- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.921
İnş gönlümüze göre olur kuzum bende kendime o kdar süre verdim yoksa 1 kere daha doktora gitcem sonrada nasip dicem ağzımı açmıycam bir dahada Rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin hepimizeSana tas cstlasin 2 qy verdim bilemedin 3 kuzum tabi rabbim bilir gonlumden gecn bu
Bi an kendim yazdım zannettim bunuBende hep yaza olur olur dedim temmuz da geldi bakalım sonbahara kadar olmassa ne b*k yicez bakalım
Ah canım inşallah şöyle bu kadro hamileler olarak başka başlık kurar taşınırız yada burda sinsice doğururuzkızlar selam bata ne kadar kaldı bir sıraya girsek sırayla hepimiz hamileyiz desek ne güzel olur ya bat yaklaştıkça stres basıyor beni
Hayırlısı olsun canm InşAllah. Çok fazla adet günlerini düşünme saha çok stres oluyorsun baksana.Aynen anlatığın gibi ya bazen kendimi motive ediyorum ama çoğunluk hep modum düşük şimdi benm adet olma zamanıma 4 gün kaldı ya içten içe sıkılmaya başladım.Tvde de hiç birşey yok ajanda yazıyorum oyalamak için kendimi
Hahahhaha aynen yaaaa yaza çok vardı bende öyle dediğim de yaz pozitif enerji verir ya olur gider dedim ama şuan napcaz bilmiyom gamze şarkı varya "yaz bitmeden gellll!"Bi an kendim yazdım zannettim bunuBide biz çocuk olmuyo diye aileler dahil kimseye söylemedik ama yaza olur dedik hep çünküüü çok aylar vardı daha yazın gelmesine ama yaz geldi geçecek tık yok bakalım olmazsa bundan sonra ne diycez
senin 4 gün mü kaldı canım var mı bir belirtiAh canım inşallah şöyle bu kadro hamileler olarak başka başlık kurar taşınırız yada burda sinsice doğururuzbata herkesin az kalmış baksana
Ben varya kendime resmen işkenceyim ya insanın kendine yaptığını kimse yapmazmış o cok doğru ben şimdi adete 4 gün kala bakıyorum ki belirtim yok hemen üzülmeye başlıyom daha adet olmadan önden üzülüyorum sonra adet kanamam geliyor birde ona gerçekten de hamile değilmişim diye üzülüyorum sonra 10 gün ovülasyon umut dönemi sonra gene üzülüyorum aradada öğreniyorum ki çevremde oda hamile buda hamile öyle geçiyor ömrüm S seda7782Hayırlısı olsun canm InşAllah. Çok fazla adet günlerini düşünme saha çok stres oluyorsun baksana.
Aminnnn kuzummmmm aminnnn tez zamandaaa surada bebek haberlerini vermeyi nasip etsin rabbimİnş gönlümüze göre olur kuzum bende kendime o kdar süre verdim yoksa 1 kere daha doktora gitcem sonrada nasip dicem ağzımı açmıycam bir dahada Rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin hepimize
Uzulme kuzum insallah melegin diger dunyada sana sefaatci olacak balimm boyle guzel yanlarini dusun olurmuBirde şuan oğlum yaşasa şuan 6 aylık olcaktı diyorum onada ayrı üzülüyorum
Canm demekki bu dünyada nasibi yokmuş öyle düşün bide rabbimin bi bildiği var elbet. Bende cok düşünüyorum ama adetlerim o kadar düzensiz ki artik adet olacağım günleri dört gözle arar oldum hamilelik için artik hiç umudum yok şu adetim düzelmeden bana o mutluluğu yaşamak cok uzak geliyor. Malesef bizimde bu konuda sınava taabi tutulmamiz gerekiyormus demekki ne yapalmBirde şuan oğlum yaşasa şuan 6 aylık olcaktı diyorum onada ayrı üzülüyorum
Senmi benmi canım ya aynı şeyleri bende yaşıyorum bugüne kadar hep içimde heyecan olurdu belki bu vesiledir vs.diyip kendimi motive ederdim ama şimdi acaba bizim çocuğumuz ne zaman olucak acaba olucakmı yada ne kadar yol daha kat edicez diyorum eşime belli etmemeye çalışıyorum ama nafile bu ay doktorumla yumurtlama takibine başlıyoruz ilk randevum çarşamba bakalım bu ay ne olucakBen varya kendime resmen işkenceyim ya insanın kendine yaptığını kimse yapmazmış o cok doğru ben şimdi adete 4 gün kala bakıyorum ki belirtim yok hemen üzülmeye başlıyom daha adet olmadan önden üzülüyorum sonra adet kanamam geliyor birde ona gerçekten de hamile değilmişim diye üzülüyorum sonra 10 gün ovülasyon umut dönemi sonra gene üzülüyorum aradada öğreniyorum ki çevremde oda hamile buda hamile öyle geçiyor ömrüm S seda7782
Valla canm ne güzel olurdu burda komşuluk diye hicbirsey yok inan sürekli evdeym sadece eşimle çıkabiliyorm ama insan istiyorki çevresi olsun beraber gezip tozmak ne biliym her fırsatta birbirne gider ama yok.Kelebekcikk34 gercekten gecelere kadar sohbet etsek ayni sehirlerde olsaydik yaa TurkuazKrampon Smydnz Mucize2107 @mervem-metem Burcummmmm123 pinpirik90 ve diger arkadaslarin hepsi aglamalar gulmeler hic bitmezdi galiba yaa sabahlar olmasin
Offf offff degmesin kimse keyfimize degilmi ama iste ah su mesafelerKelebekcikk34 gercekten gecelere kadar sohbet etsek ayni sehirlerde olsaydik yaa TurkuazKrampon Smydnz Mucize2107 @mervem-metem Burcummmmm123 pinpirik90 ve diger arkadaslarin hepsi aglamalar gulmeler hic bitmezdi galiba yaa sabahlar olmasin
[/QUOTE]Rabbi hebli mines salihin
14.günzehzeh2 zehra arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsininşallah
1.gunMucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem
3.gunBurcummmmm123 burcu 300 okudu
4.gun S seda7782 seda 400 okudum
5.gunKelebekcikk34 600 okudum
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif 500 okudu
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gunnoniponi tuğba 1000 okudum
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gunpinpirik90 gamze
14.gunzehzeh2 zehra
15.gunS_V_S_88 sumeyye 500 okudum
16.gunkdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gunZeze493 zeynep
21.gun@esmer58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?