2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Valla canm al bende de o kadar eci temizledim bütün halıları çıkardm şimdi kalkıp yemek yapcm ama hala sıkıntım geçmiyor evde yalnz dışarısı cayır cayır yanıyor sıkılmamak elde değil
Aynen anlatığın gibi ya bazen kendimi motive ediyorum ama çoğunluk hep modum düşük şimdi benm adet olma zamanıma 4 gün kaldı ya içten içe sıkılmaya başladım.Tvde de hiç birşey yok ajanda yazıyorum oyalamak için kendimi

Ayy canlar benimde cok canim sikiliyo bugun yaa bende temizlik yaptim ama hala gun bitmedi valla nedense aklimda da surekli sorular var kafayiyemezsem iyi bisey valla

Ayy canlar benimde cok canim sikiliyo bugun yaa bende temizlik yaptim ama hala gun bitmedi valla nedense aklimda da surekli sorular var kafayiyemezsem iyi bisey valla
Bugün hepimiz aynı moddayiz sanırım. Bende öyleyim.
Eşim yıllık izine çıktı evde zaman geçmiyor tatile bir yerlere gideriz 1 hafta sonra belki.
Kızımda suyla sabunla oynuyor. Artık 2.cocugu daha çok istiyorum kızım abla olsun istiyorum. Rabbim inşallah saglikli sihhatli bir evlat nasip eder onu öyle yetistiricem ki kızımda yasadigim gelisim geriligini bir daha yasatmicam allah'ın izniyle. Hep konuşucam onunla herşeyi anlaticam..
Ahh icimdekileri bir bilseniz kızlar bir bilseniz hepsini anlatamıyorum.
Artık 2.kez anne olmak istiyorum çok istiyorum. RabbiRabbim önce sizlere sonra bana yaşatsin o duyguyu

S_V_S_88 canım senin adete ne kdar var hepimiz bir konuşuyoz ya unutuyom daha evvel dediysen. Benim bu ay da adet olursam 9 ay bitcek korunmayalı
Benim haftaya gunum cnm 11 gibi tabi bi iki gun one ya da arkaya sarkabiliyo cnm ben iki senedir korunmuyom ama olmuyo iste esimin morfoloji sorunlari vardi yeni halledebildik sukur

Cnm sen bu sayfayi iyi ki acmissin allah senden bin kere razi olsun icimde bu dert idi sizle tanismadan once ama inan bana birbirimize o kadar cok destek oluyoz yaa inan bana artik az takiliyom takilinca da hemen yaziyom rahatliyom hem burda kac kisi hamis kaldi ins bizde kalacaz sabret cnm olacak iki uc dort rabbim hepimize genis huzurlu aile nasip edecek

Rabbi hebli mines salihin
14.gün zehzeh2 zehra arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem
3.gun Burcummmmm123 burcu 300 okudu
4.gun S seda7782 seda 400 okudum
5.gun Kelebekcikk34 600 okudum
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun Zeytin_yesili elif 500 okudu
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58

Gerçekten insan kendi gibi aynı durumu yaşayan biri ile konuşması çok başka biz hepimiz denk gelmesek gene böylesi olmazdı...hatta geçen bi hamilemiz yazmıştı hamile kaldım ama hala bu sayfaya yazmak istiyorum diye
Çok şükür gönlü güzel insanlar denk geldik

Rabbi hebli mines salihin
14.gün zehzeh2 zehra arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem
3.gun Burcummmmm123 burcu 300 okudu
4.gun S seda7782 seda 400 okudum
5.gun Kelebekcikk34 600 okudum
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun Zeytin_yesili elif 500 okudu
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye 500 okudum
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58[/QUOTE]

Kızlar haftasonu yatılı misafirlerim vardı giremedim buralara ailelerden uzak olunca gelenler hep yatılı oluyo :) Kendime dahi okuyamadım daha duayı. Bugün okuycam inşallah kendime ve zehra arkadaşımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…