- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.901
Amin canım allah sizlerden razı olsun asıl.Cnm sen bu sayfayi iyi ki acmissin allah senden bin kere razi olsun icimde bu dert idi sizle tanismadan once ama inan bana birbirimize o kadar cok destek oluyoz yaa inan bana artik az takiliyom takilinca da hemen yaziyom rahatliyom hem burda kac kisi hamis kaldi ins bizde kalacaz sabret cnm olacak iki uc dort rabbim hepimize genis huzurlu aile nasip edecek
Aynen cnm hepimiz sanki ayni sehirde olsak oturup bulusacaz valla ben o derece cok isindim hatta konyada olan arkadaslarimiz bulusalim benceGerçekten insan kendi gibi aynı durumu yaşayan biri ile konuşması çok başka biz hepimiz denk gelmesek gene böylesi olmazdı...hatta geçen bi hamilemiz yazmıştı hamile kaldım ama hala bu sayfaya yazmak istiyorum diye
Çok şükür gönlü güzel insanlar denk geldik
Kızlar haftasonu yatılı misafirlerim vardı giremedim buralara ailelerden uzak olunca gelenler hep yatılı oluyo :) Kendime dahi okuyamadım daha duayı. Bugün okuycam inşallah kendime ve zehra arkadaşımıza
Tabii yazacaz cnm az kaldi o gunlere merak etme dualarimiz bosa olmayacak bak bu dua snr bile hamis kalanlarimiz olduyaniAmin canım allah sizlerden razı olsun asıl.
Duygulandirdin beni
Acaba bizde hamileyim diye yazacakmiyiz birgün buraya çok merak ediyorum
Yaa burdakileri çaya çağırıp eee biz ne zaman hamile kalıcaz deyip çay kısır yapasım var vallahiAynen cnm hepimiz sanki ayni sehirde olsak oturup bulusacaz valla ben o derece cok isindim hatta konyada olan arkadaslarimiz bulusalim bence
HahahahYaa burdakileri çaya çağırıp eee biz ne zaman hamile kalıcaz deyip çay kısır yapasım var vallahi
Aynen valla zaten kisira bayilirim harbi kisir ciktim galibaYaa burdakileri çaya çağırıp eee biz ne zaman hamile kalıcaz deyip çay kısır yapasım var vallahi
Inşallah cnm yaa valla eylüle kadar hamile kalmak istiyorum kizimda eylul ayında hamile kaldim mayısta doğdu. O yuzden eylul ekime kadar hamile kalirsam valla.nasil sevinicem aralari tam 4 yaş olacak ayy inşallah olur yaa.Tabii yazacaz cnm az kaldi o gunlere merak etme dualarimiz bosa olmayacak bak bu dua snr bile hamis kalanlarimiz olduyani
Valla ne iyi olur sen ben sumeyyeler burcu betül büşra seda nur gamze elif bi toplanicaz sabahlar olmaz bize artikTurkuazKrampon S_V_S_88 valla ramazan girdi ya araya ne zamandr yemiyorum bende kısır :) kelime anlamı bize pek hoş gelmesede tadı nefis keşke öyle birşey olsa ışınlanmayı icat etseler :)
Ay kesinlikle yaValla ne iyi olur sen ben sumeyyeler burcu betül büşra elif bi toplanicaz sabahlar olmaz bize artik
Hahahah hakikatten
Ay kesinlikle yabir ağlar bir güleriz artık hepimiz de türkiye bölgelerine eşit olarak dağılmış durumdayız
Bende oyleyimdir canım cana yakinimdir bende çok.seviniyorumBirde benm huyumdur çabuk benimserim sahiplenirim resmen sizi benimsedim o kadroyu biri hamileyim dediğinde kendim kadr seviniyorumTurkuazKrampon
Aynennnn yuregi tertemiz arkadasim iyiki tanimisim kk nin bana en guzel katkisi sizleri tanimak olduMucize2107 güzel bir arkadaşlık kurduk zaten buranın vesilesi ile
Sana tas cstlasin 2 qy verdim bilemedin 3 kuzum tabi rabbim bilir gonlumden gecn buBende hep yaza olur olur dedim temmuz da geldi bakalım sonbahara kadar olmassa ne b*k yicez bakalım
Gece oturup sabahlara kadar muhabbet yapmaya bayilirim ahhh ya cok uzaklardayiz iste zaten iyiler hep uzaklarda olur siz kisiri yapardiniz bende pastalari bayilirim pasta yapmayaValla ne iyi olur sen ben sumeyyeler burcu betül büşra seda nur gamze elif bi toplanicaz sabahlar olmaz bize artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?