2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Rabbi hebli mines salihin
12.gün EDİBE kardeşimize niyet okuyoruz.
@glry21 arkadaşımızın kuzeni uzun zamandır bekliyormuş.Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah

1.gun @Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem
3.gun @Burcummmmm123 burcu
4.gun @seda7782 seda 500 okudum
5.gun @Kelebekcikkk
6.gun @novasa nur
7.gun @TurkuazKrampon şengül
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun @noniponi tuğba
11.gun @Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun @pinpirik90 gamze
14.gun @zehzeh2 zehra
15.gun @S_V_S_88 sumeyye
16.gun @kdryknk
17.gun @glry21 700 okudu
18.gun@yagmureylül
19.gun @Masalkader beyza
20.gun @Zeze493 zeynep
21.gun E esmer58

@glry21 arkadaşımızın kuzeni uzun zamandır bekliyormuş.Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah

2.gun @mervem-metem
5.gun @Kelebekcikkk
6.gun @novasa nur
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun @noniponi tuğba
11.gun @Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun @pinpirik90 gamze
14.gun @zehzeh2 zehra
15.gun @S_V_S_88 sumeyye 700 okundu
16.gun @kdryknk
17.gun @glry21 700 okudu
18.gun@yagmureylül
19.gun @Masalkader beyza
20.gun @Zeze493 zeynep
21.gun E esmer58 [/QUOTE]

@mervem-metem ya evinizin havası değişcek hey maşallah ya Allahım bizede nasip etsin.
Dualarımızın ilk güzel haberi senden geldi
Evet canım dualarımızın sayesinde oldu belkide Allah hepinizden razı olsun, bu ay çok dua ettim belki aşılama vesile oldu Rabbim bilir ama aşılamayı herkese tavsiye ederim canlarım ❤

@mervem-metem kuzum o nasipmiş aşılama vesile olmuş nasip değilse dünyanın öbür ucunca tüp bebek yapsan boş
kuzum belirtilerin neler oldu hoşuma gidiyo valla o kdr özledim ki o duyguları anlataana müsait olduğunda mesela döllenmeden 10 gün sonra belirti olur diyorlar seninde aşılamadan sonra 12. Gün de falan başladı sanırım belirtlerin deme öyle hatırlıyorum.

Allahimm ne guzel bi duygudur bu bizlerede nasip etsinnn cokk sewindimmm yaaaaaa cok cokkk gozun aydn nolur bizede dua et
bir inansam sevincimi yaşıycam da canım inşallah kan değerim de iyi çıkar da o zaman inanırım çok sağol canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla ❤❤ biz hep dua edelim Rabbim duyuyo ve görüyo nasılsa..

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen valla sağlam bi belirtim yok canım göğsüm azcık acıyo son bi kaç gündür.. bugün belim çok ağrıyor hala adet olacak gibiyim :) kasıklarım sızladı hep 10. Günden itibaren ama regl olcam sandım, bugün 2 gün geciktim olmadım daha, lavaboda hep korkuyla bakıyorum hasta mı oldum yoksa diye :) eşimi bekliyorum hastaneye gidip kan vericem canım..

Benim hiçbir sorunum yoktu eşimin değrleri de iyiydi sebepsiz infertilite dedi doktor ben de aşılamaya karar verdim ve özele de aman aman para dökmedim üni hast de oldum ücretsiz çok şükür ki tuttu eğer bizim gibi sebepsiz olmayan varsa kesinlikle aşılamayı tavsiye ediyorum :)

Kuzum bizimde sebepsiz daha doğrusu benm ilk gebeliğim doğal yolla olduğu için bilemiyorum aşılama yaparlar mı...benm 8 ay bitti korunmayalı ilk bebektem sonra 3 ay daha beklicem olmazsa mecbur gitcem doktora.
Yani senin yazdıklarınla demektir ki belirtiye cok takılmamak lazım demi

2.gun @mervem-metem
5.gun @Kelebekcikkk
6.gun @novasa nur
8.gun @Saman Alevi elif 500 okudu
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun @noniponi tuğba
11.gun @Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun @pinpirik90 gamze
14.gun @zehzeh2 zehra
15.gun @S_V_S_88 sumeyye 700 okundu
16.gun @kdryknk
17.gun @glry21 700 okudu
18.gun@yagmureylül
19.gun @Masalkader beyza
20.gun @Zeze493 zeynep
21.gun E esmer58

Kizlar ben edibe arkadasimiza 1000 tane okuyabildim allah kabul etsin insallah siz ekler misiniz listeye :)

Cok net belli bariz hamilesin kuzum gonlunu ferah tut rabbim saglikli bir gebelikk gecirmeyi nasip etsin insaallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…