- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.361
Valla canm yani kendimi de senide umutlandirmym diyorum ama artık hissediyorum biseyler karnımda sanki biseyler oynuyr ve çok gurulduyor belim adet olckmism gibi ağrıyor ama yok hala bakalm yarn test yapamycm ama cuma günü belki yaparmKızlar hepsini okuyorum ama chp yazamıyorum bu saat oldu anca girebildim. Sumeyye inşallah bebek vardır içime güzel şeyler doguyor:)
Kız sen ne sabirlisin şimdiye 10 kere yaptiydim:))))Valla canm yani kendimi de senide umutlandirmym diyorum ama artık hissediyorum biseyler karnımda sanki biseyler oynuyr ve çok gurulduyor belim adet olckmism gibi ağrıyor ama yok hala bakalm yarn test yapamycm ama cuma günü belki yaparm
Canm belirti olmadn heveslenmiym dedim leke görünce biraz üzüldm ama devamı gelmedi bel ağrısı devm ediyor yarina kadar bakalim ALLAH kerim hem annemlerdeym çıkıp test alamiyrm kiKız sen ne sabirlisin şimdiye 10 kere yaptiydim:))))
Bira bana benzemis bende akşam bel agrisiyla öldüm sabaha gorucem kırmızıyı dedim goremedim ama aksamina gördüm neyse sen yine bekle. Umarım sonun benimkine benzemez güzel haberler alırız banada umut olursun ya inşallah inşallahCanm belirti olmadn heveslenmiym dedim leke görünce biraz üzüldm ama devamı gelmedi bel ağrısı devm ediyor yarina kadar bakalim ALLAH kerim hem annemlerdeym çıkıp test alamiyrm ki
İnşAllah görmem canm gorsemde hayırlısı der bi şekilde toparlanirm sonu değil yaaBira bana benzemis bende akşam bel agrisiyla öldüm sabaha gorucem kırmızıyı dedim goremedim ama aksamina gördüm neyse sen yine bekle. Umarım sonun benimkine benzemez güzel haberler alırız banada umut olursun ya inşallah inşallah
Bu arada canm benim bel ağrım yeni değil 1 haftadır ara ara oluyordu zaten iki gündür biraz daha fazla hissetmeye başladımİnşAllah görmem canm gorsemde hayırlısı der bi şekilde toparlanirm sonu değil yaa
Bu arada canm benim bel ağrım yeni değil 1 haftadır ara ara oluyordu zaten iki gündür biraz daha fazla hissetmeye başladımİnşAllah görmem canm gorsemde hayırlısı der bi şekilde toparlanirm sonu değil yaa
Valla cnm normalde böyle belirtiler hiç yasamazdm genelde kasık ağrısı olurdu bende adet olacağım gün zaten o agridan bir kac saat sonra olurdm ama bilmiyorum ki kız heyecan yapma ben kendimi zor tutuyorumSmydnz valla inan hamileysen değil hamile değilsen şaşırcam çünkü belirtilerin cok güzel zaten hamilelikte adetmişsin gibi ağrı oluyo ama adet gelmiyo bide lekeden sonra adet gelcek olursa bu zamana kadar gelirdi diye düşünüyorum ben.Ayy hadi inş güzel haberler bizi bekliyor gibi :)
İlaç klomen çatlatma iğnesi vs bişey kullanıyo musun canım ya da kür fln ?Ya kızlar ben geldim bişey sorucam size yaklaşık 1 haftadır alt karın bölgemde ortada karnımın içinde sanki rahimim bile içte seyiriyo ama sürekli bir türlü geçmek bilmedi ve artık bazen rahatsız etmeye başladı neyin nesi anlamadım aranızda böyle yaşayıpta tecrübesi olan varmı neden olur ki yani? Gözüm seyirse 2 güne geçerdi ama bu öyle bişey değil
Yarın olsa da yapsan test hadi bakalım:)Bu arada canm benim bel ağrım yeni değil 1 haftadır ara ara oluyordu zaten iki gündür biraz daha fazla hissetmeye başladım
tatlimmm insallah hamilesindirde guzel haberlerlee gelirsin insallah bizde burda mutlu oluruz rabbim gonlume gore versin..Valla canm yani kendimi de senide umutlandirmym diyorum ama artık hissediyorum biseyler karnımda sanki biseyler oynuyr ve çok gurulduyor belim adet olckmism gibi ağrıyor ama yok hala bakalm yarn test yapamycm ama cuma günü belki yaparm
İnşAllah canm hayırlısı olsun bu saate kadar bisey yok akşama bakalmYarın olsa da yapsan test hadi bakalım:)
İnşAllah kuzum beklemektn başka yapacak bisey yok malesef hayırlısıtatlimmm insallah hamilesindirde guzel haberlerlee gelirsin insallah bizde burda mutlu oluruz rabbim gonlume gore versin..
Beklemek öyle sıkıcı ki evde teksen ailen uzaksa yapacak bişey bulamıyorsan beklemek çok sinir bozucu inşallah sabrımızın sonu selamet olur canım :)İnşAllah kuzum beklemektn başka yapacak bisey yok malesef hayırlısı
Valla canm çok şükür yanlız değilim memlekettym annemler de temizlik falan bayram alışverişi falan derken zaman o kadar da yavaş ilerlemiyr yani bugün eşimde gelck yarn sabah testi yapcmBeklemek öyle sıkıcı ki evde teksen ailen uzaksa yapacak bişey bulamıyorsan beklemek çok sinir bozucu inşallah sabrımızın sonu selamet olur canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?