- 10 Mart 2017
- 766
- 963
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.101
Cnm dun bana okundu bugun kadriyeye okuncak insKadriyeye mi okuncak sumeyye ye mi ben anlamadm canim
Cok sevindim canım ya bakarsın bu ay hamileyim dersin bize doktor başka bişey dedi mi? Yani genel bilgiler söylediyse paylaş bizimleCanlar ben geldimmm bugün doktora gittim bismillah dedik ve başladık klomen verdi 1 hafta kullanıcam haftaya perşembe kontrolüm var bakalım bu ay neler nolcak yeni şeylere başlayınca insan daha bi umutlanıyo bugün mutluyum inşaAllah hayırlısıyla bu ay hamilelik haberimi veririm :)) bu arada bu kepenk hepimiz hamile kalana kadar kapanmasın ben seviyorum burayı :))
Canım okudum bugünkü arkadas a 450 tane......
Sumeyye ye dün okundu bugün kdryknk ye okunacakKadriyeye mi okuncak sumeyye ye mi ben anlamadm canim
Tamam cnm ayarliyorumYa dünkü arkadas a da 450 okudum. Listeyi acamadım...
Sumeyyeye 500 okumussun sen zaten ben mi yanlış yazdım acabaOkumadığım arkadas kalmadı herhalde
Biraz karıştı galiba canım neyse:))Beni okumadı diye etiketlemişsin birine de o dıye okudum :)
Bu cumaya randevu aldım canım yazarım tabi sonucu..sorma kuzum hem de ne umitlenmek her ay aynı terane yoruldum galiba artıkBizede haber ver canım doktora gidince belki sadece strestendir. 8 gün gecikince illaki umutlanmışsındr seni cok iyi anlıyorum
Her ay aynı terane kesinlikle az evvel giyiniyorum azcık göğüs acısa acaba diyorum sonra diyorum ki yok bişey kendini kandırma artıkBu cumaya randevu aldım canım yazarım tabi sonucu..sorma kuzum hem de ne umitlenmek her ay aynı terane yoruldum galiba artık
Gelde umutlanma isteee kuzum dimiHer ay aynı terane kesinlikle az evvel giyiniyorum azcık göğüs acısa acaba diyorum sonra diyorum ki şeyma yok bişey kendini kandırma artık
İnşAllah canm inşAllahCokk guzel olacak allahin izniyle yeterki canini skmaaa sen
Oyle yapcm zatn cnm uyumadn önce alcm İnşAllah benimde adetim düzene girer artıkilaclarla geciyo dusuruyolar cnm korkukcaj bisey yok inan
bende de hormon bozuklugu vardi prolaktin yuksekti dostinex verdi dusurdu
progestan da adetimi duzene soktu
ama bu iki ilac da bende sarhosluk uyku yapti.progestani yatmadan once al.cok uyku getirmisti benim ilaci aldiktan yarim saat bi saat sonra falan uyuyodum kafami nereye koyarsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?