- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.381
Ben ben beeennnAşılamanın 8. Günü öylesine yapılan bir test daha..
2. Çizgiyi göremeyen var mı
Tebrikler canım :)Ben ben beeennn
Hayır canım hiç bişey kullanmıyorum ilk defa bu ay :)) neden sordun ki?İlaç klomen çatlatma iğnesi vs bişey kullanıyo musun canım ya da kür fln ?
Onlar etkiliyo genelde de ondan sordum canımHayır canım hiç bişey kullanmıyorum ilk defa bu ay :)) neden sordun ki?
Canım şu testi yap bian evvel ya yaaa hamileysen progestana falan başlarsın ona göreKızlar ben adet olcm galiba bugün yine leke gördüm ama şaşırdığım şey şu bel ağrısı bi türlü geçmesi sol taraf özellikle arada sağa vuruyor
Canm eşim bugün gelck İnşAllah gelince getirick onada söylemek istemiyorum soruyor sürekli neden getiriym falan diye yani varsa bile sürpriz yapmak istiyormCanım şu testi yap bian evvel ya yaaa hamileysen progestana falan başlarsın ona göre
Anladım canım ama hiç bişey kullanmıyorum zaten tedavi görmüyoruz bu ay evde kendimde kür yapmadım hayırlısı bakalım :)Onlar etkiliyo genelde de ondan sordum canım
İnşaAllah canımKızlar bende yarın nasipse test yapıcam. Dün eşim geldi karnımı oksadı ve senın adet günün ne zaman dedi. O haline cok üzüldümyarın test yapıcam inşAllah çift çizgiyi görürüm ve süpriz yaparım eşime :)
Rabbi hebli mines salihin
9.günRunkli ilknur arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inşallah
1.gunMucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül
3.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gunKelebekcikk34 şeyma 1000 okudu
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül
8.gun @Saman Alevi elif
9.gunRunkli ilknur
10.gunnoniponi tuğba
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gunpinpirik90 gamze
15.gunzehzeh2 zehra
16.gunS_V_S_88 sumeyye
17.gunkdryknk
18.gun G glry21
19.gun@Yagmureylul
20.gun M Masalkader beyza
21.gunZeze493 zeynep
22.gun E esmer58
İsmine tıkla orda kişisel bilgiler var canım orda en başta,sonrada özel başlık var fotoğrafın altında yazıyosunKızlar bişey sorucam alakasız belki ama hani şu isminizin altında ki yazılar var ya onu nasıl yazıyosunuz? Ben deniyorum deniyorum olmuyo :)))
Canm bahseden benim ne yapym yaa benimde ilk kez oluyor sormadn edemiyorum :Kizlar selam burda hep kahve lekelemeden bahsediyorsunuz ya gece rüyamda kahve Pütürlü lekelenmem oluyordu bilinçaltı işte
Aşk olsun ben senin bahsetmene bişey demedim kuzumCanm bahseden benim ne yapym yaa benimde ilk kez oluyor sormadn edemiyorum :
Canım 1000 tane okudum ilknur a Rabbim kabul etsin inşallah hamilesindir de yarın seviniriz ❤Rabbi hebli mines salihin
9.günRunkli ilknur arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inşallah
1.gunMucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül
3.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gunKelebekcikk34 şeyma 1000 okudu
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gunRunkli ilknur
10.gunnoniponi tuğba
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gunpinpirik90 gamze
15.gunzehzeh2 zehra
16.gunS_V_S_88 sumeyye
17.gunkdryknk
18.gun G glry21
19.gun@Yagmureylul
20.gun M Masalkader beyza
21.gunZeze493 zeynep
22.gun E esmer58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?