2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bugün benim yaşımda bir arkdaşımn daha hamile oldugunu öğrendim.Bugüne kadar görüştüğüm tüm arkdşlarımdan hamile yada bebeği olmayan 2 tane kaldı sanırım biri evli değil zaten biride bebek düşünmüyordu henüz...Rabbim hepsine sağlıkla nasip etsin gözüm onda değilde,sadece kendimi sanki bana 'a bak hala cocukları yok'diyorlarmış gibi hissediyorum artık Rabbim kimseye arkamızdan konuşturmasın.Çok özeniyorum Allah ferah ferah bizede yaşatsın ya

Offf seymam yaaa deme onu herseye alistida gozum gonlum bi su hamilelere alisamadim gozum goresi yokk hamile muhabbetleri ne gormek ne duymak istiyorm vallahi adi nedir bilmem ama ben kaldiramiyorm sanirim rabbim bizede nasip etsn

Rabbi hebli mines salihin
13. Gün pinpirik90 Gamze arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem 600 okudu
3.gun Burcummmmm123 burcu 200 okudu
4.gun S seda7782 seda 350 okudum
5.gun Kelebekcikk34 550 okudu
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif 500 okudu
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba 2000 okudu
11.gun Smydnz sümeyye 200 okudu
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep 500 okudu
21.gun@esmer58

Teşekkür ederim canım benim henüz küçük 8. Haftadayim bulantılarla uğraşıyorum insallah allahin izniyle tamamina erer. darısı tüm gebe kalmak isteyenlerin başına her zaman aklimdasiniz insan yaşayınca anlıyor ancak

Maşallah sana ve bebisine:))
Bizleri de duana katmayi unutma cnm

Nedense gün geçtikçe okunan dua sayısı azalıyor ben herkese en az 500 okumaya özen gösteriyorum herkes bu özeni gösterse keşke
Vala kuzum ben hic dusurmuyorm kimseye haksizlik olmamasi adina 1000 tane okuyorm diger arkadaslarimizda okumaya gayret gostersin zaman almiyo cok fazla cunku kimseye haksizlik edilmemis olur

Nedense gün geçtikçe okunan dua sayısı azalıyor ben herkese en az 500 okumaya özen gösteriyorum herkes bu özeni gösterse keşke
Canim surekli okuyan hiç aksatmayanlar var asla onlara bisey soylettirmem.

Ama okuyamayanlarda oluyor maalesef .
Dua zincirine başladıysak hergun girilmeli dua sayisi söylenmeli.
Ama bakiyorum 3 4 gündür siteye girmeyenler var.
Katılmak istedigini soyleyip hiç okumayan 2 kisiyi listeden çıkarttım.
Daha ben ne yapabilirimki?
Gamzeye az okundu diye 2 güne uzattık okuma zamanını.
Yine de okumayanlari etiketleyip soyledim 2 3 kişi görüp yazmamış.
Sorumluluk sahibi olmamız gerekiyor..
Mazereti olan da bildirmeli daha ben ne yapayim

Ben zaten okuyanlara bişey demiyorum Allah razı olsun onlardan..kaldı ki ben de sadece tatile gittiğim için aksattım onun da telafisini 1 günde yaptım Allah kabul etsin..sana zaten bişey demiyorum uğraşıyorsun takip ediyorsun tek tek benim lafım aksatanlara ve az okuyanlara canım

Tabiki biliyorum oyle oldugunu canim.
Bende senin vesilenle icimdekileri söylemiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…