2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

ilaclarla geciyo dusuruyolar cnm korkukcaj bisey yok inan
bende de hormon bozuklugu vardi prolaktin yuksekti dostinex verdi dusurdu
progestan da adetimi duzene soktu
ama bu iki ilac da bende sarhosluk uyku yapti.progestani yatmadan once al.cok uyku getirmisti benim ilaci aldiktan yarim saat bi saat sonra falan uyuyodum kafami nereye koyarsam

nerde o günleeeeerrr
benimki cikmaz ayin son carsambasi heralde ...

bel agrim yok artik.klasik gogus agrisu var sadece bakalim bu ayda yok belli benim
senin hala belirtin yokmu
Göğüsümde cok cok hafif yataken falan acı var o kdr canm sayılmaz herhalde o kadarcıkta olmadı belliki canm bu ayda ağrım olsa karnımda falan sevincm inanki,bak senin hormonlar düzelmş ne güzel.güzel hbr alırız inş

benim hormonlar duzeleli aylar oldu ama hala ses seda yokki cnm
iste en son genital kültür aldirmistim bakteri cikti bi daha aldircakmisim.genital bolgeyi yanlis yikuyomusum asagisan yukari degil yukardan asagi yika dedi
neler var ya...

benim hormonlar duzeleli aylar oldu ama hala ses seda yokki cnm
iste en son genital kültür aldirmistim bakteri cikti bi daha aldircakmisim.genital bolgeyi yanlis yikuyomusum asagisan yukari degil yukardan asagi yika dedi
neler var ya...
Canım valla şu Suriyelileri bence bir araştırmalılar o zaman o şartlarda bu kadar cocuk nasıl yapılıyor aman sal gitsin boşver .Fitil verdiyse onu kullan bakteri için veriyorlar

Canım valla şu Suriyelileri bence bir araştırmalılar o zaman o şartlarda bu kadar cocuk nasıl yapılıyor aman sal gitsin boşver .Fitil verdiyse onu kullan bakteri için veriyorlar
bizim eski ninelerimiz de masallah tarlada doguruverirmis.ilk geceden hamile kalirmis cogu.vala cnm hep hormonlu yiyeceklerin abur cuburlarin sonucu bunlar.eskiden boyle envayi cesit abur cubur yokmus hersey organikmis.simdi sebze meyve aliyoruz ama sisirilmis rengi degistirilmis falan filan..pazara gidiyosun hic sebze meyve kokusu gelmiyo burnuma.eskiden olsa cocukken hatirliyorum pazar yerleri mis salatalik domates kokardi.bizden kaynakli degil malesef neye elimizi atsak hormonlu.bizim sulalede ne anne tarafinda ne baba tarafinda cocugu olmayan olmadi taki ne zmn son jenerasyon evlendik kuzenim benim falan olmuyo...
daha fitil vermedi cnm bi daha bakalim dedi bi daha gitcem kultur alincak benden

tinyrose bende öyle düşünüyorum canım kesinlikle yediklermizden...zaten inan dikkt etmeye gayret ediyorum en azından yumurtayı ve sütü organik almaya çalışıyorum yoğurt kendim mayalamaya başladım neden sırf şifa olsun diye.
Banada vermişti doktor son gittiğimde fitil bide inofolic combi vermişti şuan vitamin olarak onu kullanıyorum

Hahaha tövbe yarabbim dellenme kız. Valla ben bi seneyi hatta daha fazlasini gozden cikardim
Aradaki yaş 4 değil 5 olur napim

Rabbi hebli mines salihin
15.gün S_V_S_88 sümeyye arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül 800 okudu
3.gun Burcummmmm123 burcu 500 okudu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gun Kelebekcikk34 1000 okudum
6.gun novasa nur 500 okudu
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur 400 okudu
10.gun noniponi tuğba 2000 okudu
11.gun Smydnz sümeyye 800 okudu
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye 2.500 okudu
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep 500 okudu
21.gun@esmer58

Çok güzel bir konuya deginmissin yedigimiz ictigimiz herşeyherşeye etki ediyor. Ömrü bile yedigimiz ictigimiz şey belirliyor. Köyde yaşayanlari düşünün hiç hasta olduklarını bilmem anneannemin dedemin. 90 yaşına kadar yaşadı dedem.
Cocuguda etkiliyor hastaliklari da ömrü de..

Canlar ben geldimmm bugün doktora gittim bismillah dedik ve başladık klomen verdi 1 hafta kullanıcam haftaya perşembe kontrolüm var bakalım bu ay neler nolcak yeni şeylere başlayınca insan daha bi umutlanıyo bugün mutluyum inşaAllah hayırlısıyla bu ay hamilelik haberimi veririm :)) bu arada bu kepenk hepimiz hamile kalana kadar kapanmasın ben seviyorum burayı :))

Bi hamile kalalim da kapatmayiz:) evet canim yeni ay yeni umutlar hadi bakalim

Cnm gercekten umut oluyo yeni tedaviler o yuzden hep mutlu ol ki bebek tutunsun klomen bende kullanmistim ve bende mide bulantisi bas donmesi kasiklarda agri falan yapmisti bbunlara takilmadan sabirla test gunune kadar bekleyip hic belirti aramadan dusunmeden yap benden tavsiye ben hep belirtilere takilip dusundugum icin olmadigina inaniyom sakin ol ve belirti arama cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…