- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.621
akşam veya yarın kan vereyımde içim rahat etsınSanmıyorum canm net çıkmış belirgin
İnşallah rabbimin izniyle karnındaki meleğin sağsalim doğup gelecek kucağına rabbim gülen yüzünü soldurmasıncok mutluyum allahıma bın sukur rabbım kımseyı evlatsın bırakmasın evet bir melegim cennete benı beklıyor bir melegimde karnımda kucagıma gelmeyı beklıyor inşallah
Bence akşam kan ver ben olsam yarına kadar bekleyememakşam veya yarın kan vereyımde içim rahat etsın
tmm canım verecem aciller gebelıge bakmıyormuş sabah sabah benı delı ettıler ilk defa böyle bi saçmalık gördumBence akşam kan ver ben olsam yarına kadar bekleyemem
Yok öle bişey ben kaç kere acilde kan verdim hiç demediler bakmıyoruz diyetmm canım verecem aciller gebelıge bakmıyormuş sabah sabah benı delı ettıler ilk defa böyle bi saçmalık gördum
bende verdım gecen ayda verdım hatta onlar yanlıs yapmıs dedı salak drYok öle bişey ben kaç kere acilde kan verdim hiç demediler bakmıyoruz diye
Kafalarına göre alıyorlar bazen almıyorlar ne kadar şaçmabende verdım gecen ayda verdım hatta onlar yanlıs yapmıs dedı salak dr
Aminnn insallahh canim benim ❤Sağol güzel yüreklim sana da getirsin inşallah
Yaaaaaaaaa cokkkk cokkk sevindimmm bebegimmm rabbim saglicakla kucagina almayi saglikli gebelik gecirmeyi nasip etsinnnn insallah git hemen kan ver bizede dua et canimmm yaaa cok mutlu oldumYaptım
saol canım rabbim inşalaah en kısa zamanda hepinYaaaaaaaaa cokkkk cokkk sevindimmm bebegimmm rabbim saglicakla kucagina almayi saglikli gebelik gecirmeyi nasip etsinnnn insallah git hemen kan ver bizede dua et canimmm yaaa cok mutlu oldum
ama korkuyorum testle yanılma olursa dıyeYaaaaaaaaa cokkkk cokkk sevindimmm bebegimmm rabbim saglicakla kucagina almayi saglikli gebelik gecirmeyi nasip etsinnnn insallah git hemen kan ver bizede dua et canimmm yaaa cok mutlu oldum
benımde 2ncı gebelıgım daha oncekının kalbı durdu onda hıc belırtı yoktu bunda kasık bel agrısı sık ıdrar cıkma bide gosulerde hasasıyet cok fazla mavı mavı damarlar bile cıktı normalde cok erken damar cıkmasıAminnn kuzum amin bana cookk uzak artik annelik...Hissettigin en buyuk belirti neydi kuzum taze gebesin ya ondan soruyorum
Bu testte yanilma olursa burada kendimi picaklarimama korkuyorum testle yanılma olursa dıye
uzak dıye birsey yok benım 8 yıl olmadı sebepsiz 3 ay once oldu kalbı durdu şimdide 2ncı inşallah rabbimden bol bol duayla iste sakın umudunu kırma milletin laflarınada kulak verme rabbim illaki nasip ediyorAminnn kuzum amin bana cookk uzak artik annelik...Hissettigin en buyuk belirti neydi kuzum taze gebesin ya ondan soruyorum
allah razı olsun canım tez zmanda sanada hepinize nasip etsin inşallah rabbim kucagınızı bos bırakmasınBu testte yanilma olursa burada kendimi picaklarimyok ya sanmiyorum kuzum baksana silik falan degil gayet belirginn icini ferah tut aklina olumsuzluklari getirme pozitif dusun cok iyi bi hamilelik sureci gecireceksin allahin izniyle cok cokk gozun aydin kuzum
AaaaaaaaaYaptım
Kuzum ben hiç sanmıyorum ya hamile oldgumu ondan hiç yapasım gelmiyor beklicem bugündehadı sende yap artık senın adına sevınelim canım
dualrın meyvelerını almaya basladım canım sıra sızde inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhAaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?