- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.861
Kuzum listeyi yaptım. Kas gevşetici iç çok aşırı ağrıyorsa canım şekerli su iç yadaCanım bugün hangi arkadaşa okuyoruz benim kafam karıştı bide dün adet oldum çok sancım var beni bilgilendirirsen sevinirim
Inşallah canım inşallah dua et nolur.sali gunu 3 lü taramaya gidiyrum devlete. sonucu da dlip özele gidecm. bide tarama icin para vermiyim. devlet taramayi ucretsiz yapiyor ya.. haner verrim cankm ogrenince. cok sagol ilgin icin. jns. tsz zamnda senden de guzel hzber aliriz
Tamam canım hemen ekliyorum ama eklemiste olabilirim. Yeni o liste arkalarda kaldığı için direkt ilk bastaki listeye ekliyorum. Sen hangine baktin ilk bastakinemi?Cnm dunde solemistim ama listeye eklenmemis ben gamzeye 500 okumustum dun tekrar 500 daha okudum toplamda 1000 oldu yani ekleyebilir misin
Arada yaz canım ozletme. Yarın haberini bekliyoruz o zmaan:)Ben bırakmadım buraları giriyorum devamlı hamile kalınca buraları bırakmak olurmu daha doguma gidiyorum kızlar yazmadan hiç bi yerlere gitmem inşallah tez zamanda rabbimin izniyle sen ve hamile kalmak isteyen arkadaşlara rabbim nasip ederin inşallah anneliği Bayram'dan önceki kontrolde doktor erkeğe benziyor dedi Ama genede kesin konuşmadı yarın kontrolüm var inşallah bebişimin cinsiyetini öğrenirim
rabiş ne yapıyorsun bebiş nasıl
Aay canim ne kadar guzel :) masallah size. Bizlerede duani katmayi unutma.Canim yaa aklina gelmemiz ne güzel incelik:) Çok şükür bulantıyla geçen günler geride kaldıGeçen hafta da cinsiyetini öğrendik,minik bir kızımız olacak Allah nasip ederse İnşallah Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder..
Amin arkadaşım amin ağzına saglik. Sizede masallah:))Mrb kızlarTurkuazKrampon 20 haftalık olduk biz cnm kızım olcak inşallah oğlum küçük olduğu ićin pek vaktim olmuyo ama arada takip ediyorum sizi.allaha şükür herşey yolunda gidiyo rahat hamilelik geçiriyorum şimdilik.darısı sana inşallah isteyen bekleyen dua eden herkese
Rabbi hebli mines salihin
14.günzehzeh2 zehra arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
1.gunMucize2107 Büşra
2.gun @mervem-metem
3.gunBurcummmmm123 burcu 300 okudu
4.gun S seda7782 seda 400 okudum
5.gunKelebekcikk34
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gunnoniponi tuğba
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gunpinpirik90 gamze
14.gunzehzeh2 zehra
15.gunS_V_S_88 sumeyye
16.gunkdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gunZeze493 zeynep
21.gun@esmer58
Tabi canım haber veririm mutlaka :)Arada yaz canım ozletme. Yarın haberini bekliyoruz o zmaan:)
Valla canm al bende de o kadar eci temizledim bütün halıları çıkardm şimdi kalkıp yemek yapcm ama hala sıkıntım geçmiyor evde yalnz dışarısı cayır cayır yanıyor sıkılmamak elde değilBugün cok canım sıkılıyor yaevde iş yapıyom ama kesmiyor
Rabbi hebli mines salihin
13. Günpinpirik90 Gamze arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
1.gunMucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem 600 okudu
3.gunBurcummmmm123 burcu 200 okudu
4.gun S seda7782 seda 350 okudum
5.gunKelebekcikk34 1000 okudu
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif 500 okudu
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gunnoniponi tuğba 2000 okudu
11.gunSmydnz sümeyye 200 okudu
12.gun edibe 300
13.gunpinpirik90 gamze
14.gunzehzeh2 zehra
15.gunS_V_S_88 sumeyye 1000 okudu
16.gunkdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gunZeze493 zeynep 1000 okudu
21.gun@esmer58
Ben 1000 okumuştum 550 yazan kalmış o yüzden güncelledim listeyi
Toplam gamze 8650 sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?