- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.081
amin inşaallah :)))Çocuk sahibi olmadan önce bende senin gibi düşünüyordum:)) inşallah bir an evvel bebegini kucagina alirsinda senden de o lafı duyariz
bel agrim yok artik.klasik gogus agrisu var sadece bakalim bu ayda yok belli benim
ilaclarla geciyo dusuruyolar cnm korkukcaj bisey yok inanKızlar sonuçları aldım iyi haberle gelmeyi o kadar çok isterdim ki ama alamadm bütün hayallerim yıkıldı resmen. Hormon bozukluğu ilerlemiş bide guatr belirtileri çıktı başka doktora yonlendirdi oda başlangıcı dedi hamileliği engelliyor ben bir derdime yanarken bide ikinci dert çıktı başıma RABBİM ne zor bi sınava tabi tuttu beni. Progestan yazdı onu kullancm . kızlar çok kötüyüm yaa ağlamaktan içim dışama çıktı derdimi anlatacağım kimsem yok ALLAH tan başka
nerde o günleeeeerrrKızlar diğer hamile topiklerine baktım ne güzel ya aynı ayda doguracak bi.suru arkadaş var offf offff biz ne zaman hamile kala caz. Son kişide hamile kalana.dek kapatmicam topigi. En son kepenki indirir cikariz artık. (Şeyma:)
Göğüsümde cok cok hafif yataken falan acı var o kdr canm sayılmaz herhalde o kadarcıkta olmadı belliki canm bu ayda ağrım olsa karnımda falan sevincm inanki,bak senin hormonlar düzelmş ne güzel.güzel hbr alırız inşbel agrim yok artik.klasik gogus agrisu var sadece bakalim bu ayda yok belli benim
senin hala belirtin yokmu
benim hormonlar duzeleli aylar oldu ama hala ses seda yokki cnmGöğüsümde cok cok hafif yataken falan acı var o kdr canm sayılmaz herhalde o kadarcıkta olmadı belliki canm bu ayda ağrım olsa karnımda falan sevincm inanki,bak senin hormonlar düzelmş ne güzel.güzel hbr alırız inş
Canım valla şu Suriyelileri bence bir araştırmalılar o zaman o şartlarda bu kadar cocuk nasıl yapılıyor aman sal gitsin boşver .Fitil verdiyse onu kullan bakteri için veriyorlarbenim hormonlar duzeleli aylar oldu ama hala ses seda yokki cnm
iste en son genital kültür aldirmistim bakteri cikti bi daha aldircakmisim.genital bolgeyi yanlis yikuyomusum asagisan yukari degil yukardan asagi yika dedi
neler var ya...
bizim eski ninelerimiz de masallah tarlada doguruverirmis.ilk geceden hamile kalirmis cogu.vala cnm hep hormonlu yiyeceklerin abur cuburlarin sonucu bunlar.eskiden boyle envayi cesit abur cubur yokmus hersey organikmis.simdi sebze meyve aliyoruz ama sisirilmis rengi degistirilmis falan filan..pazara gidiyosun hic sebze meyve kokusu gelmiyo burnuma.eskiden olsa cocukken hatirliyorum pazar yerleri mis salatalik domates kokardi.bizden kaynakli degil malesef neye elimizi atsak hormonlu.bizim sulalede ne anne tarafinda ne baba tarafinda cocugu olmayan olmadi taki ne zmn son jenerasyon evlendik kuzenim benim falan olmuyo...Canım valla şu Suriyelileri bence bir araştırmalılar o zaman o şartlarda bu kadar cocuk nasıl yapılıyor aman sal gitsin boşver .Fitil verdiyse onu kullan bakteri için veriyorlar
Allah kabul etsin cnmCnm en son ben olurum galiba bu gidisle :)
Okuyan okumayan tum arkadaslar allah bin kere razi olsun saolasiniz canlar bende 2500 okudum kendime cnm
Hahaha tövbe yarabbim dellenme kız. Valla ben bi seneyi hatta daha fazlasini gozden cikardimHahahhaa vallahi güldüm gece gece ne güzel demişsin herkes hamile olana kdr burdayız yoksa kimseyi mahsun bırakmak yokTurkuazKrampon S_V_S_88 bu topiğe girdğimden beri yaza elbet olur hepimizin diyordum ama gözüm korkmuyor değil artık Eylüle kdr güzel çalışcaz kızlar bu böyle dvm etmez bşyler yapmamız lazm ya valla elimde olsa açıcam karnımı döllenmeyi ben yapcm
Çok güzel bir konuya deginmissin yedigimiz ictigimiz herşeyherşeye etki ediyor. Ömrü bile yedigimiz ictigimiz şey belirliyor. Köyde yaşayanlari düşünün hiç hasta olduklarını bilmem anneannemin dedemin. 90 yaşına kadar yaşadı dedem.bizim eski ninelerimiz de masallah tarlada doguruverirmis.ilk geceden hamile kalirmis cogu.vala cnm hep hormonlu yiyeceklerin abur cuburlarin sonucu bunlar.eskiden boyle envayi cesit abur cubur yokmus hersey organikmis.simdi sebze meyve aliyoruz ama sisirilmis rengi degistirilmis falan filan..pazara gidiyosun hic sebze meyve kokusu gelmiyo burnuma.eskiden olsa cocukken hatirliyorum pazar yerleri mis salatalik domates kokardi.bizden kaynakli degil malesef neye elimizi atsak hormonlu.bizim sulalede ne anne tarafinda ne baba tarafinda cocugu olmayan olmadi taki ne zmn son jenerasyon evlendik kuzenim benim falan olmuyo...
daha fitil vermedi cnm bi daha bakalim dedi bi daha gitcem kultur alincak benden
Bi hamile kalalim da kapatmayiz:) evet canim yeni ay yeni umutlar hadi bakalimCanlar ben geldimmm bugün doktora gittim bismillah dedik ve başladık klomen verdi 1 hafta kullanıcam haftaya perşembe kontrolüm var bakalım bu ay neler nolcak yeni şeylere başlayınca insan daha bi umutlanıyo bugün mutluyum inşaAllah hayırlısıyla bu ay hamilelik haberimi veririm :)) bu arada bu kepenk hepimiz hamile kalana kadar kapanmasın ben seviyorum burayı :))
Bugünkdryknk arkadasimizin dua günüdür. Adı kadriye sanırım bilen var mı kızlar? Nerdeyse 2 haftadır girmemis siteye
Cnm gercekten umut oluyo yeni tedaviler o yuzden hep mutlu ol ki bebek tutunsun klomen bende kullanmistim ve bende mide bulantisi bas donmesi kasiklarda agri falan yapmisti bbunlara takilmadan sabirla test gunune kadar bekleyip hic belirti aramadan dusunmeden yap benden tavsiye ben hep belirtilere takilip dusundugum icin olmadigina inaniyom sakin ol ve belirti arama cnmCanlar ben geldimmm bugün doktora gittim bismillah dedik ve başladık klomen verdi 1 hafta kullanıcam haftaya perşembe kontrolüm var bakalım bu ay neler nolcak yeni şeylere başlayınca insan daha bi umutlanıyo bugün mutluyum inşaAllah hayırlısıyla bu ay hamilelik haberimi veririm :)) bu arada bu kepenk hepimiz hamile kalana kadar kapanmasın ben seviyorum burayı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?