- 4 Eylül 2009
- 323
- 308
- 303
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.641
Aslında acıya dayanıklıyımdır ama heyecandan stresten acımayacak seyi bile o raddeye getirebilirim endişesi var. Sırf bu yüzden erteliyorm bekliyorm doğal yolla olsun diye ama sanırım mecbur yaptırcam. Birde senin temiz çıkmıştı filmin dimi öyle hatırlıyormKorkutmasın canım bende ilk başlarda çok heyecan yapmıştım ama hiç bişey hissetmedim sadece sonrasında hafiften adet sancısı gibi oldu geçti
Kaçış yok sanırım daha fazla :/ Bakalm inşallah senin aşılaman tutmuştur hamilesindir bizlere de moral olurCanım sanmıyorum yapacaklarını ama önce rahim filmi çekinmeni tavsiye ederim
İnşallah canım benim çok sağol :)Kaçış yok sanırım daha fazla :/ Bakalm inşallah senin aşılaman tutmuştur hamilesindir bizlere de moral olur
Bende özeldekiler belki istemez diye düşündüm ama en iyisi çektirmek sanırımCnm oncelik tum tahliller ve rahim filmi istiyolar bende cekildim ama herkeste ayni olmuyo bence uyutmasini isteyebilirsin korkuyosan
Allah kabul etsin cnm :)Runkli arkadasim sanada okuyorum :)
Canım inşallah senden güzel haberler bekliyorum ya cok sevincem valla hamileyim dersen Allah duanı kabul etsin hayırlısıylaCtesi sabahı canım inşallah olmazsam tabi..
Aminnn Canımm inşallah çok sağol :)Canım inşallah senden güzel haberler bekliyorum ya cok sevincem valla hamileyim dersen Allah duanı kabul etsin hayırlısıyla
Canım 500tane okudum arkadasımızaRabbi hebli mines salihin
11.günSmydnz sümeyye arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inşallah
1.gunMucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem 1000 okudu
3.gunBurcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 500 okudu
5.gunKelebekcikk34 550 okudu
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül
8.gun @Saman Alevi elif 500 okudu
9.gunRunkli ilknur
10.gunnoniponi tuğba 1000 okudu
11.gunSmydnz sümeyye
14.gun edibe 300
16.gunpinpirik90 gamze
17.gunzehzeh2 zehra
18.gunS_V_S_88 sumeyye 600 okudum
19.gunkdryknk
20.gun G glry21 700 okudu
21.gunYagmureylul
22.gun M Masalkader beyza
23.gunZeze493 zeynep
24.gun E esmer58
Kızlar listedeki sırayı ben değiştiremiyom başlık sahibi olmadığım içinTurkuazKrampon a sorarız onu sanırım ceza almış o ondan etiket olmuyor
Evet cnm bnm kuzenim 12 yıldır bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?