2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım 1 damlaysa gerçekten cok güzel haberler bunlar yaa içini ferah tut bence

Canım kan değilse tutabilirsin ama için rahat değilse bir önce beklemeden netleştirmem lazım ki hamileysen özür oluyo o zaman şüphede kalmadan ibadetlerini tam anlamıyla yaparsın hamile değilsen bu şekilde oruç tutmanda haram olur

Evet
canm kan görene kadar tutabiliyormsm yani devamı gelmediği için ibadetlerim hepsini yapabilirm çok şükür belim koptu resmen dün lekeyi gördüm belimn ağrısı durdu bu akşama kadar bisey yoktu yine aynı bi damla leke gördüm bu sefer belim başladı düz oturamiyrm egilemiyrm ağrıyor valla uzandm şimdi hissetmiyrm ama kalkinca ağrıyor

Bat geçti mi canım yada kaç gün var?

tesekkurler cnm
zaren adetime 2 hafta var hamilelik mumkun degil dimi ?
bugun egilip kalkarken belimde de bi sızı hissettim ama geçti
Canım mümkün değil diye birşet yok olur mu öyle şey hiç tabiki olabilir Rabbim nasip ettiyse sadece ben artık belirtilere artık güvenemiyorum kendim içinde başkası içinde adet belirtisi hamilelik ve idrar enfeksiyon belirtisi resmen aynı hepsi bence en büyük ayırt edici aralarında göğüs hassasiyet ve yanması. Tabi 2 hafta içinde göğüs hassasiyeti erken

ben 150 okudum

Rabbi hebli mines salihin
9.gün @Lknrokan35 ilknur arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inşallah

1.gun Mucize2107 Büşra
2.gun @mervem-metem betül
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda
5.gun Kelebekcikk34 şeyma
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gun pinpirik90 gamze
15.gun zehzeh2 zehra
16.gun S_V_S_88 sumeyye
17.gun kdryknk
18.gun G glry21
19.gun@Yagmureylul
20.gun M Masalkader beyza
21.gun Zeze493 zeynep
22.gun E esmer58

Rabbimden umut kesilmez her an olabilir cnm aynen ama iste bende senin gibi dusunuyorum artik ister istemez heo hayal kirikligi oldugu icin.hatta kendjme diyorum bi gün cift cizgiyi gorsem bile kalp atisini duymadan inanmicam heralde diyorum.
bende hemen supheye dustugumde ilk goguslerime bakiyorum hassasiyet yoksa umitlenmiyorum ki yok yine.cunku genelde herkeste gorulen etki gogus hassasiyeti
hayirli sahurlar hayirli kandiller cnm

Rabbi hebli mines salihin"
8.gün @Saman Alevi Elif arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inş

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudum
2.gun @mervem-metem betül 150 okudu
3.gun Burcummmmm123 burcu 500 okudu
4.gun S seda7782 seda 600 okudum
5.gun Kelebekcikk34 şeyma 1200 Okudu
6.gun novasa nur 1000 okudu
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur 1700 okudu
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye 600 okudu
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gun pinpirik90 gamze 1200 okudu
15.gun zehzeh2 zehra
16.gun S_V_S_88 sumeyye 500 okudu
17.gun kdryknk
18.gun G glry21 600 okudu
19.gunyagmureylül 200 okudu
20.gun M Masalkader beyza
21.gun Zeze493 zeynep 750 okudu
22.gun E esmer58
tinyrose 150 okudu

Smydnz canım valla inş bize hamileyim dersin şu 2 güne içime güzel şeyler doğuyor umarım yanılmam.
Valla canm hala olmadm belim de feci bir ağrı ve adet olacakmsm gibi ağrı oluyr karnimda ve guruldama aksamdn beri sürekli lavaboya gidiyorum. İnşAllah olur dua edin bu mübarek gecede benim dualarm hep sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…