- 30 Mart 2017
- 1.267
- 942
- 73
- 36
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.321
Gittim kuzucum tam buraya yazıyodum bende eve yeni girdim..tsh fsh lh ve prolaktin hormonlarima bakildi çok şükür kadınlık hormonların normal seviyede,bi sıkıntı yok dedi ama guatr başlamış bende bi dahiliyeye görünmemi soyledi..ayrıca kızdı daha 6 ay olmuş deneyeli 1, 1.5 sene olmadan umutsuzluk yok dedi 5 ay daha deniyorsun olmuyorsa geliyorsun dedi ve folk asit verdiZeze493 canım naptın gittin mi hastaneye
Ohh iyi şükür canım cok sevindim sanada morel olmuştur bak benmde 9 ay olduGittim kuzucum tam buraya yazıyodum bende eve yeni girdim..tsh fsh lh ve prolaktin hormonlarima bakildi çok şükür kadınlık hormonların normal seviyede,bi sıkıntı yok dedi ama guatr başlamış bende bi dahiliyeye görünmemi soyledi..ayrıca kızdı daha 6 ay olmuş deneyeli 1, 1.5 sene olmadan umutsuzluk yok dedi 5 ay daha deniyorsun olmuyorsa geliyorsun dedi ve folk asit verdi
Aynen canim kafaya takmıştım yumurtalıkta mi sorun var diye çok şükür bişey çıkmadı kafam rahatlamış oldu..senin için de umutsuzluk için erken bak 1 1bucuk sene dedi doktor Rabbim en doğru vakitte verecek inanıyorum..bu arad tsh 10,57 çıktı tiroit az çalışıyormuş inşallah gebeliğe bu engel değildir pazartesi hemen bi endokrinolojiye gitcem bı an önce tedaviye baslansinOhh iyi şükür canım cok sevindim sanada morel olmuştur bak benmde 9 ay oldu
Yeni maviturna hamile cnm eskilerden tanirsin belki ve mervem metem hamile:)Bizde iyiyiz çok şükür canimm hamiş haberi var mi aramizdann
Maşallah canım naptin sen bugun:)))Rabbi hebli mines salihin
18.günYagmureylul öznur arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
Kendisi hamile Allah sağlıkla kucağına Vakti saatinde almayı nasip etsin
1.gunMucize2107 Büşra
2.gun @mervem-metem betül
3.gunBurcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gunKelebekcikk34 500 okudu
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur 400 okudu
10.gunnoniponi tuğba 6500 okudu
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gunpinpirik90 gamze
14.gunzehzeh2 zehra
15.gunS_V_S_88 sumeyye
16.gunkdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gunZeze493 zeynep
21.gun@esmer58
Canım sen çocuk isteyeli 6 ay mı oldu dahaGittim kuzucum tam buraya yazıyodum bende eve yeni girdim..tsh fsh lh ve prolaktin hormonlarima bakildi çok şükür kadınlık hormonların normal seviyede,bi sıkıntı yok dedi ama guatr başlamış bende bi dahiliyeye görünmemi soyledi..ayrıca kızdı daha 6 ay olmuş deneyeli 1, 1.5 sene olmadan umutsuzluk yok dedi 5 ay daha deniyorsun olmuyorsa geliyorsun dedi ve folk asit verdi
Amin inşaAllah anladım canım bakalım Rabbimden umut kesilmez belkide benim şifam bundadır ben evlendiğim günden bugüne hiç korunmadım ve 4 ay sonra 2 sene biticek o yüzden artık bu tedaviyle başlamak istedim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsunCanim ben iki ay klomen ve catlatma ignesiyle denedim. Yumurta olustu ama gebelik olmadi. Bu ay vücudu dinlendirmek icin klomen kullanmadim. Doktorum klomenin etkisinin yine de olacagini soyledi. Yumurta gelisince ovitrelle vururz dedi. Ama yumurta büyümesi gereken zamanda büyümedi. Benim moralim bozuldu ve adeti beklemeye basladim. Sanirim yumurtam gec buyudu ve catladi. Stres de yapmadigim icin dollendi tabi. Ama klomen ise yaramadi diyemeyiz elbette. Belki onun etkisiyle buyumustir canim öyle hamile kalan cok kisi var. Hayirli olsun tedavin insallah..
Heralde canım benim 1 sene dolmasına 1 ay vardı ve olmazsa tedaviye başlıycaktık fakat o ay hamile kaldım tabi dıl gebelik o ayrı mesela sonrasında bu zamana kadar 9 ay daha bekledim ve bu arada bütün hormon testlerim yapılmış temizdi ama yine olmayınca doktorumla yumurtlama takibine başladım bakalım bu ay inşaAllah hayırlı haberi alırımAynen canim kafaya takmıştım yumurtalıkta mi sorun var diye çok şükür bişey çıkmadı kafam rahatlamış oldu..senin için de umutsuzluk için erken bak 1 1bucuk sene dedi doktor Rabbim en doğru vakitte verecek inanıyorum..bu arad tsh 10,57 çıktı tiroit az çalışıyormuş inşallah gebeliğe bu engel değildir pazartesi hemen bi endokrinolojiye gitcem bı an önce tedaviye baslansin
Canım benim inşallah öyledir. Bir zamanı var biliyoruz ama aklımıza koydugumuz andan itibaren öyle istiyoruz ki.. Güzel haberini en kısa sürede alacagimizi dusunuyorum. İcini ferah tut canım..Amin inşaAllah anladım canım bakalım Rabbimden umut kesilmez belkide benim şifam bundadır ben evlendiğim günden bugüne hiç korunmadım ve 4 ay sonra 2 sene biticek o yüzden artık bu tedaviyle başlamak istedim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Sorma canım :) dün gece eşim uzun yoldan geldi onu beklerken uyuyamadım tesbih çektim hep :) allahım kabul etsin inşallahhhhMaşallah canım naptin sen bugun:)))
Cümlemizden :) Allahım kabul etsin inşallah kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?