2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Olur canim sikinti yok :) biter allahin izniyle allahim dualarimizi kabul etsin insallah. Guzel seylere vesile oluyorsunuz :) gozdrn kacmistir unutmussundur olsun o kadar di mi :)

Busra-drnk
utkumuz
C Caranzy
@mtad2611
K Kismetim1234
F Frdglr
@kapadokyam
@merymm92
S Semamelek
Nurnur71
kkk91
Hayal Kocak
K karayipkorsani
juliate
mandarin123
mina retriever
B Bebegimgelsene
M mmavi_21
B Bendenizdebirgemi
O osskem
B banukrc
n-u-r06
Meri4141
J jeway
P Prenseslerinannesiyim
G glry21
leydii18
M mervebil
B Busranm34
kdryknk
Yagmureylul
E esmer58
maviucurtma33
suerol
M Masalkader

Topigimin güzel hamisleri:) nasilsiniz?
Etiket yaparken ozlemisim sizleri yaa bi tuhaf oldum
Hamile kalınca bıraktınız buraları .
Beni soracak olursanız hala bisey yok çalışmalara devam :))

Cinsiyetini ogrendinizmi bebislerinizin hem onun için hem de hal hatir için etiketledim sizleri.

Beraber paylaştık mutlulugumuzu huzunumuzu ozlemisim sizleri canlar

Insallah isteyen herkesin olur cok guzel bi duygu herkes tadsin bu duygulari... oglumuz olcak insallah :)

Insallah isteyen herkesin olur cok guzel bi duygu herkes tadsin bu duygulari... oglumuz olcak insallah :)
Maşallah size
Amin canım bu topiktekilere ve isteyen herkese dua et hamilelerin dualari kabul olurmuş. Hepimiz bekliyoruz o güzel haberi almayi

Bende takip ediyorum ama çok yazmıyorum cnm çok şükür herşey yolunda Rabbim sizlere de nasip etsin inş benimde bi kızım vardı bide oğlumuz olacağını öğrendik :)

canimmmsinnnn yaaa. valla buntilar falnn bitti gjbii.. cok sukur iyiyumm benn. sen nasilsinnn
bndee ozlemisimm vallaa.

Aynen canım ama geçen doktora gittiğimde söyledim artık yoruldum 2 sene olucak yumurtlama takibi falan yapalım dedim işte adetin 4. Yada 5.günü gel dedi gidiyim bakıyım ne olucak

TurkuazKrampon cnm hosgeldin ben gamze arkadasimiza dun 500okumustum yazilmamis ama Burcummmmm123 sikma lutfen canini yaa sen de lutfen yalniz deilsin ki bak bende daha yasayamadim hep adet olmaya devam ediyoz cnm
Aynen canım ama artık gerçekten yoruldum tevekküldwn dua'dan vazgeçmiyorum ama bişey yapmadan da beklemek istemiyorum doktora yumurtlama takibine başlayalım dedim 4.günü gidicem işte bakalım

Kızlar aranızda yumurtlama takibi yaptıranlar varmı? Ben 3 gün sonra başlıycamda nasıl bir süreç biraz bahsedermisiniz? İlaç falan kullanılıyomu? Nasıl oluyo yani

Ben de seni özledim canım.cuma öğrendik cinsiyeti.oglumuz olacak inşallah.sen de en kısa zamanda hamile kalırsın insalalh canım

Canım bende çok özledim cinsiyet belli olmadı dha vallahi sürünüyorm bulantılardan çok kötüyüm

Cnm hangi sehirdesin bilmiyorum ama unv hastanesine gitmeni tavsiye ederim ucret almiyolar ve daha cok ilgileniyolar ben gecen ay gitmistim cok memenun kaldim yaa seni hayata bagliyolar bence asilamayi denemeden tupe gecme cnm
Canim elazgdaym ve uni hastanesine gidiyorm ama bendede esimdede kucukte olsa skntimiz var esimin degerleri cok iyi olmadigi icin cekiniyorm acikcasi cunku tutmazsa cok yipranicam tup bebekte sans faktoru daha yuksek en azindan bu arada bana uni hastanesi asilamaya 1500 lira soyledi drumdanda cok memnunum sana ne kadar soylediler fiyati

Biz hic bi fiyat odemedik cnm asilama icin

bat 30 hazirandi olmadi.elle muyne yapanlar varmis bende denedim rahim asagida ve yumusak.ne demek oluyor bu.bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…