- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.761
Canımmm çok teşekkür ederim ❤@mervem-metem kizz çok mutlu oldum çok sevindim senin adına. Rabbim saglicakla kucagina almayı nasip etsin inşallah.
Canımm çok saol darısı isteyen herkesin başına inşallah ❤@mervem-metem hayırlı olsun canımm çok sevindim senin adına Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin :)
Canm en azından belirtin oluyor umutlanıyorsun valla ben senle aynı gün adet oldum biliyorsun ki benm hiç belirtim yokKızlar adetime 5 gün kala dün akşam günlük pedime çok açık kahve leke gelmiş bende tabi bi sevindim inşaAllah devamı gelmez dedim bu sabaha kadar gelmemiş sadece nokta kadar bi damla daha gelmiş ama adet olucakmışım gibi belim karnım kasıklarım ağrıyo bu ağrılarda bir kaç gün önce başlamıştı acaba yerleşme kanamasımı benim gibi aynı durumu yaşayan varmı?
Canım umutlanmam kısa sürdü bugün adet oldum ve yine erken oldum adetin 4. Günü doktora gidicem bakalım neden böyle oluyo hormon tahlillerimin hepsi temiz çıktı anlamadım yumurtlama takibine başlıycaz inşaAllah Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürürCanm en azından belirtin oluyor umutlanıyorsun valla ben senle aynı gün adet oldum biliyorsun ki benm hiç belirtim yokkahve leke ciddi bir belirti umarım bu ay yüzün güler,bnm şuan kahve leke gelse umutlanırdım bnde
YaaaaaaCanım umutlanmam kısa sürdü bugün adet oldum ve yine erken oldum adetin 4. Günü doktora gidicem bakalım neden böyle oluyo hormon tahlillerimin hepsi temiz çıktı anlamadım yumurtlama takibine başlıycaz inşaAllah Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürür
Benim de 5 gün gecikti adetim ama hiç bir belirti yok ne adete dair ne gebeliğe..bekliyorum öyleYaaaaaaKuzum havalar ve streste cok etkiliyor lütfen kötü düşünme sen kaç kez gittin kötü bşy olsa zaten çıkardı bence ne kdr takmıyoz desekte stresten oluyor bendede hiç belirti yok yani arkandan geliyorum 5 güne
Benim de hiç belirtim yoktu adet olcam sandım kasıklarım sızladı bekim ağrıdı adet günümde ama olmadım test yap canım inşallah hamilesindir :)Benim de 5 gün gecikti adetim ama hiç bir belirti yok ne adete dair ne gebeliğe..bekliyorum öyle
Benm şuan adete 5 gün var yaaBenim de hiç belirtim yoktu adet olcam sandım kasıklarım sızladı bekim ağrıdı adet günümde ama olmadım test yap canım inşallah hamilesindir :)
Valla her zamanki canım yine olmadı sanırımNasılsınız hanımlar
benimde geçen ay 4 gün gecikti adet ağrım vardı gelmeyince umutlandm test yaptım tabiki olmadı inşallah süpriz olur sanaBenim de 5 gün gecikti adetim ama hiç bir belirti yok ne adete dair ne gebeliğe..bekliyorum öyle
Rabbim yüzünü en kısa zamanda güldürsünValla her zamanki canım yine olmadı sanırım
Kendimi tutamiyorum ki kuzumYaa kuzum valla merak ettik seni hoşgeldin yapma böyle şeyler topik sensiz olmuyor tatlım
hadi oyle olsun bakalım. Kuzu bu arada benim 58. günüm ne yapcm yaaaKendimi tutamiyorum ki kuzum
Illa polemige karisiyom. Bi de cezalar da arttı 1 günlük ban 3 gün ban oldu.
Ben alıştım sizde alisin:)))))
Gittin mi doktora eyvah eyvah nasıl oldugunu tahmin edebiliyorumhadi oyle olsun bakalım. Kuzu bu arada benim 58. günüm ne yapcm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?