2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

yok sabah acıle gittim veremedım almadılar sinir ettiler beni sabah sabah kan vermedende sevınemedim ne bileyim yanılma payı varmıdır sence
Yoktur ya baksana çok koyu çıkmış benimde böyle çıkmıştı kan testi yaptırmıştım sağlık ocağında beta 1322 çıkmıştı senin betanda yüksek çıkar

Yoktur ya baksana çok koyu çıkmış benimde böyle çıkmıştı kan testi yaptırmıştım sağlık ocağında beta 1322 çıkmıştı senin betanda yüksek çıkar
sabah 04:30 yaptım daha oncekı gebelıgımde 320 cıkmıstı ama 9 haftada kalbı durdu 3 ay once kafamda bırsuru sorular korkular basladı

sabah 04:30 yaptım daha oncekı gebelıgımde 320 cıkmıstı ama 9 haftada kalbı durdu 3 ay once kafamda bırsuru sorular korkular basladı
Rabbim sağsalim evladını kucağına almayı nasip Etsin geçen sene 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum bende ondan çok korkuyorum ufacık bi Ağrı'da kafamda deli sorular dönüyor doktorun yanına girerken ödüm kopuyor kötü bişey duyarım diye kolay değil rabbim yardımcımız olsun

amin canım rabbımız meleklerimiz korusun

amin canım rabbımız meleklerimiz korusun
Amin Can'ım bebeklerimizi kucagımıza sağsalim almayı nasip etsin rabbim hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor ben yaşadığım için biliyorum ne kadar Zaman'da geçse üstünden acın hafiflemiyor

saol canım benım inşallah sende hamilesındir ama ben daha sevinemiyorum ya yanılma payı varsa testın

aynen şuan melegim yasasaydın 4,5 aylık hamıle olcaktım biran bile aklımda cıkmıyor

evet tüm arkadaslarından allaha razı olsun hepsınız agızlarına saglık inşallah hepmiz hamile kalırız en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…