- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.521
Suanda aktif olanlari ve ziyaretçileri de görüyorum
Heey maviturna
İnsan vücudunu tanıyorsa işte böyle diyo yani ben gecikme olsada o yüzden hamilelik yok diyorum vücutta hiç bir değişiklik yok cünkü keşkee ben yanılsam bu defa ama sanmıyorum
Hahahhaah kuzum hayırlı olsunAaaa pro olmusum neden ki
Allah razı olsun kuzum umutsuzlukda değilde böyle heveslenip adet olunca cok üzülüyor insan ondan gerçekçi davranıyorum ben biraz...umarım gecikme hayrıma döner güzel haber alırımCnm bu kadar umutsuz olma ya üzülüyorum gerçekten bnm de hiç bi belirtim yoktu adete yakın göğüslerim hassaslaşır ki yine olmuştu ha bugün ha yarın adet olucaktı derken hamile olduğumu öğrendim ki Dr hem bnm için hem eşim için çok olumsuz konuşmuşlardı üzme kendini Rabbim büyük ol demesi yeterli
Buldum sanirim iftar sofralari yarışmasına katildigim icin:))Hahahhaah kuzum hayırlı olsun
Cok güzel görünüyorsun kırmızı olarak :)
inşallah canım düşer kafana takma rahat ol rabbimin izniyle düşecektirCanlar muayene oldum bebege dair gorunurde bisey yok ama mutlu oldugum birsey var kist olan taraftan yumurtlamam olmus ki dr yumurta hucresi ve yumurta goremiyorm diyordu kistimden dolayi ancak bu ay yumurtlama olunca anlasildi buna sevindim ve yumurtalarimi gordum kizlar cok mutlu oldum ettiginiz dualarin ve rabbimin hikmetiyle oldu dua eden agziniz dert gormesin insallah asilamaya karar verdik ancak yumurtlamadan oturu kistle beraber birde adet kisti olusmus eger adetle atamazsan ilacla dusurup oyle tedaviye basliycaz dedi yani bu ay kist duserse asilamaya basliyoz dusmezsede tedaviden sonra basliyoruz dua edin dussun canlarim
Insallah hersey gonlunce olur kuzummm benimmmmmKizlar yeni cikabildim hastaneden guzel hersey yeniden asilama icin gonalf kullanacam persembe tekrar kontrol varMucize2107 cnm ins senin icinde herseyin hayirlisi olur kuzum Kelebekcikk34 cnm gerilme kendide belirti arama ins hamissindir de kendinide bizide mutlu edersin bu haberle TurkuazKrampon cnm pro olmussun hayirli olsun :) ben bugunku arkadasa da 300 okumustum cnm rabbim isteyen herkese bebis versin ins bizede versin hayirli sekilde
Takmiyorum kuzummm benimmmm inaniyorum dusecek insallahinşallah canım düşer kafana takma rahat ol rabbimin izniyle düşecektir
Pro Başkan hayirli olsun sanada bunlar yakisirdi kuzum :)Buldum sanirim iftar sofralari yarışmasına katildigim icin:))
Canım çok sevindim her şey dua ile işte..inşallah bu dualar gebeliğine de vesile olurCanlar muayene oldum bebege dair gorunurde bisey yok ama mutlu oldugum birsey var kist olan taraftan yumurtlamam olmus ki dr yumurta hucresi ve yumurta goremiyorm diyordu kistimden dolayi ancak bu ay yumurtlama olunca anlasildi buna sevindim ve yumurtalarimi gordum kizlar cok mutlu oldum ettiginiz dualarin ve rabbimin hikmetiyle oldu dua eden agziniz dert gormesin insallah asilamaya karar verdik ancak yumurtlamadan oturu kistle beraber birde adet kisti olusmus eger adetle atamazsan ilacla dusurup oyle tedaviye basliycaz dedi yani bu ay kist duserse asilamaya basliyoz dusmezsede tedaviden sonra basliyoruz dua edin dussun canlarim
Aminnn canimmm aminnnnn tez zamanda insallah cumlemizede nasip etsinCanım çok sevindim her şey dua ile işte..inşallah bu dualar gebeliğine de vesile olur
Kuzum ins beraber ayni tedaviyle hamis kaliriz ins rabbimin ol demesiyle bizlerin ve siz biricik arkadaslarimizin dualariyla ins kuzum hayirli olsun ins simdiden kuzum mutlu olman benide mutlu etti vallaCanlar muayene oldum bebege dair gorunurde bisey yok ama mutlu oldugum birsey var kist olan taraftan yumurtlamam olmus ki dr yumurta hucresi ve yumurta goremiyorm diyordu kistimden dolayi ancak bu ay yumurtlama olunca anlasildi buna sevindim ve yumurtalarimi gordum kizlar cok mutlu oldum ettiginiz dualarin ve rabbimin hikmetiyle oldu dua eden agziniz dert gormesin insallah asilamaya karar verdik ancak yumurtlamadan oturu kistle beraber birde adet kisti olusmus eger adetle atamazsan ilacla dusurup oyle tedaviye basliycaz dedi yani bu ay kist duserse asilamaya basliyoz dusmezsede tedaviden sonra basliyoruz dua edin dussun canlarim
Ay insallahhh balim beraber hamile kaliriz guzel sonuclarimiz olur ya cok istiyorum biradaki isteyen tum herkesin biran evvel gebe kalmasini umut fakirin ekmegi iste kuzum artik oyle bi hal aldimki mutluluklarim sevinclerim anlik oluyorKuzum ins beraber ayni tedaviyle hamis kaliriz ins rabbimin ol demesiyle bizlerin ve siz biricik arkadaslarimizin dualariyla ins kuzum hayirli olsun ins simdiden kuzum mutlu olman benide mutlu etti valla
Insallah bu ay ki sansli kisimiz sen olursun kelebegimmmmmm
Amin canım hepimize nasip etsin inşallah valla karışığım biliyosun.Yarın 32 yarında gelmesse bi istişare yapalım.Insallah bu ay ki sansli kisimiz sen olursun kelebegimmmmmm
HahahahPro Başkan hayirli olsun sanada bunlar yakisirdi kuzum :)
Yaa varya evde benim halimi görsen acırsın geldi sanıyorum gidiyorum wc ye geldi gelcek gibi kalbim ağzımda anlıcağın ne umutlanabiliyorum nede umutlanmaktan vazgeçiyorum.Kelebekcikk34 güzel şeyler hissediyorum umarım yanılmam. Yarın ola hayr ola umarım kırmızılar gelmez yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?