2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Sana tas cstlasin 2 qy verdim bilemedin 3 kuzum tabi rabbim bilir gonlumden gecn bu
İnş gönlümüze göre olur kuzum bende kendime o kdar süre verdim yoksa 1 kere daha doktora gitcem sonrada nasip dicem ağzımı açmıycam bir dahada Rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin hepimize

Bende hep yaza olur olur dedim temmuz da geldi bakalım sonbahara kadar olmassa ne b*k yicez bakalım
Bi an kendim yazdım zannettim bunu Bide biz çocuk olmuyo diye aileler dahil kimseye söylemedik ama yaza olur dedik hep çünküüü çok aylar vardı daha yazın gelmesine ama yaz geldi geçecek tık yok bakalım olmazsa bundan sonra ne diycez

kızlar selam bata ne kadar kaldı bir sıraya girsek sırayla hepimiz hamileyiz desek ne güzel olur ya bat yaklaştıkça stres basıyor beni
Ah canım inşallah şöyle bu kadro hamileler olarak başka başlık kurar taşınırız yada burda sinsice doğururuz bata herkesin az kalmış baksana

Hayırlısı olsun canm InşAllah. Çok fazla adet günlerini düşünme saha çok stres oluyorsun baksana.

Hahahhaha aynen yaaaa yaza çok vardı bende öyle dediğim de yaz pozitif enerji verir ya olur gider dedim ama şuan napcaz bilmiyom gamze şarkı varya "yaz bitmeden gellll!"

Hayırlısı olsun canm InşAllah. Çok fazla adet günlerini düşünme saha çok stres oluyorsun baksana.
Ben varya kendime resmen işkenceyim ya insanın kendine yaptığını kimse yapmazmış o cok doğru ben şimdi adete 4 gün kala bakıyorum ki belirtim yok hemen üzülmeye başlıyom daha adet olmadan önden üzülüyorum sonra adet kanamam geliyor birde ona gerçekten de hamile değilmişim diye üzülüyorum sonra 10 gün ovülasyon umut dönemi sonra gene üzülüyorum aradada öğreniyorum ki çevremde oda hamile buda hamile öyle geçiyor ömrüm S seda7782

Kızlar sizce ne yapsam?
1 sene önce 5,6 haftalık bi düşük yaşadım kürtaj oldum bu yıl mart ayında kimyasal gebelik yaşadım değerim 48 di mayısta yine kimyasal yaşadım değerim 581 e kadar çıktı şimdi hala düşüyor 2 güne kadar sıfırlar sanırım. Buarada ünide testler yapıldı bişey çıkmadı genetikten araştırma istedik 1 aya kadarda o çıkar ama doktor yinede coraspin verdi şimdiiiiii beklesem mi genetiği yoksa coraspin kullanıp hamileliği denesem mi?

Birde şuan oğlum yaşasa şuan 6 aylık olcaktı diyorum onada ayrı üzülüyorum
Canm demekki bu dünyada nasibi yokmuş öyle düşün bide rabbimin bi bildiği var elbet. Bende cok düşünüyorum ama adetlerim o kadar düzensiz ki artik adet olacağım günleri dört gözle arar oldum hamilelik için artik hiç umudum yok şu adetim düzelmeden bana o mutluluğu yaşamak cok uzak geliyor. Malesef bizimde bu konuda sınava taabi tutulmamiz gerekiyormus demekki ne yapalm

Rabbi hebli mines salihin
14.gün zehzeh2 zehra arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsininşallah

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem
3.gun Burcummmmm123 burcu 300 okudu
4.gun S seda7782 seda 400 okudum
5.gun Kelebekcikk34 600 okudum
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif 500 okudu
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba 1000 okudum
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye 500 okudum
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58[/QUOTE]

Senmi benmi canım ya aynı şeyleri bende yaşıyorum bugüne kadar hep içimde heyecan olurdu belki bu vesiledir vs.diyip kendimi motive ederdim ama şimdi acaba bizim çocuğumuz ne zaman olucak acaba olucakmı yada ne kadar yol daha kat edicez diyorum eşime belli etmemeye çalışıyorum ama nafile bu ay doktorumla yumurtlama takibine başlıyoruz ilk randevum çarşamba bakalım bu ay ne olucak

Valla canm ne güzel olurdu burda komşuluk diye hicbirsey yok inan sürekli evdeym sadece eşimle çıkabiliyorm ama insan istiyorki çevresi olsun beraber gezip tozmak ne biliym her fırsatta birbirne gider ama yok.

[/QUOTE]
Ben çok giremiyorum kızlar..
Ama okumaya ve duaya gayret ediyorum inş
Bugün bir tüp bebek uzmanına gittim galiba histereskopi olacağım. Gibi

Ben çok giremiyorum kızlar..
Ama okumaya ve duaya gayret ediyorum inş
Bugün bir tüp bebek uzmanına gittim galiba histereskopi olacağım. Gibi[/QUOTE]
O ne cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…