- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.561
yok eve gıderken alacam ama canımBence testin varsa şimdi yapabilirsin bnm adete 3/4 gün vardı ben yaptım ve çıktı
Bat bugünmüş ben olsam duramazdimmmyok eve gıderken alacam ama canım
yok eve gıderken alacam ama canım
Ben yaptim ve koskoca bi negatiff yikildimmm kizlar bu ay evlilik yildonumuzdu ve ben esime en guzel hediyeyi veremedim
Anne olmak bana artikk cokkk cokk cokk uzak sanirimmm ben anne olamayacagim artikÇok üzgünüm gücüm ancak acını paylaşmaya yetiyor hepimiz için tanıdık duygular ne doğum günleri ne yeni yıllar ne yıl dönümleri geride bıraktık...
Bu yazdığını okumadım sayıyorum!Anne olmak bana artikk cokkk cokk cokk uzak sanirimmm ben anne olamayacagim artik
Ama oyle canimm koskaca 1 yili devirdikk ve ben anne olamadimBu yazdığını okumadım sayıyorum!
Kuzum yok öyle yıkılmak falan hayırrrr...Ben yaptim ve koskoca bi negatiff yikildimmm kizlar bu ay evlilik yildonumuzdu ve ben esime en guzel hediyeyi veremedim
Yıkılmak yokkk ümitsizlik yokkk lütfen elbet olacaksın hem de çok güzel bir anne...Anne olmak bana artikk cokkk cokk cokk uzak sanirimmm ben anne olamayacagim artik
Öyle valla canm yaa çok şükür hepsi bu konuda yanımda yanlız kalmiym diye ellerinden geleni yapiyrlr ALLAH razı olsun hepsinden onlar gelince herşey o kadar farklı oluyor ki ev birden şenleniyor hiç değilse bi ses oluyor ama gidince birden bir sessizlik oda baya kötü oluyor hala gelip gitmelerine alisamadm bide kalabalik ailen geldm böyle bir sessizlik bana yaramiyr hayırlısı RABBİM den var bi bildiği her gelişin bi gidişi var elbetSmydnz ne güzel dile getirmişsin kuzum yaa o sessizliği...
İyiki ailen yanında kuzum kalabalıkta daha güzel geçiyor zaman
Öyle canımÖyle valla canm yaa çok şükür hepsi bu konuda yanımda yanlız kalmiym diye ellerinden geleni yapiyrlr ALLAH razı olsun hepsinden onlar gelince herşey o kadar farklı oluyor ki ev birden şenleniyor hiç değilse bi ses oluyor ama gidince birden bir sessizlik oda baya kötü oluyor hala gelip gitmelerine alisamadm bide kalabalik ailen geldm böyle bir sessizlik bana yaramiyr hayırlısı RABBİM den var bi bildiği her gelişin bi gidişi var elbet
Canım benim sağlık olsun, sıkma canını, en yakın zamanda inşallah hamile kalırsın canım dua et bol bol..Ben yaptim ve koskoca bi negatiff yikildimmm kizlar bu ay evlilik yildonumuzdu ve ben esime en guzel hediyeyi veremedim
Oyle yapiyorum kuzum duadan baska caremiz yok allahim acisinCanım benim sağlık olsun, sıkma canını, en yakın zamanda inşallah hamile kalırsın canım dua et bol bol..
Inan o kadar uzgunumki ilk kez bu kadar cok istemistim o umut negatife donusunce dizlerimi kirdi iste imtihanimiz agir rabbim guc kuvvet kudret versin soyleyecek cokta bisey kalmadiKuzum yok öyle yıkılmak falan hayırrrr...
Yıkılmak yokkk ümitsizlik yokkk lütfen elbet olacaksın hem de çok güzel bir anne...
Cansin kuzum cokkk saolll sizler olmasa ben napardim diyorum cok sukur ki sizler varsiniz kizlar okudukca yuregim ferahliyor hepinize ayri ayri tesekkur ederimTurkuazKrampon kuzum hayırlı olsun kırmızılar içinde harika görünüyorsun ben bugün ki arkadaşa 700 okudum erken yazym dedm yemeğe misafirim var gec saatr kalmasn. Bugün son gün sanırım Kelebekcikk34 canm İnşAllah adet olmazssn da hayırlı haberlerle gelirsin bize çok dua ediyorum Mucize2107 . Canm sende hemen umutsuzluğa kapılma bak doktor çok güzel şeyler söylemiş elbette var bunda da bi hayır sabret ve bekle valla benim bu ay baya yoğun geçicek hala adet olmadm ilaç bitsin inşAllah olurm ama dışarı çıkamıyorum malesef ilacın yan etkisi bende fena halde kendini gösteriyor. Annemler 1 haftalığına bana gelcek sonra onlarla beraber ablama gidicz yani anlayacağınız bizde bu haftadn sonra biraz zor çalışma olur günler geçtikçe geçiyor halbuki evlendiğim ay ne kadar mutluydum hemen çocuk olur ne güzel olur diye baksanıza 1 buçuk yıl ne çabukta gecti1 gitti ama ev hala sessiz ve biz git gide yorulmaya basladk bu süre içinde sizinle tanıştım hergünum duayla gecer oldu sayenizde inşAllah hersey cok güzel olur hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?