- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.601
Bende uyumak istiyorum ama 4 yaşındaki kızım sabah erken kalkar o yüzden kalkıyorum erken Allah'a şükür iyi bebişim
Test yapacaktın sen ne oldu yaptın mı testi
YaptımTest yapacaktın sen ne oldu yaptın mı testi
Ay pozitif kan verdin miYaptım
yok sabah acıle gittim veremedım almadılar sinir ettiler beni sabah sabah kan vermedende sevınemedim ne bileyim yanılma payı varmıdır senceAy pozitif kan verdin mi
Yoktur ya baksana çok koyu çıkmış benimde böyle çıkmıştı kan testi yaptırmıştım sağlık ocağında beta 1322 çıkmıştı senin betanda yüksek çıkaryok sabah acıle gittim veremedım almadılar sinir ettiler beni sabah sabah kan vermedende sevınemedim ne bileyim yanılma payı varmıdır sence
sabah 04:30 yaptım daha oncekı gebelıgımde 320 cıkmıstı ama 9 haftada kalbı durdu 3 ay once kafamda bırsuru sorular korkular basladıYoktur ya baksana çok koyu çıkmış benimde böyle çıkmıştı kan testi yaptırmıştım sağlık ocağında beta 1322 çıkmıştı senin betanda yüksek çıkar
Rabbim sağsalim evladını kucağına almayı nasip Etsin geçen sene 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum bende ondan çok korkuyorum ufacık bi Ağrı'da kafamda deli sorular dönüyor doktorun yanına girerken ödüm kopuyor kötü bişey duyarım diye kolay değil rabbim yardımcımız olsunsabah 04:30 yaptım daha oncekı gebelıgımde 320 cıkmıstı ama 9 haftada kalbı durdu 3 ay once kafamda bırsuru sorular korkular basladı
amin canım rabbımız meleklerimiz korusunRabbim sağsalim evladını kucağına almayı nasip Etsin geçen sene 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum bende ondan çok korkuyorum ufacık bi Ağrı'da kafamda deli sorular dönüyor doktorun yanına girerken ödüm kopuyor kötü bişey duyarım diye kolay değil rabbim yardımcımız olsun
Amin Can'ım bebeklerimizi kucagımıza sağsalim almayı nasip etsin rabbim hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor ben yaşadığım için biliyorum ne kadar Zaman'da geçse üstünden acın hafiflemiyoramin canım rabbımız meleklerimiz korusun
saol canım benım inşallah sende hamilesındir ama ben daha sevinemiyorum ya yanılma payı varsa testın
aynen şuan melegim yasasaydınAmin Can'ım bebeklerimizi kucagımıza sağsalim almayı nasip etsin rabbim hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor ben yaşadığım için biliyorum ne kadar Zaman'da geçse üstünden acın hafiflemiyor
Sanmıyorum canm net çıkmış belirginsaol canım benım inşallah sende hamilesındir ama ben daha sevinemiyorum ya yanılma payı varsa testın
evet tüm arkadaslarından allaha razı olsun hepsınız agızlarına saglık inşallah hepmiz hamile kalırız en kısa zamanda
aynen şuan melegim yasasaydın4,5 aylık hamıle olcaktım biran bile aklımda cıkmıyor
hadı sende yap artık senın adına sevınelim canımSanmıyorum canm net çıkmış belirgin
cok mutluyum allahıma bın sukur rabbım kımseyı evlatsın bırakmasın evet bir melegim cennete benı beklıyor bir melegimde karnımda kucagıma gelmeyı beklıyor inşallahÜzülme annesi meleğin seni cennete bekliyor kardeşini gönderdi sana Mutlu ol diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?