2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Rabbi hebli mines salihin
18.gün Yagmureylul öznur arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
Kendisi hamile Allah sağlıkla kucağına Vakti saatinde almayı nasip etsin

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudum
2.gun @mervem-metem betül 500 okudu
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gun Kelebekcikk34 500 okudu
6.gun novasa nur 400 okudu
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur 400 okudu
10.gun noniponi tuğba 6500 okudu
11.gun Smydnz sümeyye 500 okudu
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk Kadriye 200 okudu
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül oznur 500 okudu
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58

Gözlerim yaşlarla dolu.
Içim huzursuz , ana yüreğim yanıyor.
Sizlerin samimiyetine, duasına, ictenligine inanaraktan bisey isticem.
Kendim için değil canimin parçası kızım için.
Kısaca konudan bahsedeyim kizimin bazı korkuları var diğer çocuklarda fazla görmediğim değisik korkuları.

Allah rızası için dualarinizi eksik etmeyin. Allah bin kere razı olsun sizlerden okuyacak olan veya okumayan herkesden.
Allah rızası için kızıma aşağıya yazdigim dualari okursanız rabbim ne muradiniz var ise versin.
Yazıp yazmamakta cok karar siz kaldım ama duaniza tum yüreğimle ihtiyacim var.

Her türlü korkudan emin olmak icin;
Ihlas-ı şerif (11) defa,
Ayetel kursi (11) defa,
Salaten tuncina (11) defa,
Daha sonra asagidaki ayeti kerime,
Bismillahirrahmanirrahim ve ma kadarullahe hakka kadrihi vel erdu cemiy'an kabdetuhu yevmel kıyameti ves semavetü matviyyatün bi yeminih suhanehü ve teala amma yüşrikün #

Kızımın adı erva.
Daha önce okudum ve faydasını görmüştüm.
Hepimiz biliyoruz ki muminin mumine ettigi dua reddolunmaz. Bende okuyorum ama sizlerinde okuyarak daha etkili olacağını düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim. Okuyup kızımın adını soylerseniz her türlü korkusundan kurtulsun derseniz. Sizlere duacı olucam.

olsun cnm Allah tan umut kesilmez yine de insallah guzel haberler alirsin cnm

Canım benim üzülme sen en kısa sürede geçer inşallah korkularından emin olur kızın. Yarın okumaya çalışıcam allah izin verirse. Birbirimize yaptığımız dua temiz ağızla yapılan dua olduğu için allahın izniyle kabul olur inşallah. Ama sen üzme kendini

aynen cnm once herseyin hayilisii

Allah razı olsun canım benim rabbim ne muradin varsa versin. Rabbim ne senin ne eşinin ne de doğacak yavrularinin ayağına taş değdirmesin.

adetli olmasam okurdum cnm ama ictenlikle soyluyorum ki inşallah evladina Rabbim şifa verir ve tüm çocuklara hastalarımiza acil şifalar verir inşallah Rabbim.
bi psikologa gittiniz mi cnm?

Canim benim oncelikle rabbim safi adiyla sifa versin her cocuk ozeldir ve gelisim evrelerinde bazi farkliliklar olabilir cok fazla canini sıkma bol bol cocuguna ayetel kursu oku rabbimin izniyle ve bizim dualarimizla atlatir insallah bu arada dualari okudum rabbim kabul etsin sifa versin evladina

Tsh baktırdn mi sen canım? Troid de engelmış bebek için...bu arada benim kasim 30da 11 haftalik bebeğimin kalbi durdu 2 ay korundum 6 aydır da deniyoruz troidden olmuyordu belki de yarın troid için doktora gitcem bakalım benm için bir umut oldu onu tedavi edince olacak belki de..inşallah sen de bu ay hamiş olursun canım Tsh baktır bide ama

Tabii ki okurum ben de canım Allahım kabul etsin inşallah

Allah binlerce kez razı olsun senden canım. Çok tesekkur ederim iyiki varsınız.

TurkuazKrampon ah canm benm tabiki okurum. Bu arada kızının ne kadar güzel bir ismi var. bak sana bi bildiğim bişeyi daha söyleyim.Tv de dinlemiştm geçenlerde...cocuklarınız da rahatsızlık varsa onlar adına sadaka verin diyordu cocuk için verilen sadakada şifa varmış manevi olarak aklında olsun canm istersen sende rahatsızlığın geçmesine niyet edip sadaka ver birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…