2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Oyyy kuzummm lutfen uzulme kiyamam sanaaa sen inancli bi kadinsin ustesinden geliceksn herseyin Allahin izniyle hem hormon bozuklugu olup hamile kalan nice insanlar var rabbim daha buyuk skntilar vermesin balim
Amin canm amin zaten eşimde baya kızdı kendimi üzüyorum diye onada biraz yansıttım galiba

Valla canm kafam allak bullak ne diym bilemiyorum ki RABBİM tez zamanda hepimize nasip etsin kuzu yaaa

Amin canm amin zaten eşimde baya kızdı kendimi üzüyorum diye onada biraz yansıttım galiba
Uzulme kuzum her sıkınti duydgun seyde bi hayir vardir buda senin icin bi hayir tatlim boyle dusun bence erken ogrenmen iyi olmus tedaviyle cozulebileck birsey sonucta uzulerek kendine ediyorsunn toparlann lutfen olurmu balim

Rabbi hebli mines salihin
15.gün S_V_S_88 sümeyye arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül 800 okudu
3.gun Burcummmmm123 burcu 500 okudu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gun Kelebekcikk34 1000 okudum
6.gun novasa nur 500 okudu
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur 400 okudu
10.gun noniponi tuğba 2000 okudu
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58

Kızlar diğer hamile topiklerine baktım ne güzel ya aynı ayda doguracak bi.suru arkadaş var offf offff biz ne zaman hamile kala caz. Son kişide hamile kalana.dek kapatmicam topigi. En son kepenki indirir cikariz artık. (Şeyma:)

Cnm en son ben olurum galiba bu gidisle :)
Okuyan okumayan tum arkadaslar allah bin kere razi olsun saolasiniz canlar bende 2500 okudum kendime cnm

Uzulme kuzum her sıkınti duydgun seyde bi hayir vardir buda senin icin bi hayir tatlim boyle dusun bence erken ogrenmen iyi olmus tedaviyle cozulebileck birsey sonucta uzulerek kendine ediyorsunn toparlann lutfen olurmu balim
Aynen canm valla sonuçları aldığımdan beri kendime gelemedim bir türlü ama toparlncm İnşAllah kuzum guatr temizlenmeden bi tedavi yapamiyrlr zatn sonra rahim filmi cekicm bakalm ne olck

Hahahhaa vallahi güldüm gece gece ne güzel demişsin herkes hamile olana kdr burdayız yoksa kimseyi mahsun bırakmak yok TurkuazKrampon S_V_S_88 bu topiğe girdğimden beri yaza elbet olur hepimizin diyordum ama gözüm korkmuyor değil artık Eylüle kdr güzel çalışcaz kızlar bu böyle dvm etmez bşyler yapmamız lazm ya valla elimde olsa açıcam karnımı döllenmeyi ben yapcm

Cnm evde akvaryumumuz var ordaki baliklar kucuk almistik buyuttuk dun baligin biri yumurtlamis erkek dolluyo bak diyo esim bizim yapamadigimizi kucucuk balik bile yapiyo diyo traji komik bi hslfeyiz yani rabbim tez zamanda versin ins yaa ben asilamayi tekrar deneyecem adet olunca artik

Valla ben mart ayında hamile bi kediye trip attğımı hatırlıyorum
Hiç şaşırmadım o yüzden tatlım o duygu nasıl güzelse hayvanlar da dahi kutsal inşallah inş bizede nasip olur hayırlarla şimdi yattım bnde ama uyuyamıyorum bi size bakayım diye girdim

Ha bu arada az önce 8 gün gecikmenin sonunda adet oldum...aylar geçtikçe gecikmem artıyor bu hafta doktora gidicem bakalim

Ayni bende yattim ama zor uyuyom cnm hafi opt hepibizi ins sabah goruselim iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…