- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.241
Cnm 3 senedir beklenen bi bebekmiydi?? Sorununuz neydi ? Tedavıyleöi gebe kaldın?inşallah güzel haberler sendende alırız alacağız inşallah tüm kalbimle inanıyorum yeterkivsen iste rabbim ol diyecek inşallah 3 yildir bekledik inşallah kucagimiza almak nasip olur hamileyim şükürler hamdolsun duayla sabirla inşallah sende hamisss olacaksin
evet canim benim 3 yildir istedikCnm 3 senedir beklenen bi bebekmiydi?? Sorununuz neydi ? Tedavıyleöi gebe kaldın?
Rabbi hebli mines salihin"
7.günTurkuazKrampon Şengül arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inş
1.gunMucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül
3.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
4.gun S seda7782 seda 1000 okudum
5.gun @Kelebekcikkk şeyma 850 okudu
6.gunnovasa nur 700 okudu
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gunZeytin_yesili elif
9.gunRunkli ilknur
10.gunnoniponi tuğba
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gunpinpirik90 gamze
15.gunzehzeh2 zehra
16.gunS_V_S_88 sumeyye
17.gunkdryknk
18.gun G glry21 700 okudu
19.gunYagmureylul
20.gun M Masalkader beyza
21.gunZeze493 zeynep 700 okudu
Canım 2000 tane okudum sana Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah..Rabbi hebli mines salihin"
7.günTurkuazKrampon Şengül arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inş
1.gunMucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül
3.gunBurcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 1000 okudum
5.gun @Kelebekcikkk şeyma 850 okudu
6.gunnovasa nur 700 okudu
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gunZeytin_yesili elif
9.gunRunkli ilknur
10.gunnoniponi tuğba
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gunpinpirik90 gamze
15.gunzehzeh2 zehra
16.gunS_V_S_88 sumeyye
17.gunkdryknk
18.gun G glry21 700 okudu
19.gunYagmureylul
20.gun M Masalkader beyza
21.gunZeze493 zeynep
300 tane okuyabildim canım daha çok okumak isterdim ama çok rahatsızımAmin inşallah sağlıkla sağlıcakla gelsinler insallah
Sabırla ve tevekkülle beklemenin sonucunda Rabb'im senı evlatla taçlandırmış. İnşAllah bizlerinde saglıkla hayırlısıyla bebişlerimiz gelir. Sendw inşAllah saglıkla kucagına alırsın miniğinievet canim benim 3 yildir istedik
yumurta takibi klomen folik asit derken olmadi sperm testi ve rahim filmi istendi bende menopoz baslangici vardi esim testlere izin vemedi birinci yilda biraktik sonrasinda fsh yuksek 12 lerdeydi bende arkadas araciligiyla aktara gittim 3 ay aktarin verdiklerini kullandim onuda biraktik iki yil doldu arada gidip gel bosluklardansonra esim testi verdi allah tarafindan , bende rahim filmini cekildim birde baktik bende hidroselpenk var tupun icinde enfeksiyon kistlesmi rahime aktigi için gebelik olusmuyormus doktor bana amaliyat dedi tup bebek dedi tamam dedik olmuyor yine biraktik sonra birgun zeytinburnu suleymaniye hastanesinden randevu aldim oda beni tup bebek doktoruna yönlendirdi dediki tüpü rahimden ayiracagiz baglayacagiz dedi sonrasinda diyer tuple gebelik olacak ekim ayinda amaliyat oldum aralikta hamile kaldim ocak ayinda kalp atislarini alamadik 8 haftalık kürtaj oldum şimdi allahi ma şükürler olsun yine hamileyim dün kalp atislarini aldik hamdolsun allahim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah inşallah duayla sabirla oluyor dualari birakmayin siz isteyin rabbim verir allahim güzel allahim tummm isteyenlere nasip etsin âmin inşallah
Ağzına sağlık cnm allah razı olsunCanım 2000 tane okudum sana Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah..
Allah kabul etsin inşallah ne demek cnm ya olurmu öyle şey ağzınıza saglik300 tane okuyabildim canım daha çok okumak isterdim ama çok rahatsızım
inşallah canım benim allah razı olsun cook teşekkür ederim duamda kalbimde tummm isteyenlere allahim güzel allahim tummm isteyenlere nasip etsin âmin inşallahSabırla ve tevekkülle beklemenin sonucunda Rabb'im senı evlatla taçlandırmış. İnşAllah bizlerinde saglıkla hayırlısıyla bebişlerimiz gelir. Sendw inşAllah saglıkla kucagına alırsın miniğini
Yok sadece dün ve pazar günü okuyamadım sorun değil canım benim içinde bebeğimi sağlıkla kucağıma almak için ekleyebilirsen sevinirim ismim gamze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?