- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.341
Maşallah ağzı duali arkadaşımSorma canım :) dün gece eşim uzun yoldan geldi onu beklerken uyuyamadım tesbih çektim hep :) allahım kabul etsin inşallahhhh
Maşallah ağzı duali arkadaşım
Allah sizlerden razı olsun.Ne güzel vesile oldunuz allah razı olsun canım
Allahım kabul etsin inşallah canım benimm :)noniponi cok sağol canim Allah razi olsun ne kadar cok okumussun
olsun cnm Allah tan umut kesilmez yine de insallah guzel haberler alirsin cnmAman cok şükür halimize Allah bize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin istemem öyle şeyler...
Sana yazdığım ilac cok bilindik ve güzel bir ağrı kesiciydi canm güvenebilirsin ama geçer artık zaten.
Benimde adet günüm bugün ama geçen ay 4 gün geciktiği için geciksede umutlanamıyorum ne yazık ki
Canım benim üzülme sen en kısa sürede geçer inşallah korkularından emin olur kızın. Yarın okumaya çalışıcam allah izin verirse. Birbirimize yaptığımız dua temiz ağızla yapılan dua olduğu için allahın izniyle kabul olur inşallah. Ama sen üzme kendiniGözlerim yaşlarla dolu.
Içim huzursuz , ana yüreğim yanıyor.
Sizlerin samimiyetine, duasına, ictenligine inanaraktan bisey isticem.
Kendim için değil canimin parçası kızım için.
Kısaca konudan bahsedeyim kizimin bazı korkuları var diğer çocuklarda fazla görmediğim değisik korkuları.
Allah rızası için dualarinizi eksik etmeyin. Allah bin kere razı olsun sizlerden okuyacak olan veya okumayan herkesden.
Allah rızası için kızıma aşağıya yazdigim dualari okursanız rabbim ne muradiniz var ise versin.
Yazıp yazmamakta cok karar siz kaldım ama duaniza tum yüreğimle ihtiyacim var.
Her türlü korkudan emin olmak icin;
Ihlas-ı şerif (11) defa,
Ayetel kursi (11) defa,
Salaten tuncina (11) defa,
Daha sonra asagidaki ayeti kerime,
Bismillahirrahmanirrahim ve ma kadarullahe hakka kadrihi vel erdu cemiy'an kabdetuhu yevmel kıyameti ves semavetü matviyyatün bi yeminih suhanehü ve teala amma yüşrikün #
Kızımın adı erva.
Daha önce okudum ve faydasını görmüştüm.
Hepimiz biliyoruz ki muminin mumine ettigi dua reddolunmaz. Bende okuyorum ama sizlerinde okuyarak daha etkili olacağını düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim. Okuyup kızımın adını soylerseniz her türlü korkusundan kurtulsun derseniz. Sizlere duacı olucam.
aynen cnm once herseyin hayilisiiRabbim gonlune gore versin hepimizin bende oyle dusunuyorum yuce mevlam vereceksede en hayirlisini versin kuzum oyle bi zamanda yasiyoruzki evlat anasina babasna ana babada cocuguna guvenmez olmus ahir zaman alametleri bunlar kuzum hayatta herseyin hayirlisini istemek lazim
Allah razı olsun canım benim rabbim ne muradin varsa versin. Rabbim ne senin ne eşinin ne de doğacak yavrularinin ayağına taş değdirmesin.Canım benim üzülme sen en kısa sürede geçer inşallah korkularından emin olur kızın. Yarın okumaya çalışıcam allah izin verirse. Birbirimize yaptığımız dua temiz ağızla yapılan dua olduğu için allahın izniyle kabul olur inşallah. Ama sen üzme kendini
adetli olmasam okurdum cnm ama ictenlikle soyluyorum ki inşallah evladina Rabbim şifa verir ve tüm çocuklara hastalarımiza acil şifalar verir inşallah Rabbim.Gözlerim yaşlarla dolu.
Kısaca konudan bahsedeyim kizimin bazı korkuları var diğer çocuklarda fazla görmediğim değisik korkuları.
Allah rızası için dualarinizi eksik etmeyin. Allah bin kere razı olsun sizlerden okuyacak olan veya okumayan herkesden.
Allah rızası için kızıma aşağıya yazdigim dualari okursanız rabbim ne muradiniz var ise versin.
Ihlas-ı şerif (11) defa,
Ayetel kursi (11) defa,
Bismillahirrahmanirrahim ve ma kadarullahe hakka kadrihi vel erdu cemiy'an kabdetuhu yevmel kıyameti ves semavetü matviyyatün bi yeminih suhanehü ve teala amma yüşrikün #
Kızımın adı erva.
Hepimiz biliyoruz ki muminin mumine ettigi dua reddolunmaz. Bende okuyorum ama sizlerinde okuyarak daha etkili olacağını düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim. Okuyup kızımın adını soylerseniz her türlü korkusundan kurtulsun derseniz. Sizlere duacı olucam.
Gitmedik. Çok sağol cnm allah razı olsun.adetli olmasam okurdum cnm ama ictenlikle soyluyorum ki inşallah evladina Rabbim şifa verir ve tüm çocuklara hastalarımiza acil şifalar verir inşallah Rabbim.
bi psikologa gittiniz mi cnm?
Canim benim oncelikle rabbim safi adiyla sifa versin her cocuk ozeldir ve gelisim evrelerinde bazi farkliliklar olabilir cok fazla canini sıkma bol bol cocuguna ayetel kursu oku rabbimin izniyle ve bizim dualarimizla atlatir insallah bu arada dualari okudum rabbim kabul etsin sifa versin evladinaGözlerim yaşlarla dolu.
Ihlas-ı şerif (11) defa,
Ayetel kursi (11) defa,
Kızımın adı erva.
Tsh baktırdn mi sen canım? Troid de engelmış bebek için...bu arada benim kasim 30da 11 haftalik bebeğimin kalbi durdu 2 ay korundum 6 aydır da deniyoruz troidden olmuyordu belki de yarın troid için doktora gitcem bakalım benm için bir umut oldu onu tedavi edince olacak belki de..inşallah sen de bu ay hamiş olursun canım Tsh baktır bide amaHeralde canım benim 1 sene dolmasına 1 ay vardı ve olmazsa tedaviye başlıycaktık fakat o ay hamile kaldım tabi dıl gebelik o ayrı mesela sonrasında bu zamana kadar 9 ay daha bekledim ve bu arada bütün hormon testlerim yapılmış temizdi ama yine olmayınca doktorumla yumurtlama takibine başladım bakalım bu ay inşaAllah hayırlı haberi alırım
Tabii ki okurum ben de canım Allahım kabul etsin inşallahGözlerim yaşlarla dolu.
Ihlas-ı şerif (11) defa,
Ayetel kursi (11) defa,
Kızımın adı erva.
Allah binlerce kez razı olsun senden canım. Çok tesekkur ederim iyiki varsınız.Canim benim oncelikle rabbim safi adiyla sifa versin her cocuk ozeldir ve gelisim evrelerinde bazi farkliliklar olabilir cok fazla canini sıkma bol bol cocuguna ayetel kursu oku rabbimin izniyle ve bizim dualarimizla atlatir insallah bu arada dualari okudum rabbim kabul etsin sifa versin evladina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?