2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

okuruz tabı canım ne demek

Hemen yapicam bunu. Çok sağol canım arkadaşım.
Rabbim gönül muradına tez zamanda kavuştursun seni.

Okudum Can'ım inşallah en kısa zamanda kızın bütün korkularından kurtulur

Okudum Can'ım inşallah en kısa zamanda kızın bütün korkularından kurtulur
Allahım nasıl.mutlu oldum sizlerin duasini aldığım için. Çok iyisiniz kızlar.
Çok sağol ağzına yüreğine diline sağlık.
Dilerim rabbimden hayirlisiyla saglikli sihhatli merhametli saygılı sevgili bir oglun olur. Agrisiz acisiz oğlunu kucagina almak nasip olur. Rabbim ayağına taş değdirmez inşallah.

Ben okudum şimdi canım Rabbim kabul etsin şifa versin inşallah tez zamanda geçer bütün korkuları ❤

Saolasın Can'ım benim

Kizlar Kelebekcikk34 min 2 gun gecikmesi var ona dua etmeyi unutmalim gecen ay 4 gun gecikmisti cok uzulmustu bu ay insallah guzel haberlerini aliriz lutfen dualarimizda unutmayalim
Ahh canım yaa ne yazmışsın Keşke Allah hepimizin gönlüne göre versin ben nasılsa adet olurum diye yazmadım

Kuzum belki senin ne hissettiğini bilmiyorum anne olmadığm için. Ama o kadar çok iyi anlayabiliyorum ki ama ne olur üzme kendini hele üzüldüğünü o minik hissediyorken belli etme şimdi o küçük belki anlamaz dersin ama seni görünce herşeyi anlıyor onun sana çok ihtiyacı var sen böyle üzülürsen onun sorunu dahada çok büyür. Sen güçlü bir kadınsın ayakta dur vee herşeyin hayırlısını iste RABBİM daha büyük sıkıntılarını göstermesin İnşAllah hersey duayla olur. Ben hepsini okudum yazdıklarının ve kızına niyet hediye ettim RABBİM tez zamanda bütün sıkıntılarınızı gidersin inşAllah sen üzme o tatlı canını ve minigimizi de artık bunu hissettirme

Ahh canım yaa ne yazmışsın Keşke Allah hepimizin gönlüne göre versin ben nasılsa adet olurum diye yazmadım
Aminnn kuzummmm hepimizin gonlune gore versin sende haklisin insan tekrar yikntiya ugramak istemiyor muminin mumine duasi kabul olur belki dua kapilari o an aciktir bilemeyiz kiminin duasi misali guzel arkadasim benim insallah bebegine kavusursun tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…