- 30 Mart 2017
- 1.267
- 942
- 73
- 36
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.041
Canım öncelikle geçmiş olsun üzülme diycem ama elide değil elbette ama inancı olan birine benziyorsun Allah büyüktür rabbim ol derse olur küçük meleğinin zamanı vardır elbette ama işte o zamana kadar bunlar bahane oluyor bak bizimde olmuyor yapma üzme kendini allaha sığın dua et rabbim dualarını kabul eder elbetteKızlar sonuçları aldım iyi haberle gelmeyi o kadar çok isterdim ki ama alamadm bütün hayallerim yıkıldı resmen. Hormon bozukluğu ilerlemiş bide guatr belirtileri çıktı başka doktora yonlendirdi oda başlangıcı dedi hamileliği engelliyor ben bir derdime yanarken bide ikinci dert çıktı başıma RABBİM ne zor bi sınava tabi tuttu beni. Progestan yazdı onu kullancm . kızlar çok kötüyüm yaa ağlamaktan içim dışama çıktı derdimi anlatacağım kimsem yok ALLAH tan başka
Kuzum dur bi dur bak panik yapma tiroid hormonu yada guatr hormanu evet hamileliğe engel ama çözümü çok basit insanlar tek bir ilaçla 2 ayda hamile kalıyorlar çünkü ilaç hormonu düzenliyor durum bu kadar kötü değil inankiKızlar sonuçları aldım iyi haberle gelmeyi o kadar çok isterdim ki ama alamadm bütün hayallerim yıkıldı resmen. Hormon bozukluğu ilerlemiş bide guatr belirtileri çıktı başka doktora yonlendirdi oda başlangıcı dedi hamileliği engelliyor ben bir derdime yanarken bide ikinci dert çıktı başıma RABBİM ne zor bi sınava tabi tuttu beni. Progestan yazdı onu kullancm . kızlar çok kötüyüm yaa ağlamaktan içim dışama çıktı derdimi anlatacağım kimsem yok ALLAH tan başka
Yahu asıl şimdi ümidin olucak çünkü ilaçla tedavi oluyorsun,ilaçla düzenleyecekleri için asıl o zaman gebelik kolaylaşacak lütfenOylede canm bi ümidim vardı şimdi oda elimden alındı tabiki hersey ALLAH tan ona olan inancımi asla kaybetmem ama ben ne yapcm bilmiyorum artık bekliyck dayanack gücüm yok
kan tahlilinden haberim yok ama hamile olduğunu söylemişti gelir bakar yakındaEn son bize kan testi yaptiracagini soylemisti merak ettik ama bir daha cevap yazmadı ondan size sordum
Bilmiyorum inan canm yaa o kadar çok yıprandım ki şu adet günlerini beklemektenSmydnz sıkma canini vardır bunda da bir hayır. Adet olamaman belki bunlardandi. Şimdi tedavini olursan adetin de düzelir hamile kalirsin allah'ın izniyle
ALLAH razı olsun canm umarım dediğin gibi olurCanım öncelikle geçmiş olsun üzülme diycem ama elide değil elbette ama inancı olan birine benziyorsun Allah büyüktür rabbim ol derse olur küçük meleğinin zamanı vardır elbette ama işte o zamana kadar bunlar bahane oluyor bak bizimde olmuyor yapma üzme kendini allaha sığın dua et rabbim dualarını kabul eder elbette
Valla canm İnşAllah öyledir çünkü psikojim alt üst oldu biran önce bi sonuca varmak istiyorumKuzum dur bi dur bak panik yapma tiroid hormonu yada guatr hormanu evet hamileliğe engel ama çözümü çok basit insanlar tek bir ilaçla 2 ayda hamile kalıyorlar çünkü ilaç hormonu düzenliyor durum bu kadar kötü değil inanki
Canm çok fazla ilaç kullandm hicbiri işe yaramadı ki o yüzden canm sıkkın bunlarda işe yaramaz diye korkuyorumYahu asıl şimdi ümidin olucak çünkü ilaçla tedavi oluyorsun,ilaçla düzenleyecekleri için asıl o zaman gebelik kolaylaşacak lütfen
Sağol canm sabah akşam alcm ama aksam yatmadn önce alirm o zaman bide guatr için bi ilaç verdi hormonlardan dolayi yorgunluk sabah uyanamama varmı diye sordu bende var dedm ki çok fazla oluyor bende gün boyu sürekli uyuyorum onu düzeniyck 2 güne kadar etkisi zaten gosterick o yorgunluğun hepsi gidick dedi bakalimSmydnz canım bak progestanı ilk hamilelik döneminde de veriyorlar ben 2 ay kullandım. yani hamileliğini kolaylaştıracak bir hormon.Yan etkisi baş dönmesi yani başın dönerse korkma o yüzden bence akşam uyumaya yakın iç.Böyle sersem ediyor insanı tecrübe ile sabit :)
Doktor sana kötü bişey demediyse korkma bence haklısın tabiki ama bakarsın bu defa doğru tedaviyi bulmuşsundurCanm çok fazla ilaç kullandm hicbiri işe yaramadı ki o yüzden canm sıkkın bunlarda işe yaramaz diye korkuyorum
İnşAllah canm yaa sordum çocuk olma ihtimali varmı testlerin hepsini yapalm konuşuruz dediDoktor sana kötü bişey demediyse korkma bence haklısın tabiki ama bakarsın bu defa doğru tedaviyi bulmuşsundur
Aynen yaa herseyi anlattım sordum oda gayet güzel cevp verdi merk ettiğim ne varsa hepsini öğrendimBence bu defa cok güzel ilgilenmiş doktor seninleSmydnz
Canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim her zaman her koşulda yardımcımızdır sen kendini tevekkül ve istiğfardan alıkoyma gerisi gelir ne insanlar var sürpriz şekilde hamile kalabiliyo seni o kadar iyi anlıyorum ki fakat aramızda ki fark sen neden olmadığını en azından biliyosun ben bunu bile bilmiyorum film çekildin hormon tahlillerim yapılda muayenelerde herşey normal ovu.testinde pozitifi yakalamama rağmen hala olmadı ve ben 2 seneye doğru gidiyorum Rabbim dermansız dert vermesin belkide doğru zaman daha gelmemiştir sıkma canını bak bende yarın tedaviye başlıyorum bakalım yumurtalarım ne alemde benimde belki sağlıklı gelişmiyo veya çatlamıyo herşey olabilir ama ben diyorum ki derdimiz bunlarla kalsın başka şeylerde olabilir ve eşimizle ilgili sıkıntı çıkmasın çünkü biz kadınlar daha sabırlı daha fedakarız ağla rahatla ama asla karamsar olmaKızlar sonuçları aldım iyi haberle gelmeyi o kadar çok isterdim ki ama alamadm bütün hayallerim yıkıldı resmen. Hormon bozukluğu ilerlemiş bide guatr belirtileri çıktı başka doktora yonlendirdi oda başlangıcı dedi hamileliği engelliyor ben bir derdime yanarken bide ikinci dert çıktı başıma RABBİM ne zor bi sınava tabi tuttu beni. Progestan yazdı onu kullancm . kızlar çok kötüyüm yaa ağlamaktan içim dışama çıktı derdimi anlatacağım kimsem yok ALLAH tan başka
Sen yeter ki gönlünü ferah tut. Kafanı takıp psikolojini ve hormonlarını dengesizleştirme sakın. Olacak allahın izniyle sen merak etme canım benimmALLAH razı olsun canm umarım dediğin gibi olur
Rabbi hebli mines salihin
15.gün @S_V_S_88 sümeyye arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
1.gunMucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül
3.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
4.gun @seda7782 seda 500 okudum
5.gunKelebekcikk34 1000 okudum
6.gun @novasa nur 500 okudu
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur 400 okudu
10.gunnoniponi tuğba 2000 okudu
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun @pinpirik90 gamze
14.gun @zehzeh2 zehra
15.gun @S_V_S_88 sumeyye
16.gun @kdryknk
17.gun @glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun @Masalkader beyza
20.gun @Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58
Oyyy kuzummm lutfen uzulme kiyamam sanaaa sen inancli bi kadinsin ustesinden geliceksn herseyin Allahin izniyle hem hormon bozuklugu olup hamile kalan nice insanlar var rabbim daha buyuk skntilar vermesin balimKızlar sonuçları aldım iyi haberle gelmeyi o kadar çok isterdim ki ama alamadm bütün hayallerim yıkıldı resmen. Hormon bozukluğu ilerlemiş bide guatr belirtileri çıktı başka doktora yonlendirdi oda başlangıcı dedi hamileliği engelliyor ben bir derdime yanarken bide ikinci dert çıktı başıma RABBİM ne zor bi sınava tabi tuttu beni. Progestan yazdı onu kullancm . kızlar çok kötüyüm yaa ağlamaktan içim dışama çıktı derdimi anlatacağım kimsem yok ALLAH tan başka
İnşAllah kuzum yaaaSen yeter ki gönlünü ferah tut. Kafanı takıp psikolojini ve hormonlarını dengesizleştirme sakın. Olacak allahın izniyle sen merak etme canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?