- 4 Eylül 2009
- 323
- 308
- 303
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.701
Değerinde gayet iyi çıkmış Tekrardan hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallahAy gel sarılalım canım benim çok tatlısın :)
Bu arada değerim 88.55 çıktı :)
Aynen canım inşallah ikizdir ben razıyım :) pztsi tekrar baktırcam değerime..@mervem-metem cnm hayirli olsun tebrikler ins saglikli sekilde kucagina da alirsin cnm degerin supermis ikiz olabilir mi kibenim cok istedigim seydir ins bizde arkandan geliriz senin konustugumuz gibi herseyimiz benziyosa bu da benzer ins bizler icinde cok dua et cnm
Ayy cnm benim gecen ay tutmadi asilamam ama nie tutmadigini bilmiyom bizde de hersey normal aslinda dr bisey yok olur diyolar ama nasip deil daha vakti gelmedi sanirim bu ay da ikinciyi deneyecektik ama bayram oldugu icin obur aya kaldi bakalim bizim vaktimiz ne zmn dolcak sana cokkk sevindim yaa masaallahAynen canım inşallah ikizdir ben razıyım :) pztsi tekrar baktırcam değerime..
ben çok streeli karamsar biriyim stres etkiliyo diyolar ya bence çok da etkilemiyo ben çünkü aşılama tutacak mı diye baya stres yaptım :) ama çok da dua ettim şükür Rabbim kabul etti 16. Ay ımda oldu inşallah arkamdan kalabalıkça gelin canım dualarım hep sizinle.. Rabbim tez zamanda sağlıkla yüzünüzü güldürsün inşallah sizin de ❤
Ha size tavsiyem kahve içmeyin ve çayı azaltın..
Doğrudur canım ya valla anlıyorum ben seni.Kelebekcikk34 . Canm ben dün için 700 okudum benm sıram da ekleme yaparsn. Bugünlerde pek okuyamiyorum inanin ramazanın yorgunluğunu hala atamadm adette olmadm çok halszm vücudum resmen yıprandı yaa şiştim kaldm
Canım inşallah gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın :) ama aşılama olduğunda da çok dikkat et maydanoz nane marul incir üzüm hamur işleri ve kızartmalar yasakAyy cnm benim gecen ay tutmadi asilamam ama nie tutmadigini bilmiyom bizde de hersey normal aslinda dr bisey yok olur diyolar ama nasip deil daha vakti gelmedi sanirim bu ay da ikinciyi deneyecektik ama bayram oldugu icin obur aya kaldi bakalim bizim vaktimiz ne zmn dolcak sana cokkk sevindim yaa masaallah
Hayırlı olsun canım rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin isteyen herkes kısa zamanda bu müjdeli haberi alsın rabbimin izniyleCanım inşallah gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın :) ama aşılama olduğunda da çok dikkat et maydanoz nane marul incir üzüm hamur işleri ve kızartmalar yasakbol şans tatlım çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah ❤
Galiba canım yoksa yazar o zaten sen nasılsınKizlar sengul hala cezali mi yaa yok aramizda bayadir onuda merak ediyomSmydnz cnm sen nie dr gitmiyosun yaa bi baktir bence hastalanmadan da bakarlar bence
Hayırlı olsun canım rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsinKızlar sanırım hamileyim :)
akşam kan vermeye gidicez
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin isteyen herkes kısa zamanda bu müjdeli haberi alsın rabbimin izniyle
Burdayimmmm kuzummmmmmMucize2107 kuzum pek girmiyon sanki topiğe
Bende bugün gitcem gelcem :)Kızlar be. Edibe ve sonraki arkadşlara okuyucam işlerim var biraz denizd gittim denizde benı mahfetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?