2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım öncelikle geçmiş olsun üzülme diycem ama elide değil elbette ama inancı olan birine benziyorsun Allah büyüktür rabbim ol derse olur küçük meleğinin zamanı vardır elbette ama işte o zamana kadar bunlar bahane oluyor bak bizimde olmuyor yapma üzme kendini allaha sığın dua et rabbim dualarını kabul eder elbette

Kuzum dur bi dur bak panik yapma tiroid hormonu yada guatr hormanu evet hamileliğe engel ama çözümü çok basit insanlar tek bir ilaçla 2 ayda hamile kalıyorlar çünkü ilaç hormonu düzenliyor durum bu kadar kötü değil inanki

Oylede canm bi ümidim vardı şimdi oda elimden alındı tabiki hersey ALLAH tan ona olan inancımi asla kaybetmem ama ben ne yapcm bilmiyorum artık bekliyck dayanack gücüm yok
Yahu asıl şimdi ümidin olucak çünkü ilaçla tedavi oluyorsun,ilaçla düzenleyecekleri için asıl o zaman gebelik kolaylaşacak lütfen

Smydnz canım bak progestanı ilk hamilelik döneminde de veriyorlar ben 2 ay kullandım. yani hamileliğini kolaylaştıracak bir hormon.Yan etkisi baş dönmesi yani başın dönerse korkma o yüzden bence akşam uyumaya yakın iç.Böyle sersem ediyor insanı tecrübe ile sabit :)

ALLAH razı olsun canm umarım dediğin gibi olur

Valla canm İnşAllah öyledir çünkü psikojim alt üst oldu biran önce bi sonuca varmak istiyorum

Yahu asıl şimdi ümidin olucak çünkü ilaçla tedavi oluyorsun,ilaçla düzenleyecekleri için asıl o zaman gebelik kolaylaşacak lütfen
Canm çok fazla ilaç kullandm hicbiri işe yaramadı ki o yüzden canm sıkkın bunlarda işe yaramaz diye korkuyorum

Sağol canm sabah akşam alcm ama aksam yatmadn önce alirm o zaman bide guatr için bi ilaç verdi hormonlardan dolayi yorgunluk sabah uyanamama varmı diye sordu bende var dedm ki çok fazla oluyor bende gün boyu sürekli uyuyorum onu düzeniyck 2 güne kadar etkisi zaten gosterick o yorgunluğun hepsi gidick dedi bakalim

Canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim her zaman her koşulda yardımcımızdır sen kendini tevekkül ve istiğfardan alıkoyma gerisi gelir ne insanlar var sürpriz şekilde hamile kalabiliyo seni o kadar iyi anlıyorum ki fakat aramızda ki fark sen neden olmadığını en azından biliyosun ben bunu bile bilmiyorum film çekildin hormon tahlillerim yapılda muayenelerde herşey normal ovu.testinde pozitifi yakalamama rağmen hala olmadı ve ben 2 seneye doğru gidiyorum Rabbim dermansız dert vermesin belkide doğru zaman daha gelmemiştir sıkma canını bak bende yarın tedaviye başlıyorum bakalım yumurtalarım ne alemde benimde belki sağlıklı gelişmiyo veya çatlamıyo herşey olabilir ama ben diyorum ki derdimiz bunlarla kalsın başka şeylerde olabilir ve eşimizle ilgili sıkıntı çıkmasın çünkü biz kadınlar daha sabırlı daha fedakarız ağla rahatla ama asla karamsar olma

Oyyy kuzummm lutfen uzulme kiyamam sanaaa sen inancli bi kadinsin ustesinden geliceksn herseyin Allahin izniyle hem hormon bozuklugu olup hamile kalan nice insanlar var rabbim daha buyuk skntilar vermesin balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…