- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.461
Tamam canım bana uyar hem kimseye haksızlık olmamış olur bence..@mervem-metem
Kızlar herkese uyarsa bayramda ara verelim arife dahil 4 gün çünkü herkes yoğun olduğu için kalan arkadaşlara az okunmasın hem herkese uyar mı ? Uyarsa en son noniponi ye okuyoruz ara veriyoruz 4 gün
Yaa öylede canm bilmiyorum işte ister istemez oluyorKuzum benm düzenlş olmasına rağmen benm de gecikmişti morelini o sebeple bozma inşallah dualrımızın karşılığını alcaz ya gerçktn nasip biliyomusun benm arkdşm vardı eski iş yerinde kız evlendi 6 ay sonra dedikş ben 3-4 ayda adetim geliyo kistte var benm cocuk hemen olmaz nasılsa dedi ilk ay hamile kaldı o yüzden cok takılma ona
Valla kendim için üzülüyorum hepiniz içinde ayrı ayrı üzülüyorum inan ki çünkü ne hissettğini cok iyi biliyorum.Yaa öylede canm bilmiyorum işte ister istemez oluyor
Kuzummm uzulmeee rabbimin vardir bildigiii biliyorum cok uzuldunn ama artik alismaliyiz mesela oyle bir boyut aldimki artik anne olamayacamdiye cok korkiyormYaa öylede canm bilmiyorum işte ister istemez oluyor
Valla canm benim için hiç sorun değil okuyalm desenz de zaten dua kısa gece bile yatmadan önce okurum ama çoğunluğa göre hareket edelim işte akşama kadar bakalm herkes fikrini soylesnValla kendim için üzülüyorum hepiniz içinde ayrı ayrı üzülüyorum inan ki çünkü ne hissettğini cok iyi biliyorum.
Canım senin fikrin ne bayramda okumaya devam edeli mi ara verelim mi
Yaa kuzum RABBİM tabiki herşeyin en iyisini bilir benim derdim hamile kalamamak değil artık adetlerm çok düzensiz baksana50 günüm doldu ne yapcm bilmiyrmKuzummm uzulmeee rabbimin vardir bildigiii biliyorum cok uzuldunn ama artik alismaliyiz mesela oyle bir boyut aldimki artik anne olamayacamdiye cok korkiyorm
Döndüm eve canlar ama yarın yine gidiyoruz 2.gunu köye gidicez bayram dönüşü devam ederiz tekrardan.Bugünnoniponi tuğbaya okuyup ara veriyoruz o halde kızlar ...bayram dönüşü dürtcem ben hepinizi :) dualarımıza devam Kimseye hak geçmesin ben az okununca üzülüyorum
Üzülmeyin kırmızılar gelmediği sürece hep bi umut vardır ben bu ay yüzlerce test yaptım tam 6 kez kan verdim hepsinde negatşf çıktı üstelik bu testleri 14 günlük bir adet gecikmesinden sonra yaptırdık ama çıkmadı tam 16. Gün 9.36 gibi bi değerle hamile olduğumu öğrendim o yüzden umutsuzluğa asla düşme :) bazen kan testinde dahi çıkmıyo o yüzden idrar testine hiç güvenme bence ...Yaa öylede canm bilmiyorum işte ister istemez oluyor
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun ..Kızlar suan cenaze evindeyim allah hepinizden razı olsun sağolun. Esimin çok sevdiğimiz eniştesi öldü
Ben bayramda da yogun olurum. Benim fikrim bayramda ara verilmesinden yana. Bazı arkadaşlarımız dua kısa 20 dakika da bitiyor diyor ama. 20 kişiyiz çoğu sehirdisinda olabilir 20 kisiden 5 6 kisi okuyabilir anca haksizlik olur diğer arkadaşlara.
Lütfen düşünelim biraz ama ben kesinlikle ara verme taraftariyim haksızlık olmaması icin .
Girmeye çalışırım kızlar
aynen cnm senin kac zamandir olmuyo cnm benim 2.5 yıl oldu bayramdan sonra asilama olcak insallahCünkü bizim kadar takmadan stres yapmadan öncesinde hamilelik oluyor kuzum zaman geçtikçe stres yapmamak mümkün değil
basiniz sagolsun gercekten duaya ara verilse cok iyi olur bayram malum ben hic giremicem buraya memleketime gidiyorum.ama bayramdan sonra okurum inşallah bende dua isterim amaKızlar neredesiniz bugün tugbaya okunuyor?
Herkes bayram için alışveriş tatlı dolma temizlik telaşında olabilir canım :)Rabbi hebli mines salihin
10.günnoniponi Tuğba arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inşallah
1.gunMucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül
3.gunBurcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda500 okudum
5.gunKelebekcikk34 şeyma
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gunnoniponi tuğba
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gunpinpirik90 gamze
15.gunzehzeh2 zehra
16.gunS_V_S_88 sumeyye
17.gunkdryknk
18.gun G glry21
19.gun@Yagmureylul
20.gun M Masalkader beyza
21.gunZeze493 zeynep
22.gun E esmer58
Stres cok etkiliyor balimmm takmamaya calis kendini biraz motive et bal tarcin corek otu yumurta gelisimi icin cok faydaliymis onu bi dene istersenYaa kuzum RABBİM tabiki herşeyin en iyisini bilir benim derdim hamile kalamamak değil artık adetlerm çok düzensiz baksana50 günüm doldu ne yapcm bilmiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?