2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

kac gün oldu senin gecikmen canım

Valla ben normalde 28 günde adet oluyorum hep ama geçen ay 32. Günde geldi 4 gün gecikti test yaptım hatta sonra adet oldum 32. Gün
Şuan da 31. Günüm bugün o yüzden cok umudum yok geçen ayda gecikmişti.
gecen adetine göre 1 günün var normal adetıne göre 3 gün gectik inş hayırlısı olur hakkında canım

gün sayıyoruz canım sen ve bebiş nasıl
İyiyiz Allah'a şükür ben uyuyorum oğlum hareket ediyor oğlum uyuyor ben uyanıyorum bu aralar öle geçiyor rabbime binlerce şükürler olsun mucizemi bana verdiği için inşallah sizde hamile olduğunuzu öğrenirsiniz

İnanın kızlar o kadr gerginim ki umutlansam eşekten düşmüşe dönüyorum adetim gelince.
Gecikmeler adet geldiğinde cok üzücü oluyor gelcekse bian evvel gelsin gerçekten.
Ben 23 haziranda yani 14. Günümde yumurtlamam oldu akıntımdan anladım.
Bugün 31. Günüm ve hiç belirtim yok.
Beklicem bakalım.

Yeni
Rabbi hebli mines salihin
21.gün E esmer58 arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allahım tez zaman da kabul etsin duamızı inşallah.Kendisi hamile,bebeğini sağlıkla kucağına alsın.

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gun Kelebekcikk34 500 okudu
6.gun novasa nur 400 okudu
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk Kadriye
17.gun G glry21 500 okudu
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun E esmer58

Kizlar yeni cikabildim hastaneden guzel hersey yeniden asilama icin gonalf kullanacam persembe tekrar kontrol var Mucize2107 cnm ins senin icinde herseyin hayirlisi olur kuzum Kelebekcikk34 cnm gerilme kendide belirti arama ins hamissindir de kendinide bizide mutlu edersin bu haberle TurkuazKrampon cnm pro olmussun hayirli olsun :) ben bugunku arkadasa da 300 okumustum cnm rabbim isteyen herkese bebis versin ins bizede versin hayirli sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…