- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.361
okuruz tabı canım ne demekGözlerim yaşlarla dolu.
Içim huzursuz , ana yüreğim yanıyor.
Sizlerin samimiyetine, duasına, ictenligine inanaraktan bisey isticem.
Kendim için değil canimin parçası kızım için.
Kısaca konudan bahsedeyim kizimin bazı korkuları var diğer çocuklarda fazla görmediğim değisik korkuları.
Allah rızası için dualarinizi eksik etmeyin. Allah bin kere razı olsun sizlerden okuyacak olan veya okumayan herkesden.
Allah rızası için kızıma aşağıya yazdigim dualari okursanız rabbim ne muradiniz var ise versin.
Yazıp yazmamakta cok karar siz kaldım ama duaniza tum yüreğimle ihtiyacim var.
Her türlü korkudan emin olmak icin;
Ihlas-ı şerif (11) defa,
Ayetel kursi (11) defa,
Salaten tuncina (11) defa,
Daha sonra asagidaki ayeti kerime,
Bismillahirrahmanirrahim ve ma kadarullahe hakka kadrihi vel erdu cemiy'an kabdetuhu yevmel kıyameti ves semavetü matviyyatün bi yeminih suhanehü ve teala amma yüşrikün #
Kızımın adı erva.
Daha önce okudum ve faydasını görmüştüm.
Hepimiz biliyoruz ki muminin mumine ettigi dua reddolunmaz. Bende okuyorum ama sizlerinde okuyarak daha etkili olacağını düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim. Okuyup kızımın adını soylerseniz her türlü korkusundan kurtulsun derseniz. Sizlere duacı olucam.
Hemen yapicam bunu. Çok sağol canım arkadaşım.TurkuazKrampon ah canm benm tabiki okurum. Bu arada kızının ne kadar güzel bir ismi var. bak sana bi bildiğim bişeyi daha söyleyim.Tv de dinlemiştm geçenlerde...cocuklarınız da rahatsızlık varsa onlar adına sadaka verin diyordu cocuk için verilen sadakada şifa varmış manevi olarak aklında olsun canm istersen sende rahatsızlığın geçmesine niyet edip sadaka ver birine
sende saol canım melegine rabbim hayırlı saglıklı huzurlu mutlu uzun ömür versin inşallah amin
Ne demek canim allah sendende razi olsnAllah binlerce kez razı olsun senden canım. Çok tesekkur ederim iyiki varsınız.
Okudum Can'ım inşallah en kısa zamanda kızın bütün korkularından kurtulurGözlerim yaşlarla dolu.
Kısaca konudan bahsedeyim kizimin bazı korkuları var diğer çocuklarda fazla görmediğim değisik korkuları.
Allah rızası için dualarinizi eksik etmeyin. Allah bin kere razı olsun sizlerden okuyacak olan veya okumayan herkesden.
Allah rızası için kızıma aşağıya yazdigim dualari okursanız rabbim ne muradiniz var ise versin.
Ihlas-ı şerif (11) defa,
Ayetel kursi (11) defa,
Bismillahirrahmanirrahim ve ma kadarullahe hakka kadrihi vel erdu cemiy'an kabdetuhu yevmel kıyameti ves semavetü matviyyatün bi yeminih suhanehü ve teala amma yüşrikün #
Kızımın adı erva.
Hepimiz biliyoruz ki muminin mumine ettigi dua reddolunmaz. Bende okuyorum ama sizlerinde okuyarak daha etkili olacağını düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim. Okuyup kızımın adını soylerseniz her türlü korkusundan kurtulsun derseniz. Sizlere duacı olucam.
Aminnnnnn cumlemizin evlatlarina insallahsende saol canım melegine rabbim hayırlı saglıklı huzurlu mutlu uzun ömür versin inşallah amin
Allahım nasıl.mutlu oldum sizlerin duasini aldığım için. Çok iyisiniz kızlar.Okudum Can'ım inşallah en kısa zamanda kızın bütün korkularından kurtulur
Ben okudum şimdi canım Rabbim kabul etsin şifa versin inşallah tez zamanda geçer bütün korkuları ❤Gözlerim yaşlarla dolu.
Ihlas-ı şerif (11) defa,
Ayetel kursi (11) defa,
Kızımın adı erva.
Saolasın Can'ım benimAllahım nasıl.mutlu oldum sizlerin duasini aldığım için. Çok iyisiniz kızlar.
Çok sağol ağzına yüreğine diline sağlık.
Dilerim rabbimden hayirlisiyla saglikli sihhatli merhametli saygılı sevgili bir oglun olur. Agrisiz acisiz oğlunu kucagina almak nasip olur. Rabbim ayağına taş değdirmez inşallah.
Yokkk bebegimm ben yapmadim son 5 guncanlar yokmu test yapan hala:))
Ahh canım yaa ne yazmışsınKizlarKelebekcikk34 min 2 gun gecikmesi var ona dua etmeyi unutmalim gecen ay 4 gun gecikmisti cok uzulmustu bu ay insallah guzel haberlerini aliriz lutfen dualarimizda unutmayalim
Kuzum belki senin ne hissettiğini bilmiyorum anne olmadığm için. Ama o kadar çok iyi anlayabiliyorum ki ama ne olur üzme kendini hele üzüldüğünü o minik hissediyorken belli etme şimdi o küçük belki anlamaz dersin ama seni görünce herşeyi anlıyor onun sana çok ihtiyacı var sen böyle üzülürsen onun sorunu dahada çok büyür. Sen güçlü bir kadınsın ayakta dur vee herşeyin hayırlısını iste RABBİM daha büyük sıkıntılarını göstermesin İnşAllah hersey duayla olur. Ben hepsini okudum yazdıklarının ve kızına niyet hediye ettim RABBİM tez zamanda bütün sıkıntılarınızı gidersin inşAllah sen üzme o tatlı canını ve minigimizi de artık bunu hissettirmeGözlerim yaşlarla dolu.
Ihlas-ı şerif (11) defa,
Ayetel kursi (11) defa,
Kızımın adı erva.
Aminnn kuzummmm hepimizin gonlune gore versin sende haklisin insan tekrar yikntiya ugramak istemiyor muminin mumine duasi kabul olur belki dua kapilari o an aciktir bilemeyiz kiminin duasi misali guzel arkadasim benim insallah bebegine kavusursun tez zamandaAhh canım yaa ne yazmışsınKeşke Allah hepimizin gönlüne göre versin ben nasılsa adet olurum diye yazmadım
Canımmm inşallah hamilesindir ❤Ahh canım yaa ne yazmışsınKeşke Allah hepimizin gönlüne göre versin ben nasılsa adet olurum diye yazmadım
Benim de yoktu sıkma canını :)Gecikme var ama belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?