- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.541
Inşallah kuzum ya inşallah. Sen heyecan yapma varsa vardır yoksa yoktur hakkında hayirlisiYaa varya evde benim halimi görsen acırsın geldi sanıyorum gidiyorum wc ye geldi gelcek gibi kalbim ağzımda anlıcağın ne umutlanabiliyorum nede umutlanmaktan vazgeçiyorum.
Allahım inşallah yanılmazsın ya
Bekledigim soru geldi:)Kelebekcikk34 yarın yapacakmısın testi canım
:))))))))Bekledigim soru geldi:)
Pro olunca senin yazı da mı büyüdü neBekledigim soru geldi:)
Yarın gelmesse eğer (allahım inşallah gelmez) salı gecesi yada çarşmba direk kan vercem acilden girip evde test yapmıycam kuzular...inşallah bunları boşa konuşmuyoruzdur yahu inşallah pufKelebekcikk34 yarın yapacakmısın testi canım
Evet cnm yazi ayarlarini duzenleyebiliyorsunPro olunca senin yazı da mı büyüdü ne
ben ben sanırım kendımı tutabilersem yarın yapacam:)))))
Senin belirtin benden fazla canm zaten çift çizgiyi görebilirsin. Bende o cesaret yok valla o yüzden adeti bekliyorum halavarsa zaten bugunde yapcam cıkar dıye dusunuyorum ama ne bileyim kafamda birsuru soru işretlerinde kurtulmak istiyorum artık ben ya:))
belirtilere takılma canımSenin belirtin benden fazla canm zaten çift çizgiyi görebilirsin. Bende o cesaret yok valla o yüzden adeti bekliyorum hala
Bence yarını bekle diyorum yarın yap hiç değilse cıkarsada daha koyu çıkar çizgi hoş olur sabah ilk idararınla yani.ne dıyorsunuz kızlar sizce yapsam varsa cıkar mı ??
Yarın sabah
anlasıldı yarın sabaha kadar sabretmem gerekecek:)Yarın sabah
başka cevap veren yok mu kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?