- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.401
Allah kabul etsin cnm . İnşAllah :)Canım 1000 tane okudum ilknur a Rabbim kabul etsin inşallah hamilesindir de yarın seviniriz ❤Runkli TurkuazKrampon
Canım bugün 8. Günüm daha bi hafta var belli olmasına.. Tokat üniversite hastanesinde yaptırdım canım sadece klomen ve çatlatma iğnesine toplamda 92 tl ödedim aşılama ücretsiz oldu :)@mervem-metem cnm aşılamanın üstünddn kaç gün geçti. Aşılamayı ne kadara yaptırdın birde
Ohoo erkenden derdin neydide test yaptın :) kız bedava resmen vAllah. İnşAllah tutmuştur :)Canım bugün 8. Günüm daha bi hafta var belli olmasına.. Tokat üniversite hastanesinde yaptırdım canım sadece klomen ve çatlatma iğnesine toplamda 92 tl ödedim aşılama ücretsiz oldu :)
Sıkıntıdan yaptım canım ya :))Ohoo erkenden derdin neydide test yaptın :) kız bedava resmen vAllah. İnşAllah tutmuştur :)
Ne zaman gelecek ? Bence yap gitsinKızlar eşim yolda benim evde yedek testim vardı onu getirmesini söyledim malum burda çıkıp alamadm acaba o gelince yapsm çıkar mı yoksa sabahı mı beklesem belemedim
Yani 1 saate kadar burda olur InşAllah. Yaa sabah daha kesin sonuç veriyor yaa başka test yok yanimda o yuzden tereddütte kaldmNe zaman gelecek ? Bence yap gitsin
Aminn cnmSıkıntıdan yaptım canım ya :))
Aynen aşılama ücretsiz deyince doktor şok oldum kışın özelde 1000 liraya yaptırcaktım iyi ki yaptırmamışım araştırmak da fayda var :) inşallah tutar da gerek kalmaz artık hiçbişeye canım..
Allah kabul etsin cnmTurkuazKrampon canm bugün ki arkadaşa 1000 okudum
Allah rahmet eylesinKızlar ben duayi takip edemicem isterseniz ara verin cenazemiz var15 dakika sonra şehir dışına cikiyorum giremem büyük ihtimal merak etmeyin Kelebekcikk34 sen takip edermisin canım ya.
Hoscakalin kizlar
Yazıyorum canım ama değer karakter yazın diyo yapamadımİsmine tıkla orda kişisel bilgiler var canım orda en başta,sonrada özel başlık var fotoğrafın altında yazıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?