- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.721
Biz urlaya gittik cok guzeldi :)Bende bugün gitcem gelcem :)
Aynen hala cezalı canm. Perşembe gittim sinir hastası olup geri döndüm hiç doktora görünmedim bile bu hafta İnşAllah özele gidicm canm bakalım hayırlısı çok gerildim artıkKizlar sengul hala cezali mi yaa yok aramizda bayadir onuda merak ediyomSmydnz cnm sen nie dr gitmiyosun yaa bi baktir bence hastalanmadan da bakarlar bence
Devlet ilgilenmio ozel hastanelerde para koparmanin derdinde yani okadar iyi anliyorm ki seni kuzum yine de bosver bir an evvel git adet.sokturucu falan versinler onun olmamasida seni ayri strese sokarAynen hala cezalı canm. Perşembe gittim sinir hastası olup geri döndüm hiç doktora görünmedim bile bu hafta İnşAllah özele gidicm canm bakalım hayırlısı çok gerildim artık
Sorma canm yaa devlette girip çıkmam bir oluyor araştırıyorum işte mardin de kalıyorum iyi bir doktor varmı ama yok. Stresim birken bine çıktı artık olmayacak diye o kadar çok korkuyorum ki beklemek çok yıpratıyor insanı 3 gün sonra tam 2 ay oluck adet olmayalı yaa hamileligi geçtim artık bütün derdim adet oldu yoruldum. Dün eşimle oturup uzun uzun konuştuk rahatlatmaya çalışıyor beni o kadar yıldan sonra seni bulmuşum ben çocuk sorunu mu yapcm diyor o böyle konuşunca daha çok stres yapiyrm offff ne yapcm bilmiyrmDevlet ilgilenmio ozel hastanelerde para koparmanin derdinde yani okadar iyi anliyorm ki seni kuzum yine de bosver bir an evvel git adet.sokturucu falan versinler onun olmamasida seni ayri strese sokar
Eslerimizde olmasa kafayi yeriz allah onlardan razi olsun ya bir tane evlat sahibi olabilsekkk gerisi gelirde oda yok kuruttuk yaa bende farksizim artik cocugum olacagna inanmiyorumSorma canm yaa devlette girip çıkmam bir oluyor araştırıyorum işte mardin de kalıyorum iyi bir doktor varmı ama yok. Stresim birken bine çıktı artık olmayacak diye o kadar çok korkuyorum ki beklemek çok yıpratıyor insanı 3 gün sonra tam 2 ay oluck adet olmayalı yaa hamileligi geçtim artık bütün derdim adet oldu yoruldum. Dün eşimle oturup uzun uzun konuştuk rahatlatmaya çalışıyor beni o kadar yıldan sonra seni bulmuşum ben çocuk sorunu mu yapcm diyor o böyle konuşunca daha çok stres yapiyrm offff ne yapcm bilmiyrm
Canım ben de inanmıyodum o kadar iyi anlıyorum ki seni hala hamile olduğuma inanamıyorum, sabret dua et ve şükret canım Rabbim tez zamanda sağlıkla yüzünüzü güldürsün inşallah ❤❤Eslerimizde olmasa kafayi yeriz allah onlardan razi olsun ya bir tane evlat sahibi olabilsekkk gerisi gelirde oda yok kuruttuk yaa bende farksizim artik cocugum olacagna inanmiyorum
Aminnnnn insallahh kuzummmm banada topikteki isteyen tum kardeslerimize nasip etsin insallahhh dua etmekten baska birsey gelmiyor elimdenCanım ben de inanmıyodum o kadar iyi anlıyorum ki seni hala hamile olduğuma inanamıyorum, sabret dua et ve şükret canım Rabbim tez zamanda sağlıkla yüzünüzü güldürsün inşallah ❤❤
Aynen valla o da olmasa heralde çok daha zor olurdu ALLAH razı olsun geçicek bugunler kuzum yaa birgün hepimiz burda haberini vercz İnşAllah ben şengülü merak ettim ne yaptıEslerimizde olmasa kafayi yeriz allah onlardan razi olsun ya bir tane evlat sahibi olabilsekkk gerisi gelirde oda yok kuruttuk yaa bende farksizim artik cocugum olacagna inanmiyorum
Ayy ben inciri cok yemistim hamur isini uzumu ben bunlarin hepsini yemistim gecen ayy yaa ondan belki de tutmamasi ben bilmiyodum bunlarin yasak oldugunu iyiki soledin cnm cok saolCanım inşallah gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın :) ama aşılama olduğunda da çok dikkat et maydanoz nane marul incir üzüm hamur işleri ve kızartmalar yasakbol şans tatlım çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah ❤
Daha iyiym cnm saol sen nasilsin dusunmuyom iki aydir cunku olmuyo diyom zaten gelisi guzel takiliyomGaliba canım yoksa yazar o zaten sen nasılsın
Yeme canım iyice araştır bu sefer tutar inşallahAyy ben inciri cok yemistim hamur isini uzumu ben bunlarin hepsini yemistim gecen ayy yaa ondan belki de tutmamasi ben bilmiyodum bunlarin yasak oldugunu iyiki soledin cnm cok saol
Rabbi hebli mines salihin
13. Günpinpirik90 Gamze arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
1.gunMucize2107 Büşra
2.gun @mervem-metem
3.gunBurcummmmm123 burcu 200 okudu
4.gun S seda7782 seda350 okudum
5.gunKelebekcikk34
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül
8.gunZeytin_yesili elif 500 okudu
9.gunRunkli ilknur
10.gunnoniponi tuğba 1000 okudum
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gunpinpirik90 gamze
14.gunzehzeh2 zehra
15.gunS_V_S_88 sumeyye
16.gunkdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gunZeze493 zeynep
21.gun@esmer58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?