2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım benim inşallah hamilesindir :❤

Rabbi hebli mines salihin
13. Gün pinpirik90 Gamze arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem 600 okudu
3.gun Burcummmmm123 burcu 200 okudu
4.gun S seda7782 seda 350 okudum
5.gun @Kelebekcikkk 550 okudu
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif 500 okudu
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye 200 okudu
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye 500 okudu
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58

Ya
Git bize de haver ver cnm. Ssogan suyu yapsaydin ya belki olurdun
Yaa canm ben adet olmadan once 15 gun yapmıştm en son hatirlarsn bu adetimden 10 gün once tekrar yapmam lazm normalde eğer doktor adet söktürücü verirse onunla beraber yapicm 6 gün ilaç bittikten 5 gün sonra det olursm tam 10 gün oluyor daha sonra tekrar baslycm 15 gün boyunca bakalım haber veririm tabiki

Kizlar hepiniz yazilarini teker teker okudum nedir bu bizim caresizligimiz ne zaman yuzlerimiz gulecek acaba cok kafaya takiyoruz diye mi boyle olduk rabbim duy sesimizi cirpinislarimizi bizde anne olalim o kutsal duyguyu bizlerede nasip eyle aminnnn...her nekadar stres yapmasakta elden birsey gelmiyor bu ay benim son sansim gelecek ay adet olursam tup bebege baslayacam kizlar asilama yaptrmak istemiyorm tutmazsa hem manen hem maddi olarak yipranacaz cok dua edelim birbirimize

Cnm hangi sehirdesin bilmiyorum ama unv hastanesine gitmeni tavsiye ederim ucret almiyolar ve daha cok ilgileniyolar ben gecen ay gitmistim cok memenun kaldim yaa seni hayata bagliyolar bence asilamayi denemeden tupe gecme cnm

Allah kabul etsin cnm. Sen nasılsin nasıl gidiyor?
Canim ben dunku gamze arkadasimiza toplamda 2000 tane okudum listede 1000 yaziyor. Ben telefondan ara ara girebiliyorum listeye yazamiyorum.geriye donuk 2 arkadasimada okudum onlarida yazmistim tamm
Allah kabul etsin cnm. Sen nasılsin nasıl gidiyor?
Canim ben dunku gamze arkadasimiza toplamda 2000 tane okudum listede 1000 yaziyor. Ben telefondan ara ara girebiliyorum listeye yazamiyorum.geriye donuk 2 arkadasimada okudum onlarida yazmistim tamam mi canim ? :)

Neden burada beni yazdin anlamayadim canim ?

Tmm cnm . Kusura bakma karistirabiliyorum bazen bakicam canim

Rabbi hebli mines salihin
13. Gün pinpirik90 Gamze arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem 600 okudu
3.gun Burcummmmm123 burcu 200 okudu
4.gun S seda7782 seda 350 okudum
5.gun @Kelebekcikkk 550 okudu
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif 500 okudu
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba 2000 okudu
11.gun Smydnz sümeyye 200 okudu
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58

Hayırlısı kuzum belirti arama zaten .

Yok kuzum olur mu oyle sey :) listeye yazamiyorum ya karisiyor biraz :)
Inanki varya kafa kalmadi bende. Kizimdan zar zor girebiliyorum girince de çabuk olma ya calisiyorum. Oysaki senin attigin mesaji okuyup begeni bile yapmisim (1000 daha okudum dedigini) gel gör ki okumadin diye etiket yapmisim:)))
Buradaki herkesi taniyorum cok arkadaş var bir de rakamlar araya girince benim kafa çorba oldu.
Sorunsuz Bi bitirebilsek rahatlicam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…