanlış anlama ama herşeye hazırlıklı ol canım dualarım seninle..

Geçen ay gibi olucak diye korktum 3 kez tekrarladım hergün test yaptım farklı markaylada çıktı çizgi zaten bu ay adetim çabuk bitti kahve akıntım felanda oldu olumsuz olacağına inanmıyorum..Hayırlısı tabi Rabbim ne eylerse güzel eyler miğde bulantısı var ara ara sık olmasada oluyor aşırı idrara çuçıkma başladı yorgunluk zaten çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…