- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.821
Allah allah bize 1500 lira fiyat.cikardilar nasil oluyoki kuzumBiz hic bi fiyat odemedik cnm asilama icin
Offf seymam yaaa deme onu herseye alistida gozum gonlum bi su hamilelere alisamadim gozum goresi yokk hamile muhabbetleri ne gormek ne duymak istiyorm vallahi adi nedir bilmem ama ben kaldiramiyorm sanirim rabbim bizede nasip etsnBugün benim yaşımda bir arkdaşımn daha hamile oldugunu öğrendim.Bugüne kadar görüştüğüm tüm arkdşlarımdan hamile yada bebeği olmayan 2 tane kaldı sanırım biri evli değil zaten biride bebek düşünmüyordu henüz...Rabbim hepsine sağlıkla nasip etsin gözüm onda değilde,sadece kendimi sanki bana 'a bak hala cocukları yok'diyorlarmış gibi hissediyorum artık Rabbim kimseye arkamızdan konuşturmasın.Çok özeniyorum Allah ferah ferah bizede yaşatsın ya
Özele git canım. Cinsiyetini öğrenince yaz lütfen merak ettim cok:))yok cnmm ogrenemedim halâ. en son 1 ay once gitmistim. sali gunu kontrol var. ins ogrenirim. devlet hast gidiyorum pek ilgilnmoyorlar..
Teşekkür ederim canım benim henüz küçük 8. Haftadayim bulantılarla uğraşıyorum insallah allahin izniyle tamamina erer. darısı tüm gebe kalmak isteyenlerin başına her zaman aklimdasiniz insan yaşayınca anlıyor ancak@Busra-drnk
@utkumuz
@Caranzy
@mtad2611
@Kismetim1234
@Frdglr
@kapadokyam
@merymm92
@Semamelek
@Nurnur71
@kkk91
@Hayal Kocak
@karayipkorsani
@juliate
@mandarin123
@mina retriever
@Bebegimgelsene
@mmavi_21
@Bendenizdebirgemi
@osskem
@banukrc
@n-u-r06
@Meri4141
@jeway
@Prenseslerinannesiyim
G glry21
@leydii18
@mervebil
@Busranm34
kdryknk
@Yagmureylul
@esmer58
maviucurtma33
@suerol
M Masalkader
Topigimin güzel hamisleri:)nasilsiniz?
Etiket yaparken ozlemisim sizleri yaa bi tuhaf oldum
Hamile kalınca bıraktınız buraları .
Beni soracak olursanız hala bisey yok çalışmalara devam :))
Cinsiyetini ogrendinizmi bebislerinizin hem onun için hem de hal hatir için etiketledim sizleri.
Beraber paylaştık mutlulugumuzu huzunumuzu ozlemisim sizleri canlar
Maşallah sana ve bebisine:))Teşekkür ederim canım benim henüz küçük 8. Haftadayim bulantılarla uğraşıyorum insallah allahin izniyle tamamina erer. darısı tüm gebe kalmak isteyenlerin başına her zaman aklimdasiniz insan yaşayınca anlıyor ancak
Aminnn canim benim tez zamanda insallahMucize2107 modum düşüyor resmen ya Allahım tez zamanla sağlıkla nasip etsin
Nedense gün geçtikçe okunan dua sayısı azalıyor
Vala kuzum ben hic dusurmuyorm kimseye haksizlik olmamasi adina 1000 tane okuyorm diger arkadaslarimizda okumaya gayret gostersin zaman almiyo cok fazla cunku kimseye haksizlik edilmemis olurNedense gün geçtikçe okunan dua sayısı azalıyorben herkese en az 500 okumaya özen gösteriyorum herkes bu özeni gösterse keşke
Canim surekli okuyan hiç aksatmayanlar var asla onlara bisey soylettirmem.Nedense gün geçtikçe okunan dua sayısı azalıyorben herkese en az 500 okumaya özen gösteriyorum herkes bu özeni gösterse keşke
Cok düşük kalanlarla bitiminde tekrar okuruz gönüllülerNedense gün geçtikçe okunan dua sayısı azalıyorben herkese en az 500 okumaya özen gösteriyorum herkes bu özeni gösterse keşke
Ben zaten okuyanlara bişey demiyorum Allah razı olsun onlardan..kaldı ki ben de sadece tatile gittiğim için aksattım onun da telafisini 1 günde yaptım Allah kabul etsin..sana zaten bişey demiyorum uğraşıyorsun takip ediyorsun tek tek benim lafım aksatanlara ve az okuyanlara canımCanim surekli okuyan hiç aksatmayanlar var asla onlara bisey soylettirmem.
Ama okuyamayanlarda oluyor maalesef .
Dua zincirine başladıysak hergun girilmeli dua sayisi söylenmeli.
Ama bakiyorum 3 4 gündür siteye girmeyenler var.
Katılmak istedigini soyleyip hiç okumayan 2 kisiyi listeden çıkarttım.
Daha ben ne yapabilirimki?
Gamzeye az okundu diye 2 güne uzattık okuma zamanını.
Yine de okumayanlari etiketleyip soyledim 2 3 kişi görüp yazmamış.
Sorumluluk sahibi olmamız gerekiyor..
Mazereti olan da bildirmeli daha ben ne yapayim
Tabiki biliyorum oyle oldugunu canim.Ben zaten okuyanlara bişey demiyorum Allah razı olsun onlardan..kaldı ki ben de sadece tatile gittiğim için aksattım onun da telafisini 1 günde yaptım Allah kabul etsin..sana zaten bişey demiyorum uğraşıyorsun takip ediyorsun tek tek benim lafım aksatanlara ve az okuyanlara canım
Tamam eklicem cnm ağzına saglik.Yani baktım en son gamzeye 6bin küsür okunmuş üzüldüm ve 500 daha okudum canım eklersen sevinirim..TurkuazKrampon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?