- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.501
kac gün oldu senin gecikmen canımHadi inşallah kuzum banada 2 ay korunma vermişti lohusa döneminde ama ben doğum yaptım o yüzden verdi sonra bıraktım işte korunmayı zaten psikolojim de yeni yeni düzeliypr acıkcası geriye dönüp bakıyorumda o psikoljmle hamile kalamamam normal geliyor şimdi. 9. Ayım bu ay hadi bakalım hayırlısı.
Allah acısız versin gözaydınlığıyla versin
Valla ben normalde 28 günde adet oluyorum hep ama geçen ay 32. Günde geldi 4 gün gecikti test yaptım hatta sonra adet oldum 32. Günkac gün oldu senin gecikmen canım
gecen adetine göre 1 günün var normal adetıne göre 3 gün gectik inş hayırlısı olur hakkında canımValla ben normalde 28 günde adet oluyorum hep ama geçen ay 32. Günde geldi 4 gün gecikti test yaptım hatta sonra adet oldum 32. Gün
Şuan da 31. Günüm bugün o yüzden cok umudum yok geçen ayda gecikmişti.
gün sayıyoruz canım sen ve bebiş nasılNasılsınız hanımlar
insallahhhh yanilirsin canim yaİnsan vücudunu tanıyorsa işte böyle diyo yani ben gecikme olsada o yüzden hamilelik yok diyorum vücutta hiç bir değişiklik yok cünkü keşkee ben yanılsam bu defa ama sanmıyorum
İyiyiz Allah'a şükür ben uyuyorum oğlum hareket ediyor oğlum uyuyor ben uyanıyorum bu aralar öle geçiyor rabbime binlerce şükürler olsun mucizemi bana verdiği için inşallah sizde hamile olduğunuzu öğrenirsinizgün sayıyoruz canım sen ve bebiş nasıl
inşallah canımİyiyiz Allah'a şükür ben uyuyorum oğlum hareket ediyor oğlum uyuyor ben uyanıyorum bu aralar öle geçiyor rabbime binlerce şükürler olsun mucizemi bana verdiği için inşallah sizde hamile olduğunuzu öğrenirsiniz
@mervem-metem M maviturna çok sevindim kızlar hayırlı olsun bebisleriniz sağlıkla inşallah:) darisi da sizlere arkadaslarim:)
Cok sag ol canım. Darısı isteyenlerin başına olsun inşallah..@mervem-metem M maviturna çok sevindim kızlar hayırlı olsun bebisleriniz sağlıkla inşallah:) darisi da sizlere arkadaslarim:)
Hmm anladımKızımla ilgili canım geçmiş sayfalarda vardır
Yeni
Rabbi hebli mines salihin
21.gün E esmer58 arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allahım tez zaman da kabul etsin duamızı inşallah.Kendisi hamile,bebeğini sağlıkla kucağına alsın.
1.gunMucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül
3.gunBurcummmmm123 burcu 100 okudu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gunKelebekcikk34 500 okudu
6.gunnovasa nur 400 okudu
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gunnoniponi tuğba
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gunpinpirik90 gamze
14.gunzehzeh2 zehra
15.gunS_V_S_88 sumeyye
16.gunkdryknk Kadriye
17.gun G glry21 500 okudu
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gunZeze493 zeynep
21.gun E esmer58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?