2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yaa öylede canm bilmiyorum işte ister istemez oluyor

Valla kendim için üzülüyorum hepiniz içinde ayrı ayrı üzülüyorum inan ki çünkü ne hissettğini cok iyi biliyorum.
Canım senin fikrin ne bayramda okumaya devam edeli mi ara verelim mi
Valla canm benim için hiç sorun değil okuyalm desenz de zaten dua kısa gece bile yatmadan önce okurum ama çoğunluğa göre hareket edelim işte akşama kadar bakalm herkes fikrini soylesn

Kuzummm uzulmeee rabbimin vardir bildigiii biliyorum cok uzuldunn ama artik alismaliyiz mesela oyle bir boyut aldimki artik anne olamayacamdiye cok korkiyorm
Yaa kuzum RABBİM tabiki herşeyin en iyisini bilir benim derdim hamile kalamamak değil artık adetlerm çok düzensiz baksana50 günüm doldu ne yapcm bilmiyrm

Kızlar suan cenaze evindeyim allah hepinizden razı olsun sağolun. Esimin çok sevdiğimiz eniştesi öldü

Ben bayramda da yogun olurum. Benim fikrim bayramda ara verilmesinden yana. Bazı arkadaşlarımız dua kısa 20 dakika da bitiyor diyor ama. 20 kişiyiz çoğu sehirdisinda olabilir 20 kisiden 5 6 kisi okuyabilir anca haksizlik olur diğer arkadaşlara.
Lütfen düşünelim biraz ama ben kesinlikle ara verme taraftariyim haksızlık olmaması icin .

Girmeye çalışırım kızlar

Bugün noniponi tuğbaya okuyup ara veriyoruz o halde kızlar ...bayram dönüşü dürtcem ben hepinizi :) dualarımıza devam Kimseye hak geçmesin ben az okununca üzülüyorum
Döndüm eve canlar ama yarın yine gidiyoruz 2.gunu köye gidicez bayram dönüşü devam ederiz tekrardan.
Zaten bayramda herkes yoğun olur.
Bu arada nadrun35 arkadaş bu zaman kadar bisey yazmadı ve duaya katılmadı. Kelebekcikk34 listeden çıkaralım bence.
@Lknrokan35 10.700 okundu allah kabul etsin.
noniponi ye akşama kadar okumaya devam bende okucam insallah

Yaa öylede canm bilmiyorum işte ister istemez oluyor
Üzülmeyin kırmızılar gelmediği sürece hep bi umut vardır ben bu ay yüzlerce test yaptım tam 6 kez kan verdim hepsinde negatşf çıktı üstelik bu testleri 14 günlük bir adet gecikmesinden sonra yaptırdık ama çıkmadı tam 16. Gün 9.36 gibi bi değerle hamile olduğumu öğrendim o yüzden umutsuzluğa asla düşme :) bazen kan testinde dahi çıkmıyo o yüzden idrar testine hiç güvenme bence ...

Kizlar ara verdigimiz iyi olmus bencede Smydnz cnm uzelme bak burada hepimiz birbirimizi anliyor ve uzulmemek icin toplaniyoruz rabbim hayirli vaktin dolmasini bekliyo bence ole dusun ins hepimiz hamile olcaz bi gun bunu cani gonulden ve her duamin arkasindan sizleri geciriyorum icimden bugun bi arkadas kan sonucu belli olacakti noldu acaba benim cenem dustu sanirim bi haftadir yazamamistim ama hepsini duzenli okudum

Rabbi hebli mines salihin
10.gün noniponi Tuğba arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inşallah

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda500 okudum
5.gun Kelebekcikk34 şeyma
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gun pinpirik90 gamze
15.gun zehzeh2 zehra
16.gun S_V_S_88 sumeyye
17.gun kdryknk
18.gun G glry21
19.gun@Yagmureylul
20.gun M Masalkader beyza
21.gun Zeze493 zeynep
22.gun E esmer58

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun ..

Cünkü bizim kadar takmadan stres yapmadan öncesinde hamilelik oluyor kuzum zaman geçtikçe stres yapmamak mümkün değil
aynen cnm senin kac zamandir olmuyo cnm benim 2.5 yıl oldu bayramdan sonra asilama olcak insallah
askinda iyutim tedavi ilac vs kullanmadigim icin buraya da eskisi gibi surekli girip bekirti aramadigim icin eskiye gore cok iyiyim
bi ara ben bebek gormek bile istemiyodum gorunce tvde gozlerim doluyordu.ama simdi hic oyle degilim cok sukur
insallah yine oyle olmaz cunku yine tedaviye baslicam aslinda smear genital kultur alindi kan verdim tekrar hormonlara bakilcak ama sonuc bekliyorum.esimin sperm testi tekrarlancak sadece 6 ay gectigi icin tekrar test olmasi gerekiyomus sonuclara gore yine yumurta gelistirici hap ya da igne ardindan catlatma ignesi ardindan asilama inşallah tutar

Herkes bayram için alışveriş tatlı dolma temizlik telaşında olabilir canım :)

Ben 1200 okudum noniponi için Rabbim kabul etsin..

Rabbim sizin ailenize de sabır dayanma gücü versin inşallah canım mekanı cennet olsun..

Yaa kuzum RABBİM tabiki herşeyin en iyisini bilir benim derdim hamile kalamamak değil artık adetlerm çok düzensiz baksana50 günüm doldu ne yapcm bilmiyrm
Stres cok etkiliyor balimmm takmamaya calis kendini biraz motive et bal tarcin corek otu yumurta gelisimi icin cok faydaliymis onu bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…