2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kizlar sengul hala cezali mi yaa yok aramizda bayadir onuda merak ediyom Smydnz cnm sen nie dr gitmiyosun yaa bi baktir bence hastalanmadan da bakarlar bence
Aynen hala cezalı canm. Perşembe gittim sinir hastası olup geri döndüm hiç doktora görünmedim bile bu hafta İnşAllah özele gidicm canm bakalım hayırlısı çok gerildim artık

Aynen hala cezalı canm. Perşembe gittim sinir hastası olup geri döndüm hiç doktora görünmedim bile bu hafta İnşAllah özele gidicm canm bakalım hayırlısı çok gerildim artık
Devlet ilgilenmio ozel hastanelerde para koparmanin derdinde yani okadar iyi anliyorm ki seni kuzum yine de bosver bir an evvel git adet.sokturucu falan versinler onun olmamasida seni ayri strese sokar

Devlet ilgilenmio ozel hastanelerde para koparmanin derdinde yani okadar iyi anliyorm ki seni kuzum yine de bosver bir an evvel git adet.sokturucu falan versinler onun olmamasida seni ayri strese sokar
Sorma canm yaa devlette girip çıkmam bir oluyor araştırıyorum işte mardin de kalıyorum iyi bir doktor varmı ama yok. Stresim birken bine çıktı artık olmayacak diye o kadar çok korkuyorum ki beklemek çok yıpratıyor insanı 3 gün sonra tam 2 ay oluck adet olmayalı yaa hamileligi geçtim artık bütün derdim adet oldu yoruldum. Dün eşimle oturup uzun uzun konuştuk rahatlatmaya çalışıyor beni o kadar yıldan sonra seni bulmuşum ben çocuk sorunu mu yapcm diyor o böyle konuşunca daha çok stres yapiyrm offff ne yapcm bilmiyrm

Rabbi hebli mines salihin
13. Gün pinpirik90 Gamze arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah

1.gun Mucize2107 Büşra
2.gun @mervem-metem
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda350 okudum
5.gun Kelebekcikk34
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül
8.gun Zeytin_yesili elif
9.gun Runkli ilknur
10.gun noniponi tuğba 1000 okudum
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58

Eslerimizde olmasa kafayi yeriz allah onlardan razi olsun ya bir tane evlat sahibi olabilsekkk gerisi gelirde oda yok kuruttuk yaa bende farksizim artik cocugum olacagna inanmiyorum

Eslerimizde olmasa kafayi yeriz allah onlardan razi olsun ya bir tane evlat sahibi olabilsekkk gerisi gelirde oda yok kuruttuk yaa bende farksizim artik cocugum olacagna inanmiyorum
Canım ben de inanmıyodum o kadar iyi anlıyorum ki seni hala hamile olduğuma inanamıyorum, sabret dua et ve şükret canım Rabbim tez zamanda sağlıkla yüzünüzü güldürsün inşallah ❤❤

Canım ben de inanmıyodum o kadar iyi anlıyorum ki seni hala hamile olduğuma inanamıyorum, sabret dua et ve şükret canım Rabbim tez zamanda sağlıkla yüzünüzü güldürsün inşallah ❤❤
Aminnnnn insallahh kuzummmm banada topikteki isteyen tum kardeslerimize nasip etsin insallahhh dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden

Aynen valla o da olmasa heralde çok daha zor olurdu ALLAH razı olsun geçicek bugunler kuzum yaa birgün hepimiz burda haberini vercz İnşAllah ben şengülü merak ettim ne yaptı

Insallahh en cabuk zamanda guzel haberler veririz birbirimize..Valaaa sengulden benimde haberim yok banlandi galiba umarimmm kisa zamanda aramiza doner

1.gun Mucize2107 Büşra 1000
2.gun @mervem-metem
5.gun Kelebekcikk34
6.gun novasa nur
8.gun Zeytin_yesili elif
9.gun Runkli ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58

Ayy ben inciri cok yemistim hamur isini uzumu ben bunlarin hepsini yemistim gecen ayy yaa ondan belki de tutmamasi ben bilmiyodum bunlarin yasak oldugunu iyiki soledin cnm cok saol

1.gun Mucize2107 Büşra
2.gun @mervem-metem
5.gun Kelebekcikk34
6.gun novasa nur
8.gun Zeytin_yesili elif 500 okudu
9.gun Runkli ilknur
10.gun noniponi tuğba 1000 okudum
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…