- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.681
Ay gel sarılalım canım benim çok tatlısın :)@mervem-metem aaa hastanedemisiniz kız okudukça ben heycanlanıyom valla cok güzel ya canım benm valla yanımda olsan sarılcam
Süper hadi bakalım bundan sonra Allahın izniyle güzel günler bekliyor seni keyfini çıkar.Ay gel sarılalım canım benim çok tatlısın :)
Bu arada değerim 88.55 çıktı :)
Evet temiz çıktı canımAslında acıya dayanıklıyımdır ama heyecandan stresten acımayacak seyi bile o raddeye getirebilirim endişesi var. Sırf bu yüzden erteliyorm bekliyorm doğal yolla olsun diye ama sanırım mecbur yaptırcam. Birde senin temiz çıkmıştı filmin dimi öyle hatırlıyorm
Canım benim inşallah çook teşekkür ederim ❤❤Süper hadi bakalım bundan sonra Allahın izniyle güzel günler bekliyor seni keyfini çıkar.
Rabbi hebli mines salihin
12.gün EDİBE kardeşimize niyet okuyoruz.
@glry21 arkadaşımızın kuzeni uzun zamandır bekliyormuş.Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
1.gun @Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem 500 okudu
3.gun @Burcummmmm123 burcu 100 okudu
4.gun @seda7782 seda 500 okudum
5.gunKelebekcikk34 400 okudu
6.gun @novasa nur
7.gun @TurkuazKrampon şengül
8.gun @Saman Alevi elif 500 okudu
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun @noniponi tuğba
11.gun @Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun @pinpirik90 gamze
14.gun @zehzeh2 zehra
15.gun @S_V_S_88 sumeyye 700 okundu
16.gun @kdryknk
17.gun @glry21 700 okudu
18.gun@yagmureylül
19.gun @Masalkader beyza
20.gun @Zeze493 zeynep
21.gun E esmer58
Canım senin adına çok sevindim RABBİM sağlıklı hamilelik nasip etsin dikkat et kendine bol bol dinlenmene bakCanım benim inşallah çook teşekkür ederim ❤❤
Çok teşekkür ederim canım benim darısı isteyen herkesin başına inşallah hep duamdasınız ❤Canım senin adına çok sevindim RABBİM sağlıklı hamilelik nasip etsin dikkat et kendine bol bol dinlenmene bak
Canm sen nerde yaşıyorsun il olarakCanım benim inşallah çook teşekkür ederim ❤❤
Tokat canımCanm sen nerde yaşıyorsun il olarak
Canım çok sevindim ayağını sürüde bizde peşinden gelelim :)) bizede dua et Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinAy gel sarılalım canım benim çok tatlısın :)
Saol canım benim sürüdüm ayağımı hepiniz gelin arkamdan inşallah :)Canım çok sevindim ayağını sürüde bizde peşinden gelelim :)) bizede dua et Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Canm 400 tane okudum.Rabbi hebli mines salihin
12.gün EDİBE kardeşimize niyet okuyoruz.
@glry21 arkadaşımızın kuzeni uzun zamandır bekliyormuş.Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
1.gun @Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem 500 okudu
3.gun @Burcummmmm123 burcu
4.gun @seda7782 seda 500 okudum
5.gunKelebekcikk34 400 okudu
6.gun @novasa nur
7.gun @TurkuazKrampon şengül
8.gun @Saman Alevi elif 500 okudu
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun @noniponi tuğba
11.gun @Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun @pinpirik90 gamze
14.gun @zehzeh2 zehra
15.gun @S_V_S_88 sumeyye 700 okundu
16.gun @kdryknk
17.gun @glry21 700 okudu
18.gun@yagmureylül
19.gun @Masalkader beyza
20.gun @Zeze493 zeynep
21.gun E esmer58
Cokkk cokkk gozunn aydinnn yaaa cok mutlu oldum benn masallahhhAy gel sarılalım canım benim çok tatlısın :)
uzgunum valla okuyamadim bugun nasipse insallah okucam gercektenYarın sumeyyeye okunacak. Okuyabilirsen ilk siradaki arkadaşlara da oku cnm
hmm sagol cnm uyutularaj mi oldun ben oyle olcam ama yine de korkuyorum ilk kez olcagi icinCanım 14. Gün yapılıyormuş ben de ilk defa aşılama oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?