- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.341
Canım 1 damlaysa gerçekten cok güzel haberler bunlar yaa içini ferah tut benceTurkuazKrampon . Canm 600 okuyabildim bugün ki arkadaşa durumum malum daha fazla okuyamiyrm içim rahat değil az once abdest aldm lavaboya gittim yine aynı leke ama 1 damla bile değil o kadar az ne yapcm bilmiyrm bi bilgisi olan varmi kur-an okuycm namaz kilcm da yapamyrm bide yarn oruç tutabilcm mi valla agliycm artık
Canım kan değilse tutabilirsin ama için rahat değilse bir önce beklemeden netleştirmem lazım ki hamileysen özür oluyo o zaman şüphede kalmadan ibadetlerini tam anlamıyla yaparsın hamile değilsen bu şekilde oruç tutmanda haram olurTurkuazKrampon . Canm 600 okuyabildim bugün ki arkadaşa durumum malum daha fazla okuyamiyrm içim rahat değil az once abdest aldm lavaboya gittim yine aynı leke ama 1 damla bile değil o kadar az ne yapcm bilmiyrm bi bilgisi olan varmi kur-an okuycm namaz kilcm da yapamyrm bide yarn oruç tutabilcm mi valla agliycm artık
Ne bilym canm yaa belim kopuck gibi ama dün bi damla bugün bi damla gördümCanım 1 damlaysa gerçekten cok güzel haberler bunlar yaa içini ferah tut bence
canm kan görene kadar tutabiliyormsm yani devamı gelmediği için ibadetlerim hepsini yapabilirm çok şükür belim koptu resmen dün lekeyi gördüm belimn ağrısı durdu bu akşama kadar bisey yoktu yine aynı bi damla leke gördüm bu sefer belim başladı düz oturamiyrm egilemiyrm ağrıyor valla uzandm şimdi hissetmiyrm ama kalkinca ağrıyorCanım kan değilse tutabilirsin ama için rahat değilse bir önce beklemeden netleştirmem lazım ki hamileysen özür oluyo o zaman şüphede kalmadan ibadetlerini tam anlamıyla yaparsın hamile değilsen bu şekilde oruç tutmanda haram olur
Bat geçti mi canım yada kaç gün var?Evet
canm kan görene kadar tutabiliyormsm yani devamı gelmediği için ibadetlerim hepsini yapabilirm çok şükür belim koptu resmen dün lekeyi gördüm belimn ağrısı durdu bu akşama kadar bisey yoktu yine aynı bi damla leke gördüm bu sefer belim başladı düz oturamiyrm egilemiyrm ağrıyor valla uzandm şimdi hissetmiyrm ama kalkinca ağrıyor
Cnm benim 49. günüm bugün bende düzensizlik varBat geçti mi canım yada kaç gün var?
tesekkurler cnmCanım bence cok normal hafif bi ayak üşütmesi yada enfeksiyon da bu ağrıyı tetikler hatta
Canım mümkün değil diye birşet yok olur mu öyle şey hiç tabiki olabilir Rabbim nasip ettiyse sadece ben artık belirtilere artık güvenemiyorum kendim içinde başkası içinde adet belirtisi hamilelik ve idrar enfeksiyon belirtisi resmen aynı hepsi bence en büyük ayırt edici aralarında göğüs hassasiyet ve yanması. Tabi 2 hafta içinde göğüs hassasiyeti erkentesekkurler cnm
zaren adetime 2 hafta var hamilelik mumkun degil dimi ?
bugun egilip kalkarken belimde de bi sızı hissettim ama geçti
ben 150 okudumRabbi hebli mines salihin"
8.gün @Saman Alevi Elif arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inş
1.gunMucize2107 Büşra 1000 okudum
2.gun @mervem-metem betül 150 okudu
3.gunBurcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 600 okudum
5.gunKelebekcikk34 şeyma 1200 Okudu
6.gunnovasa nur 1000 okudu
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur 1700 okudu
10.gunnoniponi tuğba
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gunpinpirik90 gamze 1200 okudu
15.gunzehzeh2 zehra
16.gunS_V_S_88 sumeyye
17.gunkdryknk
18.gun G glry21 600 okudu
19.gunyagmureylül 200 okudu
20.gun M Masalkader beyza
21.gunZeze493 zeynep 750 okudu
22.gun E esmer58
Rabbimden umut kesilmez her an olabilir cnm aynen ama iste bende senin gibi dusunuyorum artik ister istemez heo hayal kirikligi oldugu icin.hatta kendjme diyorum bi gün cift cizgiyi gorsem bile kalp atisini duymadan inanmicam heralde diyorum.Canım mümkün değil diye birşet yok olur mu öyle şey hiç tabiki olabilir Rabbim nasip ettiyse sadece ben artık belirtilere artık güvenemiyorum kendim içinde başkası içinde adet belirtisi hamilelik ve idrar enfeksiyon belirtisi resmen aynı hepsi bence en büyük ayırt edici aralarında göğüs hassasiyet ve yanması. Tabi 2 hafta içinde göğüs hassasiyeti erken
Valla canm hala olmadm belim de feci bir ağrı ve adet olacakmsm gibi ağrı oluyr karnimda ve guruldama aksamdn beri sürekli lavaboya gidiyorum. İnşAllah olur dua edin bu mübarek gecede benim dualarm hep sizinleSmydnz canım valla inş bize hamileyim dersin şu 2 güne içime güzel şeyler doğuyor umarım yanılmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?