2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Amin canım allah sizlerden razı olsun asıl.
Duygulandirdin beni

Acaba bizde hamileyim diye yazacakmiyiz birgün buraya çok merak ediyorum

Aynen cnm hepimiz sanki ayni sehirde olsak oturup bulusacaz valla ben o derece cok isindim hatta konyada olan arkadaslarimiz bulusalim bence

Tamam canım bekliyoruz. 9 bin oldu seninki 10 bine tamamlarsin artik
Kızlar haftasonu yatılı misafirlerim vardı giremedim buralara ailelerden uzak olunca gelenler hep yatılı oluyo :) Kendime dahi okuyamadım daha duayı. Bugün okuycam inşallah kendime ve zehra arkadaşımıza

Tabii yazacaz cnm az kaldi o gunlere merak etme dualarimiz bosa olmayacak bak bu dua snr bile hamis kalanlarimiz olduyani
Inşallah cnm yaa valla eylüle kadar hamile kalmak istiyorum kizimda eylul ayında hamile kaldim mayısta doğdu. O yuzden eylul ekime kadar hamile kalirsam valla.nasil sevinicem aralari tam 4 yaş olacak ayy inşallah olur yaa.

Ama kızlar size bisey diyim eşimle biz bu ay korunma kararı aldık.
Yani benden bu ay bisey beklemeyin.
Bu ay dedigimede bakmayın 2 ayda 1 adet gördüğüm için.
Hayaller agustosa kaldı anlayacaginiz
Ve bu sefer daha sıkı calisicaz normalde hep 3 5 kere olmustu

TurkuazKrampon S_V_S_88 valla ramazan girdi ya araya ne zamandr yemiyorum bende kısır :) kelime anlamı bize pek hoş gelmesede tadı nefis keşke öyle birşey olsa ışınlanmayı icat etseler :)
Valla ne iyi olur sen ben sumeyyeler burcu betül büşra seda nur gamze elif bi toplanicaz sabahlar olmaz bize artik

Valla ne iyi olur sen ben sumeyyeler burcu betül büşra seda nur gamze elif bi toplanicaz sabahlar olmaz bize artik
Gece oturup sabahlara kadar muhabbet yapmaya bayilirim ahhh ya cok uzaklardayiz iste zaten iyiler hep uzaklarda olur siz kisiri yapardiniz bende pastalari bayilirim pasta yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…