- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.301
Rabbi hebli mines salihin"
8.günZeytin_yesili Elif arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inş
1.gunMucize2107 Büşra
2.gun @mervem-metem betül
3.gunBurcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 600 okudum
5.gunKelebekcikk34 şeyma
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül
8.gunZeytin_yesili elif
9.gunRunkli ilknur
10.gunnoniponi tuğba
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gunpinpirik90 gamze
15.gunzehzeh2 zehra
16.gunS_V_S_88 sumeyye
17.gunkdryknk
18.gun G glry21
19.gunYagmureylul
20.gun M Masalkader beyza
21.gunZeze493 zeynep
22.gun E esmer58
Sorma canm yaa bakalm beklycm artk birazSmydnz kizz heyecan yaptim umarım hamilesindir banada umut olursun cnm yaa:)))
Yok cnm dün önce çok açık renkte akintim oldu sonra bir damla kadr kahverengi bekliyrm hayırlısıHastalandınmı canım?
Rabbim razi olsun canim insallah dualarimiz birbirimize vesile olur hepimiz hayrlisi ile anne oluruz Rabbim aratmadan daha fazla bekletmeden tez vakitte hayrlisi ile nasip etsin bu mubarek gunlerin gecelerin hurmetine
Canm benim sizinde kadir geceniz mübarek olsun belki yazımı okudun leke gördüm ama hala adet olmadm bugün senin sıran okumak istiyorum ama kalbim rahat değil bu yüzden bugün sana okuyamayabilirm İnşAllah sahura kadar olmazsm abdest alır bol bol okurum canm RABBİM biliyor yaa şu kadir gecesi hurmetine herkesin kalbinden gönlünden geçenler kabul olsun İnşAllahEki Görüntüle 2011948
Rabbim bizlere kendi katindan temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin
Saglikli elleri , ayaklari duzgun hastaliksiz , kusursuz , anaya babaya saygili , itaatkar , hurmetkar , ana baba sozunden disari cikmayan akilli , uslu , zeki , akli basinda , ahlakli , imanli , sicak kanli , tatli dilli , guler yuzlu , guzel suretli , su gibi duru hayrli uzun omru olan , anaya babaya vatana hayrli , namazinda , abdestin de , Allahu teala dostu evlatlar nasip etsin insallahu teala
Kadir Gecemiz Mübarek dualarimiz makbul ve kabul olsun insallah
Ağzına sağlık cnmSana canım
Herkes gunde 1 kere yapıyor canim ama 20 kişi oldugumuzdan gunde 20 kere geliyorHerkes surekli etiket yapmasa arkadaslar surekli bildirim geliyor günde 1 kez yapsaniz daha iyi olur bence
@ ve gün yazısı arasındaki boşluğu alınca bildirim gitmiyo yagmureylüle öyle yaptım bende :)Herkes gunde 1 kere yapıyor canim ama 20 kişi oldugumuzdan gunde 20 kere geliyor
Eşin yanına gelirken almaz mı canım yarın sabah yapsan hem beklemişte olursun 1 gün dahaKızlar ben ne yapsm yaa nasıl test yapcm eczane çok uzak ve burasi cayır cayır yanıyor nasl çıkıp alcm yaa offf
Canm eşim cuma günü gelck ben annemlerdeym kendi evimde vardı olmadı cumaya kadar bekliycm gelsn o gider alır ne yaplm dediğin gibi hem o güne kadar da ne olur belli olmaz bi bakn adet olurumEşin yanına gelirken almaz mı canım yarın sabah yapsan hem beklemişte olursun 1 gün daha
Ama bisey diym mi hayatm da ilk defa yuzumde bu kadar sivilce çıkıyor canm ve leke kaldilr bilmiyrm artk RABBİM hayırlısını versin de başka bisey istemiyormCanm eşim cuma günü gelck ben annemlerdeym kendi evimde vardı olmadı cumaya kadar bekliycm gelsn o gider alır ne yaplm dediğin gibi hem o güne kadar da ne olur belli olmaz bi bakn adet olurum
Canım yarında sabaha gelmesse bayağı bayağı umutlanabiliriz o zaman, sonuçta o lekeden sonra 1 güne sökülür adet...ay inşallah ya seni cok iyi anlıyorum.hiç unutmuyorum o battaniyeni inş Allahım kullanmak nasip etsin biran evvelAma bisey diym mi hayatm da ilk defa yuzumde bu kadar sivilce çıkıyor canm ve leke kaldilr bilmiyrm artk RABBİM hayırlısını versin de başka bisey istemiyorm
Tekrar anlat cnm bende öyle yapayim@ ve gün yazısı arasındaki boşluğu alınca bildirim gitmiyo yagmureylüle öyle yaptım bende :)
Kuzum insallah hamilesindir bebis seninledir yerlesme lekelenmesidir cifte bayram yasarsin insallahCanm benim sizinde kadir geceniz mübarek olsun belki yazımı okudun leke gördüm ama hala adet olmadm bugün senin sıran okumak istiyorum ama kalbim rahat değil bu yüzden bugün sana okuyamayabilirm İnşAllah sahura kadar olmazsm abdest alır bol bol okurum canm RABBİM biliyor yaa şu kadir gecesi hurmetine herkesin kalbinden gönlünden geçenler kabul olsun İnşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?