2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

cok mutluyum allahıma bın sukur rabbım kımseyı evlatsın bırakmasın evet bir melegim cennete benı beklıyor bir melegimde karnımda kucagıma gelmeyı beklıyor inşallah
İnşallah rabbimin izniyle karnındaki meleğin sağsalim doğup gelecek kucağına rabbim gülen yüzünü soldurmasın

Aminnn kuzum amin bana cookk uzak artik annelik...Hissettigin en buyuk belirti neydi kuzum taze gebesin ya ondan soruyorum
benımde 2ncı gebelıgım daha oncekının kalbı durdu onda hıc belırtı yoktu bunda kasık bel agrısı sık ıdrar cıkma bide gosulerde hasasıyet cok fazla mavı mavı damarlar bile cıktı normalde cok erken damar cıkması

Aminnn kuzum amin bana cookk uzak artik annelik...Hissettigin en buyuk belirti neydi kuzum taze gebesin ya ondan soruyorum
uzak dıye birsey yok benım 8 yıl olmadı sebepsiz 3 ay once oldu kalbı durdu şimdide 2ncı inşallah rabbimden bol bol duayla iste sakın umudunu kırma milletin laflarınada kulak verme rabbim illaki nasip ediyor

allah razı olsun canım tez zmanda sanada hepinize nasip etsin inşallah rabbim kucagınızı bos bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…